kızlar çok saolun ama sizlerin elinden gelebilecek bir durum değil kesinleşmeden anlatmak istemiyorum birkaç güne belli olur inş
kızlar çok saolun ama sizlerin elinden gelebilecek bir durum değil kesinleşmeden anlatmak istemiyorum birkaç güne belli olur inş
ablacım seni bukadar sıkıntıya sokan şey neyse rabbim tez zamanda ferah kapısı açsın inşallah @Teyzos
Gene gelin derdi olabilir diye düşünmüştüm teyzoş ablacım.
İnşallah sıkıntından feraha çıkarsın esmerimin dediği gibi.
canım benim gelinim yok henuz ki derdi olsun gelinim yok ama damadım var allah eksikliğini göstermesin ıslah etsin
canım benim gelinim yok henuz ki derdi olsun gelinim yok ama damadım var allah eksikliğini göstermesin ıslah etsin
Kızlar benim ellerim deterjana karşi cok duyarlı. El egzamasi oluyor. En son aldigim sivi sabun iyice mahvedince arayışa girdim. En dogal bıttım sabunundan evde sıvı sabun imal ettim. Pompali siseye doldurdum.
Biraz kullanayim eger pratikse ve iyiyse ilgilenirseniz sizle de paylasicam
Aynen füreyya abla ellerm mahvoluyor,makineye attığım halde iki parça şeyi yıkıyorum yine ellerimçatlıyor...
Sen dene iyiyse bende ondan kullanayım...
canım iki gündür sıvı sabunun kıvamını ayarlayamadım. Bekledikçe koyulaşıyor.Su ekliyorum. Tarifi tam tutturamadım gibi
Gliserini biraz fazla ekledim galiba. Nemlendirici etkisi olur diye attım içine ama atmasam daha iyiydi galiba. Elde mumsu bir tabaka kalıyor. Neyse suyla incelttmeye devam ettikçe o etki azalır.
Ellerimin halinde hafif bir düzelme oldu ama istediğim gibi değil. Gene de ben bu doğal sabun imal etme işinden vazgeçmeyeceğim. Değişik denemeler yapacağım.
Sen ellerin için kortikosteroid içeren krem veya pomad kullanıyor musun???
Bu arada bıttım sabunuyla saçımı da yıkadım. Saçım bütün bir blok haline geldi
O elektriklenme kabarma yok oldu ama çok tuhaf oldu.
Sabunla yıkamak bana göre deil. Sonsuza kadar şampuan bundan sonra -alkis
canım iki gündür sıvı sabunun kıvamını ayarlayamadım. Bekledikçe koyulaşıyor.Su ekliyorum. Tarifi tam tutturamadım gibi
Gliserini biraz fazla ekledim galiba. Nemlendirici etkisi olur diye attım içine ama atmasam daha iyiydi galiba. Elde mumsu bir tabaka kalıyor. Neyse suyla incelttmeye devam ettikçe o etki azalır.
Ellerimin halinde hafif bir düzelme oldu ama istediğim gibi değil. Gene de ben bu doğal sabun imal etme işinden vazgeçmeyeceğim. Değişik denemeler yapacağım.
Sen ellerin için kortikosteroid içeren krem veya pomad kullanıyor musun???
ilaç olarak yani
galiba sen kozmetik kremlerle idare ediyorsun..
ben kafaya bir takarsam eczanede kullanmadık krem bırakmıyorum:ko
aslında o kadar kafaya takılacak birşey de değil ama. gel bana anlat