Nasılsınız hanımlar, biraz laflayalım....

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
merhabalar :laklak:

nasılsınız kızlar

Benim canım biraz sıkkın esmerim..

Kızımın okul arkadaşı var bizim mahallede..Geçen seneden bu yana getirip götürmekte paslaşıyorduk..Sabahçıyız..Onların babası da taksi şoförü..Sağolsun kapıdan alıyordu..İyi de oluyordu sabahın 7 sinde oğlumla evden çıkmak zor herkesi hazırla soğuk..Neyse bugün eşi mesaj atmış bana..Ailei sebeplerden ötürü cereni bırakamicaz ben annemdeyim kendi kızını da eşi getirip götürecekmiş..Ya uamrım bir an önce barılırlar böyle zor olacak bana...(kasap et derdinde koyun can derdinde:D)

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148

Kızımın okul arkadaşı var bizim mahallede..Geçen seneden bu yana getirip götürmekte paslaşıyorduk..Sabahçıyız..Onların babası da taksi şoförü..Sağolsun kapıdan alıyordu..İyi de oluyordu sabahın 7 sinde oğlumla evden çıkmak zor herkesi hazırla soğuk..Neyse bugün eşi mesaj atmış bana..Ailei sebeplerden ötürü cereni bırakamicaz ben annemdeyim kendi kızını da eşi getirip götürecekmiş..Ya uamrım bir an önce barılırlar böyle zor olacak bana...(kasap et derdinde koyun can derdinde:D)

hakkaten canım yaaa sen neyin peşindesin :ko
sende mesaj atsaydın az daha bekleseydinizde sene sonunda tartışsaydınız diye :D
senin için zor olacak eşinle kızın aynı saatlerde çıkmıyorlar mı ?
işin şakası bir yana inşallah araları düzelir yaa :öhööö:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
hakkaten canım yaaa sen neyin peşindesin :ko
sende mesaj atsaydın az daha bekleseydinizde sene sonunda tartışsaydınız diye :D
senin için zor olacak eşinle kızın aynı saatlerde çıkmıyorlar mı ?
işin şakası bir yana inşallah araları düzelir yaa :öhööö:

İyi olurdu valla:D

İşin şakası bir yana düzelirle inş.canım iki çocuk var bir de ortada sonuçta

Eşim bu hafta kızımdan önce gidiyor..8 de iş başı yapıyor ama gölcükte çalıştığı için servise biniyor sabah 6 buçukta..

Önümüzdeki haftada mesaileri başladı büyük ihtimalle yine bana kalıcak götürmek..Neyse kış değil Allahtan.......

Sen nasılsın canım?Çocuklar nasıllar?

Çok tatlılar ya ...

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
İyi olurdu valla:D

İşin şakası bir yana düzelirle inş.canım iki çocuk var bir de ortada sonuçta

Eşim bu hafta kızımdan önce gidiyor..8 de iş başı yapıyor ama gölcükte çalıştığı için servise biniyor sabah 6 buçukta..

Önümüzdeki haftada mesaileri başladı büyük ihtimalle yine bana kalıcak götürmek..Neyse kış değil Allahtan.......

Sen nasılsın canım?Çocuklar nasıllar?

Çok tatlılar ya ...

aile sorunlarında olan çocuklara oluyo zaten inşallah sorunlarını fazla büyütmeden tatlıya bağlarlar

sağlık olsun canım evet havalar soğuk değil artık bu yönden rahat olursunuz

çok şükür bacım aynı koşturmacaya devam benim tempom hiç düşmüyor :cilgindans:

yine diş sıkıntıları var birkaçgündür huysuzlanıp duruyorlar hayırlısıyla dişlerini bi tamamlasalardı onlarda rahat edecek bende :)

rabbim dermansız dert vermesin bunlar gelip geçiyor

yoruluyorum ama olsun onlar için herşeye değiyor

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
aile sorunlarında olan çocuklara oluyo zaten inşallah sorunlarını fazla büyütmeden tatlıya bağlarlar

sağlık olsun canım evet havalar soğuk değil artık bu yönden rahat olursunuz

çok şükür bacım aynı koşturmacaya devam benim tempom hiç düşmüyor :cilgindans:

yine diş sıkıntıları var birkaçgündür huysuzlanıp duruyorlar hayırlısıyla dişlerini bi tamamlasalardı onlarda rahat edecek bende :)

rabbim dermansız dert vermesin bunlar gelip geçiyor

yoruluyorum ama olsun onlar için herşeye değiyor

Zaman gerçekten geçiyor öyle yada böyle..

Dayımın çocuklarına bakıyorum da hepsi küçüktü benden

Şimdi hepsi genç kız delikanlı olmuşlar,görüşemiyoruz pek ben uzakta onlar uzakta...

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
zaman su gibi akıyor aslında farkında değiliz

yeğenlerimin doğduğu hatta kuzenlerimin doğduğu günleri hatırlıyorum hepsi evlenme yaşına gelmiş nerdeyse :eek:fff:

ben o günleri görecekmiyim diyorum bazen

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.780
Allah nasip ederse görürürz inş.canım..Amin inş. önce işini eline alsında teyzesi..:findikim:

Ahh finduğum ahhh bende sen gibi diyordum ama insanoğlu başına ne gelecek bilemiyor maalesef lisede buldu bir sevgili lise 2 deydi henuz lise bitti uni bitti beraberlikleri bitmedi geldiler istediler okul bitsin askerlik bitsin ondan sonra dedim damat efendi dayanamadı 10 ay daha askerlik bitmeden aldı kaçırdı kızımı okul bittikten 1 ay sonra okuduğu mesleğini de yapamıyor şimdi gıda firmaları hep uzak yerlerde evli bebe var mecburen yakın cevreye bakmak zorunda kaldı sen 8 sene gıda üzerine oku sonra kalk trkcll de muhasebecilik yap o yuzden herşeyin hayırlısını iste rabbimden

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
Ahh finduğum ahhh bende sen gibi diyordum ama insanoğlu başına ne gelecek bilemiyor maalesef lisede buldu bir sevgili lise 2 deydi henuz lise bitti uni bitti beraberlikleri bitmedi geldiler istediler okul bitsin askerlik bitsin ondan sonra dedim damat efendi dayanamadı 10 ay daha askerlik bitmeden aldı kaçırdı kızımı okul bittikten 1 ay sonra okuduğu mesleğini de yapamıyor şimdi gıda firmaları hep uzak yerlerde evli bebe var mecburen yakın cevreye bakmak zorunda kaldı sen 8 sene gıda üzerine oku sonra kalk trkcll de muhasebecilik yap o yuzden herşeyin hayırlısını iste rabbimden

geleceğe dair plan yapmayı hepimizde seviyoruz
yarının ne getireceğini bilmeden hep hesap içindeyiz
çok haklısın @Teyzos um herşeyin hakkımızda olanını istemek lazım sonra plan yapmak değilmi

teyzos ablacım kızın içinde bişey diyemiyorum insan o dönemlerde çok cahil oluyor sanki sevdiğini alınca herşey bitiyor :)

herşeyin hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun hempimiz için

OP
füreyya

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320

insan önce kendini düşünüyor yahu, önce can sonra canan tabi :D

OP
füreyya

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
sadece iki sene yüksekokul okduyabildim ama bizimkiler sen akıllıydın daha okuycaktın da çalışacaktın gibi laflar söyler hep. özellikle babam. kocamın yanında söyleyip durur.
O da en son yapıştırdı: Sanki Tıp okumuşta ben engel olmuşum diye..
doğruya doğru... Şu an onun mesleği iyi. benim çalışmaya da ihtiyacım yok. seriyorum tezgahı :D

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269

Tabi ki ablacım hayırlısı neyse o olsun..

Hayat zor geçim zor rahat etmesi için istiyoruz tabi gönlümüden geçen o,Allah ne nasip ettiyse kaderde ne varsa onu yaşayacakta tabi kendi seçimleriyle....

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Ben okutan olsaydı okumayı çok istiyordum ilgilenen kimse yoktu lise mezunu olarak kaldım...bu yüzden kızımın bize bigün gelipte siz benimle ilgilenmediniz dememesi için babası da bende şimdiden okumayı meslek eline almasını aşılıyoruz...

Tabi zaman ne gtirir Allah ne yazdı hakkımızda bilinmez,hayırlısını versin hepimizin hakkında Rabbim...

OP
füreyya

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Ben okutan olsaydı okumayı çok istiyordum ilgilenen kimse yoktu lise mezunu olarak kaldım...bu yüzden kızımın bize bigün gelipte siz benimle ilgilenmediniz dememesi için babası da bende şimdiden okumayı meslek eline almasını aşılıyoruz...

Tabi zaman ne gtirir Allah ne yazdı hakkımızda bilinmez,hayırlısını versin hepimizin hakkında Rabbim...

çocuğun içinde varsa ve iyi yönlendiren biri olursa okur bence.... beni de yönlendirmekte biraz eksik kaldılar. bir de utangaçtım. öğretmenlerden bile yardım isteyemezdim. sonradan açıldım ama olduğu kadar oldu.
olduğu kadar, olmadığı KADER :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar