Nasılsınız hanımlar, biraz laflayalım....

OP
füreyya

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Hulya guzel bir gun geçirdim. Yani manen çok rahatladim. Taziyeye gittik. İyiki gitmişim.beklediim kişiler gelmemişti ama. Neyse ben gitmesem gece uyuyamaxdım. O simitleri goturmem de iyi fikirmiş.

OP
füreyya

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Hulya sen mustafa islamoglu nu biliyormusun.
Bu akşam esra elönü arafta sorular' a konukmuS.
Güzel anlatıyor.23.30

OP
füreyya

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
sevindim iyi bir gün geçirmene eli boş gitmemek her zman iyi oluyor
islamoğlunu bilmem mi onu dinlemek bana hep iyi geliyor
hangi kanaldalar saat geçmiş ama olsun

Laflayamadık
Ben kaçtım gene :)
Programı da izledim. Geç oldu.
İyi uykular. Uykudasındır muhtemelen:)

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
stresli bir ferah var bu günlerde,23'ünde kızımın YGS sınavı var sanki ben giricem sınava ,stresi bana vurdu:öhööö:

OP
füreyya

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
selamun aleykum kızlar, ne yapıyorsunuz?

biz geçenlerde eve bir kedi yavrusu aldık. küçük kızım çok istiyordu. ilk gün çok usluydu hep uyuyordu. derken ikinci gün oradan oraya zıplamaya başladı. yavru oyun istiyor. ama heryeri geziyordu. kumunu çok dağıtıyordu. ben dayanamadım. evde olmayacak içime de sinmiyor dedim. kızımı ikna ederek aldığım yere geri verdim. bu sefer büyüğü çok ağladı. meğer çok sevmiş. biz de hemen gidip şirin mi şirin turkuaz rengi bir muhabbet kuşu aldık.
belki konuştururuz diye onu da yavru aldık :)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
selamun aleykum kızlar, ne yapıyorsunuz?

biz geçenlerde eve bir kedi yavrusu aldık. küçük kızım çok istiyordu. ilk gün çok usluydu hep uyuyordu. derken ikinci gün oradan oraya zıplamaya başladı. yavru oyun istiyor. ama heryeri geziyordu. kumunu çok dağıtıyordu. ben dayanamadım. evde olmayacak içime de sinmiyor dedim. kızımı ikna ederek aldığım yere geri verdim. bu sefer büyüğü çok ağladı. meğer çok sevmiş. biz de hemen gidip şirin mi şirin turkuaz rengi bir muhabbet kuşu aldık.
belki konuştururuz diye onu da yavru aldık :)

Aleyküm selam canım,ne yapalım kızımı okuldan aldım eve geldim..Yemek yedik..Şimdi oğlumu salıncakta uyutmaya çalışıyorum..Öncesinde temizlik yemek yaptım yoruldum biraz...

Biz de kızım küçükken bir sürü hayvan baktık evde..Zor oluyor..Kuşların da çok sesi oluyo ama çok tatlılardı..İki tane aldk biri dişi biri erkek..Çok seviyolardı birbirlerini..Sürekli gagaları birbirindeydi:ko

Erkeği öldü ama ben çok üzüldüm,can çekişirken de gördüm o etkiledi sanırım..Balıktı,ördekti,civcivdi bakmadığımız hayvan kalmadı bizim de:ko

OP
füreyya

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Ay en zoru kedi beslemekmiş. Kediyi geri götürünce kus gibi hafifledim.
Üstüne de kuş aldık. Akarı kokarı yok. Bayıldım buna :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar