Nişanlılık döneminiz nasıl geçti?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ayyyyy bebattı hatırlamak bile isatemiyorum annemler istemezz beni ayrılsın diye bakar babam görüştürmez gizli gizli görüşürüz bi kere tekneyle gezicez diye eşim aradı izin aldı ben işteydim 2 arkadaş daha geldi işte 4 kişiyiz onlara bişey diyemedi eve gittim burnumdan getirdi izin vermicemi biliyosun neden onlaa aratıyosun diyebi yanda düğün telaşı nasıl olacak ev nasıl yetişecek..... hatılamak bile istemiyorum o dönemi:protesto::protesto::protesto::protesto:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Biz Eylül'de nişanlandık. Mayıs'ta evlendik. O süre zarfında ev aradık. Eşya baktık. He birde düğün yeri tabi:D:D Bu arada ikimizde sabah 8 akşam 6 işteyiz. Akşamları falan bulduğumuz evleri bakmaya gidiyorduk. Haftasonu desen öyle.-kizgin

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
benim cok güzel gecti 1 sene flört 9 ay nişanlı kaldım hersey cok güzeldiiiiiii benim her dediğimi yapar hiç bişeye kızmazdı hep süprizler yapardı evelndim feleğim sastı meger kendisi bi süprizmiş köprüyü gectikten sonra dogal erkek figüriyle karsılastım:kptmya:ama neyse en azından beni dövmüyo aradada olsa deger verdiği gösteriyodegişmeyen tek seyi ise hala arada durup durduk yerde seni seviyom demesi:eek:pucuk:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
flört ve nişan zamanın evliliğimden daha güzeldi
köprüyü geçince bitiyo herşey
erkek değillermi -kizgin -kizgin -kizgin

Bencede öyle yaaa.... Çıkarken ve nişanlıyken o kadar çok süpriz yapıyordukiiii ... şimdi onları arar oldum... her buluşmamızda mutlaka eli dolu olurdu.. cebinden bişeyler çıkartırdı...:utangac: hergün saatlerce konuşurduk ve günde 30-40 tane mesaj atardık birbirimize... kendisi tasarımcı-grafiker olduğu için bana çok güzel şeyler yapardı.. ama şimdi yoğunluk falan derken arada kaynıyor işteee.... yapmıyor yada yapamıyor iştee....:eek:lmaz:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
hala hatırlıyorum ama hatırlamak istemiyorum berbat geçti evleniverimde bu sıkıntılar bitsin dedim cahillik bu işte yaş l9 neyin hesabını yapacaksın yarime kavuşayım da yeter denilen yaşlar :orgu:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
11 ay nişanlı kaldım...beyimin ailesi yüzünden üzüntüden 10 kilo verdim...siz düşünün artık nasıl geçmiş:aglayan::aglayan::aglayan:....25 yıldır evliyim...kiloda aldım...bazen beyime takılıyorum...gene nişanlanalımda ben 10 kilo vereyim diye:dil::dil:

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Benim nişanlılık dönmim güzel geçti. Ben nisanın 10 unda nişanlandım eylüle kadar güzel geçti. Evlendikten sonra eşimle yine birşeyimiz yoktu ama kayınvalidem üstümde baskı kurmaya başladı. Bende biraz dişli çıkınca olaylar büyüdü. Kayınvalidemle ve kayınpederimle uzun yıllar bir dargın bir barışık sürdürdüm. Eşimle aynı şirkette çalışıyoduk. şimdi yaşlandılar.

AYPARÇASI

Daimi Üye
Tepki
254
Nişanlılık dönemim sadece 2 gün sürdü sonra nikah yaptık 2o gün içindede evlendik.Ama ondan öncesi 2 yıl flört ettik.Tam anlamıyla hem harikaydı hem kaygı doluydu çünkü 2 tarafın aileside istemiyordu.ikna olduktan sonrada 2 gün nişanlılık ve 20 gün nikah evresinden sonra evlendik .Çünkü eş durumundan tayinim çıkmıştı.O 2 yıl aklımdan hiç çıkmıyor.Çok ağladım ama bir o kadarda ayaklarım yerden kesilmişti.şİMDİ 2.5 yıllık evliyiz çok şükür.

Tepki
33
daha taze nişanlıyım değişen bişey yok şimdilik ama yazılanları okuyunca tıramıyo dilim hani umarım değişmezzz-kizgin

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
benim nisanlilik dönemim 1sene sürdü o zaman o türkiyede ben almanyada arada mesafe olmasi zor tabii.simdi Allaha sükür yanimda. Rabbim sevenleri ayirmasin.:iloveyou:
2nrewzc.gif

KUZU

Aktif Üye
Tepki
225
21 ay nişanlı kaldık, 13 ayı askerde geçdi zaten, gerisini hatırlamak bile istemiyorum:D

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
rüzgar gibi geçti kocişim beni elinden kaçırmamak için kasımda nişanımız oldu agustosta düğün olur denmişti nisanda evlendik

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar