Netten İtiraflar

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Bu yaşa kadar hiçbir amacım olmadan geldiğimi fark ettim. Artık hiçbir şeyden zevk alamaz oldum. Devamlı aklımda ölüm; kazadan olsun, silahla olsun ölen insanlar. Ben asker olmak istiyorum. Kendimi bu yönde eğitiyorum. Eğer olur da bir şekilde gidebilirsem bir daha geri dönmeyeceğim. Geçen gün arkadaşım ve otomatik silahıyla beraber köye gittik. Boş arazide hedefleri vurdum. Arkadaşım şaşırdı. "Sen daha önce eline silah almamıştın" dedi. Gerçekten yetenekli olduğumu gördüm. Ben bu iş için doğmuşum ama kaderim yanlış gidiyor. Artık hayattan hiçbir beklentim kalmadı. Beni hayata bağlayan tek şey asker olmak ve bu yolda ölmek. Çektiğim acıların bitmesini ve acılara son vermek istiyorum.:aglayan:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Oğlumun, "Annelerin iş yeri olmaz" demesine veya mesleğimi soranlara, "Yemek yapıyor" diye cevap vermesine çok üzülüyorum. Çocukluğumda arkadaşlarımın kariyer sahibi olan annelerine özenir, "Benim çocuğuma da arkadaşları özenecek" derdim. Çocuğuma verdiğim sözü yerine getirememenin ezikliğini yaşıyorum.:aglayan:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
İnternette tanıştığım biriyle eşimi aldattım. Sonrasında pişman oldum ve görüşmek istemedim ama her şeyi eşime anlatmakla tehdit ediyor. Bu yüzden birlikte oluyoruz. Allahım ben ne yapacağım?:alsana:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Her akşam küçük kızımın ev ödevini kontrol ederim. Bunu televizyon izlerken yaptığım için dikkatimi tam olarak veremiyorum. Kızım bunu fark etti. Bilerek bazı yerlerde hata yapıyor. Hatayı gözden kaçırırsam defterle kafama vuruyor. Artık kim kimi kontrol ediyor siz düşünün.:findik:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Sevgilim beni kızdırdığında onun tıraş olduğu jiletle bikini bölgemi tıraş ediyorum. Biliyorum çok kötüyüm ama bunu yaptıktan sonra ona karşı olan bütün sinirim kayboluyor. Ertesi sabah tıraş oluşunu ise büyük bir keyifle seyrediyorum. O da beni kızdırmasın.:findik:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Evliliğimiz kötü gidiyordu. Karım çocuk yapalım diye tutturdu. Şu anda hamile. Kendi çocuğumu sevmeyeceğim aklıma bile gelmezdi. Annesinden o kadar nefret ediyorum ki çocuğu da sevmiyorum. Doğduğunda bile seveceğimden emin değilim. Affet beni yavrum.:alsana:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Kullanılmış pedlerimi, gazeteye sardıktan sonra atarım. Eğer sayfada sevmediğim birinin resmi varsa pedi tam suratına yapıştırır öyle sararım.:findik:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Kilo almamaya özen gösteririm. Lezzetli ve ağır yiyeceklerden az da olsa yiyorum. Aslında daha fazla yemek istiyorum. Bu isteğimin önüne geçebilmek için beş senedir çocukça bir senaryo ile hayatımı sürdürüyorum. Birinci Dünya Savaşı'ndayız. Ben ve bir arkadaşım askeriz. Bir hane bizi konuk ediyor. Fakirler ama askerlere yardımcı oluyorlar. Bizlere ellerindeki az miktarda bulunan güzel yiyeceklerden takdim ediyorlar. Azığımızı alıp yola çıkıyoruz. Dikkatli davranırsak azığımız bizi bir hafta idare edecek. Eh, haliyle ben de idareli davranıyorum.:dertli:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Eski eşim benimle sırf akrep burcu olduğum için evlenmiş. Yeterince akrep olmadığım için de aldatmış! Tam akrep nasıl olunuyor acaba?:findik:ALINTIDIR
cwabı tahmin edebiliyorum:dertli:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Dört beş yaşlarımdaydım. Evde yalnızdım. Evimiz bahçe katındaydı. Bir kedi geldi ve pencereyi tırmalamaya başladı. İçeri girecek diye çok korktum. Babamın şapkasını taktım, yüzüme tükenmez kalemle bıyık çizdim, elime bir düdük aldım, pencerenin yanına gittim ve düdüğü hızlıca öttürdüm. Kedinin kaçıp kaçmadığını hatırlamıyorum:dertli:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Dün öğle arasında Burger King'e gittim. Siparişimi beklerken bir teyze geldi, "Burger King kaç lira?" dedi. Kadına menüleri gösterip birini seçmesini söyledim. Benim yediğimden yemeye karar verdi. "Kızım buraya niye geldim biliyor musun?" dedi ve anlatmaya başladı. Gelini hep Burger King yiyormuş, sürekli anlatıp duruyormuş. Merak etmiş. Gelini yermiş de nasıl olurmuş da kendisi tadını bile bilmezmiş!:eek:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Kayınvalidem üç senedir evliliğimi burnumdan getiriyor. Bu sebeple yarın hayatımda ilk kez cinci hocaya gideceğim. 1) Korkudan üç buçuk atıyorum zira adam muskaları cinleriyle getiriyormuş! 2) Eşim duyarsa sırf ibret olsun diye beni keser! 3) Annem duysa etlerimi didik didik eder! 4) Aslında çok inanmıyorum ama hocanın nasıl biri olduğunu da çok merak ediyorum. 5) Haber kanallarında, "Cinci hocalara giden kadınlar" başlığı altında yüzümün kabak gibi görüneceğinden korkuyorum!:dertli:ALINTIDIR

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Hapşırırken kafamı yukarı kaldırıyorum ve tükürük zerreciklerinin yüzüme yağıp beni serinletmesini sağlıyorum.ALINTIDIR
igrençç:alsana:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Apartmana her girişimde posta kutumda bir şeyler olsun istiyorum. Posta kutusunu boş görünce kendimi önemsiz biri gibi hissediyorum. Sırf bu yüzden bir gazeteye abone oldum. Ey ahali, ben kendi paramla kendimi kandırıyorum.:findik:alıntıdır

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Evimiz apartmanın zemin katında. Perde açıksa yoldan geçenler içeriyi görebiliyorlar. Güzel kokan bir yemek yapıyorsam ve üzerimde güzel bir kıyafet varsa perdeyi kapamıyorum. Yoldan geçen yakışıklı adamların beni gizlice izlediğini ve bana aşık olduğunu düşünüyorum.:findik:alıntıdır

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Eşimin ayak parmaklarının arasındaki topakçıkları, gözündeki çapağı, burnundan sarkan sümüğü hiç iğrenmeden temizliyorum. Ayak ve el tırnaklarını da kendim kesiyorum. Yorgunsa ayaklarını yıkayıp masaj yapıyorum. Eski sevgililerim beni bu halde görseler dumur olurlar herhalde. Kusura bakmayın ama hiçbirinizi bu kadar sevmemişim.:dertli:alıntıdır

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Bugün ev eşyaları satan bir mağazaya girdim. İçerisi kalabalıktı. Ben melek biblolarına bakarken iki kız geldi, "Biz de almalıyız" deyip biblo aldılar. Vazo beğendim. Onu da aldılar! Meğer orası çeyiz alışverişi yapılan bir yermiş. Ortalık çeyiz alan ve göz ucuyla birbirlerinin ne aldığını takip eden kızlarla doluydu. Hırsla aynı şeyleri alıp duruyorlardı! Düğün hazırlığı insanı gerçekten anormal yapıyormuş:findik:alıntıdır

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Sanata düşkün bir insanım. Bugüne kadar birçok kez tiyatroya, sinemaya, konsere, sergiye gittim. Arkadaşlarım beni biraz "light" bulurlar çünkü maç izlemeyi falan sevmem. Zaman zaman arkadaş gurubumuz arasında, "Aramızda operaya gidenler de var arkadaşlar" deyip eğleniyorlar. Oysa ben hayatımda operaya gitmedim. Bunu söylediğimde bana inanmıyorlar. "Hadi len light herif seni" diye gülmeye başlıyorlar.:alsana:alıntıdır

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Yıllarca kocamı zayıflatmaya çalıştım işe yaramadı. Şimdi bir anlaşma yaptık. Eğer yirmi kilo verirse doğum kontrol hapını bırakacağım! Çocuğumun babası sağlıklı olsun istiyorum.alıntıdır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar