Öncelikle tüm yazılan mesajları tek tek okuduğumu bilmenizi isterim.
Şimdi buraya sizler gibi dinisözcükler ve terimler yazmak yerine sadece sitemizdeki bazı kural ve kaidelerden bahsetmek isterim.
Din Bölümümüzün açılması konusunda Sevgili Adminimizi ikna etme çabalarımızın sonucunda bu bölümümüzü açmaya karar verdik ki ,daha önce bu bölümün açmama sebebi burada olanlardan ap açık ortada zaten.(Çok fazla tartışmaya yönelik konular olucak düşüncesi ve polimikler yaşanmaması sebebi ile)
Burada kalkıp kimseye vaaz verecek yada bazı şeyleri ıspat edecek değilim ancak bir konu açılmış ve tabiki bizlerde düşüncelerimizi yada bilmediklerimizi yada bildiklerimizi paylaşacağız.Ancak bunuyaparken asla ve asla karşımızdakine kötü imalarda bulunarak değil,biz bayanlara yakışacak tarzda gerekli açıklamarı da bulduğumuz net donelerle yaparak ıspat etmeliyiz.
Burada sadece geyik yapmak için mi bulunuyoruz,hiç mi bir konuyu tartışamıyacağız yada düşüncelerimizi paylaşamıyacakmıyız diye şikayet mesajları aldım ki,hmen bunun cevabını da vermek istiyorum:
Tabiki hayır burada sadece geyik yapmak için bulunmuyoruz,tabiki faydalı bilgiler edinmek,düşüncelerimizi öncelikle dinlemeyi bilerek bizlerde düşüncelerimize ortak etmek için bulunuyoruz.
Ama bu konu öyle yerlere geldiki,sen yanlış biliyorsun hayır böyle değil,bu böyle olmalı hadisler,ayetler mesajlarla karışmış resmen.
Burası yetmemiş gibi profillerden bir sürü hadisler,ayet mesajları ile dolmuş taşmış.
Bunun böyle olması ne kadar doğru soruyorum sizlere?
Tek tek isim vermiyorum ve genel bir uyarıda bulunuyorum.Eğer konu üzerine yorum yapacaksanız,düşüncelerinizi paylaşacaksanız.Doğru bildiklerimizi herkes ile paylaşacaksanız ama bunu yaparken karşınızdaki insanın düşüncelerine saygı göstererek yapacaksınız konu tekrar paylaşıma açık.
Ancak bunun tam aksi durumlar olursa bırakın bu konunun açılması Din Bölümü sitemizden kaldırılabilir,bilginiz olsun istedim.
Konuyu tekrar paylaşıma açıyorum ancak bundan sonraki paylaşımlarınızda lütfen daha dikkatli olmanızı rica edeceğim.
Sevgiler!!