Gözum hem gözlemede hemde karnabahar yemeginde kaldi canim,elelrine saglik cok zevkliymisin
teşekkürler maren abla
tavsiye edrim karnıbaharı :coffee:
Gözum hem gözlemede hemde karnabahar yemeginde kaldi canim,elelrine saglik cok zevkliymisin
Ev Makarnası Böreğim:mangal:
Ekli dosyayı görüntüle 15075
Ekli dosyayı görüntüle 15076
Bu cok güzele benziyor, ben ev makarnasini cok severim.
Ve gece gece agzim sulandi, ellerine saglik canim. :ask:
Bu kız diyeti bozduracak off gözlemelere bak :lululu:
bu saatte canım çekti hülya,çok güzel:mangal:
Buna hayır demem,anam çok güzel yapar kesinlikle sende harika yapmışsındır:mangal:
Ev Makarnası Böreğim:mangal:
Ekli dosyayı görüntüle 15075
Ekli dosyayı görüntüle 15076
Pazar günkü gözlemelerim
maren ve ayser abla gelemedi mecburen hepsini bitirdik:mangal:
Ekli dosyayı görüntüle 15093 Ekli dosyayı görüntüle 15094
Bak bunu kesinlikle deneyeceğimden emin olabilirsin...bu gün ilk kez deneyip lezzetini çok beğendiğim Fırında Karnıbahar yaptım ,yoksa karnıbakarı biz bir türlü sevememiştik
karnıbaharı çok az suda buharda haşlayıp üstüne beşamal sos ve kaşar rendeleyip fırına verdim
çok kolay ve lezzetli
Ekli dosyayı görüntüle 15095
Ekli dosyayı görüntüle 15096
Öncelikle Hülya hanım onca sene durdun durdun en sonunda bizi mutfağına buyur ettin yaa ondan sana ben dargınım işte:ask:niye o kadar bekledin,aşağıya baktıkça başım dönüyor:ne:gece gece coşuyor midem veee:bayil:ahanda böyle bayılıveriyorum olduğum yere:3:
Buna hayır demem,anam çok güzel yapar kesinlikle sende harika yapmışsındır:mangal:
Çok lezzetli görünüyor,resmen gel beni ye diyor yaaa
Offf kaçırdım tüh bakarmısınız şu lezziz şeylere yaaaa:bayil:
Bak bunu kesinlikle deneyeceğimden emin olabilirsin...
Yapan ellerin dert görmesin.
Devamı gelsinnnn
yeptığın tarifleri takipteyim hülyacım ,bazen girmiyeyim şu konuya zararlı diyorum sonra kendimi burda buluyorum:cilgindans:
Hemşom @*Hülya*m ben senin mutfağını nasıl görmemiş kaçırmışım,ilk fırsatta tektek incelicem..Eminim nefis lezzetlerle doludur..
sağol fındık ama çok ihmal keşke dün yaptıkalrımı çekseydim
eklerdim tembellik iştee