nesrin64 ün online elemekleri mağazası....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
DSCN18501+-+Copy.jpg

DSCN18671.jpg

DSCN18701.jpg

DSCN18591.jpg

DSCN18761+copy.jpg

kendi tasarımlarım....elemeklerimmm :)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ablammmmmmmmmmmmmmm bunlar harikaaaaaaaaaa bayıldım nekadar da güzel yapmışsın süper hepside emeğine ellerine sağlık ablacım ilk sayfada eklediklerini malzemelerini alınca yapıcam süperler yaaa üsttekilerde çok şık ve güzeller bende yapsammı acebaaaaa yaa çok güzellerrrrr hamarat ablam benimmmmm:eek::eek::eek::eek::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
sıladayım canım ben evdeki malzemelerle yaptım değerlensinler diye ...eminönüne boncukçulara bi gidiyim...o zaman gör sen :eek:-hmm sende yap çok zevkli vallahi :):kupa:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
nesrin ablam keşke arkadaşlarıma yaptığım elemekleri işlerimi resimlemek gelseydi aklım da ekleseydim onları ama ozamanlar bilgisayarım olmadığından tabi çekmemiştim ben çokseverim böyle işlerle uğraşmayı elimden geliyo çok şükür arkadaşlar nasıl da sabır var sen dede yapıyorsun derler hep ben evde nelerim var nelerim yok bir gözden geçireyim yine bakalım neler çıkcak mesleğim gelinlik olduğundanmıdır böyle işlerle uğraşmayı çok seviyorum bennnn:eek::eek:

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
nesrin ablam keşke arkadaşlarıma yaptığım elemekleri işlerimi resimlemek gelseydi aklım da ekleseydim onları ama ozamanlar bilgisayarım olmadığından tabi çekmemiştim ben çokseverim böyle işlerle uğraşmayı elimden geliyo çok şükür arkadaşlar nasıl da sabır var sen dede yapıyorsun derler hep ben evde nelerim var nelerim yok bir gözden geçireyim yine bakalım neler çıkcak mesleğim gelinlik olduğundanmıdır böyle işlerle uğraşmayı çok seviyorum bennnn:eek::eek:

ellerine sağlık canım...bende 7 yaşından beri elimden tığyı bırakmadım...neler yaptım neler parmacıklarımın dili olsada konuşsalar...dediğin gibi ne resim çektik ne de bişey verdik dağıttık gitti :) bundan sonra inşallah :kupa:-hmm:eek:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ablam benım emegıne yuregıne saglık hamaratlıkta bır numarasın:eek:
rabbım bol kazanc nasıp etsın ıns

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
-hmm-hmm-hmmablam harikasin ya-hmm-hmm-hmm
bayildim inanki
yapan ellerin dert görmesin insaallah
masaallah sana balli kaymagim
-hmm-hmm-hmm

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
-hmm-hmm canım ablam harika olmuş hepside yapan ellerin kolların dert görmesin hepside şıkır şıkır olmuş harikalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar