Cok severim Ahmet ÜmitVeee karşınızda yeni kitabım....kahve eşliğinde okumanın tadida bı baska
maşallah maşallah kitabı okumak gerçekten bulaşıcı bir şey yani insan okumaya bir başladı mı hiç bitmesin kitaplar istiyorİlk kitabım bittiiiii, bu benim için mucize bayadır motivasyonum sıfırdı. Şu an acayip bir özgüven geldi. 2. Kitabımı seçtim bile, yarın okumak için sabırsızlanıyorum
Ben de öyle yani kitap çok kalın 500 sayfa ve çok yazılı olmasına rağmen hiç bitmesin okumak istiyorumCok severim Ahmet Ümit
HediyeydiAyraç yıkıyorrrr
Evetmaşallah maşallah kitabı okumak gerçekten bulaşıcı bir şey yani insan okumaya bir başladı mı hiç bitmesin kitaplar istiyor
Bende öyle oluyorum kalın kitaplar beni daha icine cekiyor nedenseBen de öyle yani kitap çok kalın 500 sayfa ve çok yazılı olmasına rağmen hiç bitmesin okumak istiyorum
Evettt şuan kitabım bittim boşlukta gibiyim sudan çıkmış gibi oldumBende öyle oluyorum kalın kitaplar beni daha icine cekiyor nedense
Kalın kitap bulEvettt şuan kitabım bittim boşlukta gibiyim sudan çıkmış gibi oldum
Harikasın ciko kuduruğuBende bugün bi kitap bitirdim ama telden okudum
Harikasın ciko kuduruğu
Cokzel güle güle kullan canimVeee karsınızda kitaplığım Ekli dosyayı görüntüle 39072
Çok güzel olmuş bol bol kitapların olsun dizVeee karsınızda kitaplığım Ekli dosyayı görüntüle 39072
Tesekkur ederim canımCokzel güle güle kullan canim
Tesekkur ederim canım amin inşallah simdi de bana kitap al diye darlama vaktiÇ
Çok güzel olmuş bol bol kitapların olsun diz