maviboncuk
Daimi Üye
hoşbuldum canım fazla giremiyorum net almadım daha eve
öyle canım zorlukları başarmamız tabiki inişleride çıkışlarıda..ama kendimi su sıra mutsz halsiz hissediyorum hiç bi şeyden zevk almıyorumm fındığım ya hiç bişey yapasım gelmiyor..
maviboncuk'un hayatında ne gibi bir gelişme olmuştu?
Taşınma falan mı?
Bu arada kolay gelsin tuvalet eğitiminde fındığım
zor bir iş.
teşekkürler @sıladayım pucuk:
iki gün dür çok halsizim heryerim dökülüyor başım ağrıyor inşallah yataklık olmam çocuklar perişan olur şimdi iyi kötü ayakta zorlada olsam duruyorum çocuklar için mecburen durmak zorundayım
koşturmacayla geçiyor günlerim sen nasılsın sılam sende nevar ne yok iyisinizdir inşallah
teşekkürler @elmas ayhan ayrıcada hoş geldin aramızageçmiş olsun arkadaşlar..
ikiz annesimisin ne güzel rabbim evlatlarlarını bağışlasın canım :sevindirikasli: halimden anlarsın ozamanBilemzmiyim ohalleri canım bende senin gibi üçüz olmasamda ikiz annesiyim ve ogünlerin nasıl zor nasıl yorucu ama bir okadar da zevkli geçtiğini iyi bilirim canım hasta da olsan ayakta olmak zorundasın onlar için sen elden ayaktan düşünce kim ilgilencek diyosun ve dahada kuvvetli olmaya çalışıyosun bilrim canım oanları iyi bilirim
bende iyiyim bir süredir ellerimde ve ayak altlarımda çıkan sedef rahatsızlığıyla uğraşıyorum okadar kötü birşeymişki bu hastalık Rabbim kimseye vermesin şuan ayaklarımın altındaki ağrıların acısı öyle kötüki :uzgun:
teşekkürler canım şimdi biraz daha iyiyimCanlarım ya kıyamam..fff:
Çok geçmiş lsun ikinize de,dikkat edin kendinize
teşekkürler canımAllah acil şifalar versin ikinize de canlarım.
berbat vaziyetteyim kızlar kafam allak bullak ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
teşekkürler @elmas ayhan ayrıcada hoş geldin aramıza
ikiz annesimisin ne güzel rabbim evlatlarlarını bağışlasın canım :sevindirikasli: halimden anlarsın ozaman
dün gece okadar kötüydüm ki ölüyorum sandım insan anne olunca tek düşündüğü şey zaten çocukları oluyor onlar için yorgunluktan ölüyorda olsa insan ayakta duruyor bir şekilde buda rabbimin verdiği güç annelere hep diyorum sılam çocuklarımı kazasız belazıs hastalıksız büyütüp meydana getirisem benden yiğidi olmaz diye yorucu zor ama büyüdüklerini görünce işte o hepsine değiyor dedirtiyor ozaman çok zevkli oluyor yani :sevindirikasli:
canım benim ya sanada çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin rabbim kimseye dermansız dert vermesin hastalık yağıyor sanki
teşekkürler canım şimdi biraz daha iyiyim
teşekkürler canım
hayırdır teyzoşum sana ne oldu
Teşekkür ederim canımAllah acil şifalar versin ikinize de canlarım.
berbat vaziyetteyim kızlar kafam allak bullak ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Ben büyyütüm artık 12yaşındalar teyzesi büyüdükce sorunları azalıyormu hayır hele birde kıskanç bir ablada varsaaaa işte o daha beteri ama dediğim gibi herşeyiyle güzeldir evlat sahibi olmak engüzelide anne olmak Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin bu eşsiz duyguyu
Teşekkür ederim canım Amin