kızlar özel bir masa için neler gerek arkadaşım eşine özel bir masa yapcakmış fikir istiyorum sizden:dill:
Yemek olarakmı sofra dizaynı olarakmı?
kızlar özel bir masa için neler gerek arkadaşım eşine özel bir masa yapcakmış fikir istiyorum sizden:dill:
Yettim canım Ben keki genelde şeker-nescafe ve ılık suyu karıştırarak yapıyorum nescafe istemem dersen şekerli su kullanabilirsin meyveli pasta yapılacağı zamanda meyve suyu yada gazozla ıslatabilirsin...
Krema yapmak istiyormusun iç krema üst krema falan yapacaksan içi dışı çikolatalımı yoksa içi beyaz dışı çikolatalı mı nasıl istiyorsun?
Yemek olarakmı sofra dizaynı olarakmı?
yemek olarak canım
Kullanabilirsin tabi oooo bana sorarsan herşey kullanabilirsin o konuda sınır tanımam ben doğru kişiye sordun hem niye cahillik olsun ki bende kullanırım şantiyi güzel bir malzeme
Şantileri tarife göre sütle çırpıp (1'er paketten ama) iç krema olarak kullanılacak olanın içine az miktarda iri parça halinde bisküvi damla çikolata seviyorsanız fındık parçaları ve hindistan cevizi koyup karıştır şantiye koyacağın şeyleri zevkine göre ayarla evde uygun olabilecek ne varsa portakal kabuğu falanda rendeleyebilirsin bunu içine sür diğer keki üzerine kapat çikolatalı şanti ile üzerini sıva istersen her tarafına kakao serpebilirsin yada üzerine çikolata rendeleyebilirsin mesela...
İçine koyacağın şantiye ek malzemeleri eklerken dikkatli ol ki şanti katı katı olmasın...
--------------
Ekleme yapıyorum hatta iç şantiden ilk başta 1-2 kaşık ayır pasta bitince en üstü sıvarken iki renk kullanabilirsin ebru deseni gibi olur
Kenarları beyaz sıvayıp pastanın üsten görünüşünüde çikolatalı şantiylede sıvayabilirsin...
sarma saramam hülü teemizlik yapicam sabahtan
ama yesil fasülyem var buzlukta onudami yapayim