canım
@sıladayım evde uğraş oluyordu banada çocuklar olunca ancak onlara yetişebiliyorum zaten
seviyordum ya zevk meselesi galiba nebileyim köpek balığı hemde
çocuklar büyüsün yine orta halli akvaryum yaptırmayı düşünüyorum çocuklar büyümeden olmaz çünkü ne varsa çarpıp duracaklar camına bu sefer biraz daha renkli olacak tabi kısmet olursa
şu lafını bilmeden konuşan insanlara bende gıcık olurum evine gelmiş bişeyde söylenmiyor yutuyorsun lafını
canım hayvanları geç nerdeyse bizi gözleriyle yiyecekler ALLAH korusun
nazardan korkarım ben maşallah kelimesi çok mu zor ya önce bi onu söyleyin
accuk övüneyim şimdide
bende hayvanlara güzel bakıyorum ama kaplumbağalarımızı düzenli temizliyordum kabuğunu filan fırçalıyordum kabukları için özel yağları vardı onları sürüyordum pırıl pırıl oluyorlardı kabukları için özel bakım ve masaj :sirin: beslediğim hayvanların vitaminleri eksik olmuyordu bayağı büyümüşlerdi onları verdiğimde köpek balıkları akvaryumcuya gönderdim akvaryumcu şaşmış kalmış nasıl ölmeden bukadar büyümüş diye akvaryumcu bunları satmam demiş almış kendisine kedimiz gitti gitti zaten
düzenli kontrolleri iğneleri yapılınca bakımıda güzeldi ev kedisinden farkı yoktu kuşlarımız olmadı onlarıda hem büyük hem çift almıştık diye alışmadılar
bu arada ben astronot balıklarımıda unutmuşum yazayım hepte vahşi balık türü beslemişim değil mi etçiller
onlarda büyüdükçe hantallaşıyor ama fazla hareketli olmuyorlar suda
köpek balığı ve astronotlar aynı akvaryumda yaşıyor demişti akvaryumcu bize
bunlar büyüdükçe zarar vermeye başladı birbirlerine köpek balıkları rahat vermemeye başlayınca onlarda gitti akvaryumcuya
hepsinin sonu kötü gelmiş ama yaa bir şekilde gittiler evden ama en azından ölmediler diyorum sağlam ve büyümüş şekilde gittiler
@füreyya canım bitirdiğinde resmini paylaş olurmu nasıl banad fikir olur bir ara bende çok yaptım tığ işi cüzdan ve çanta ama sende varmı diye sorsan yok verdim sağa sola hediye ayy çok hoş dur buda sana olsun deyip verdim
arada iyi oluyor bişeylerle uğraşmak şuan kurdela nakışı fiskos masa yapıyorum kurdelelrim bitti aldırana kadar kenarda beklesin
az bişeycik yeri kaldı zaten bitsin paylaşırım tabi oda hediye vermeden önce unutmam inşallah resmini çekerim
ne çok konuştum böyle ben:ne: