Nişanlılık döneminiz nasıl geçti?

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
Hmmm :)
Bak ileriyi gören bir genç kızımız varmış (ki inş. başına iyi anlamda bişeyler gelir) , ben çok avareymişim o dönem diyorum..

lilicim hem nişanlım açısından hem ailesi açısından hiç bi sorunumuz yok çok şükr :huhuu:elmden geldiği kadarda ilerleyen zamanlarda olmasına müsade etmicem :sirin:ilerde başıma gelecek olan şeyler bu alışweriş sıkıntısı stresi düğün hazırlıkları bi yandan herkesi memnun etme çabası aaah ahhh anlatmama ne gerek war sende biliyosundur işte canımcım :hihi:
o yüzden bu günlerin değerini bilmek lazım dimi ama:cikolata: :sirin::huhuu::hihi:

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
haee birde awareymişim derken ?? canım anlayamadım ne konuda bu pişmanlığın tawsiyelerin warsa dinlemeye hazırım :huhuu:

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
ayyyyy bebattı hatırlamak bile isatemiyorum annemler istemezz beni ayrılsın diye bakar babam görüştürmez gizli gizli görüşürüz bi kere tekneyle gezicez diye eşim aradı izin aldı ben işteydim 2 arkadaş daha geldi işte 4 kişiyiz onlara bişey diyemedi eve gittim burnumdan getirdi izin vermicemi biliyosun neden onlaa aratıyosun diyebi yanda düğün telaşı nasıl olacak ev nasıl yetişecek..... hatılamak bile istemiyorum o dönemi:protesto::protesto::protesto::protesto:

bnmde şuan bu şekilde sürüp gidiyoo :protesto: :protesto:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
lilicim hem nişanlım açısından hem ailesi açısından hiç bi sorunumuz yok çok şükr :huhuu:elmden geldiği kadarda ilerleyen zamanlarda olmasına müsade etmicem :sirin:ilerde başıma gelecek olan şeyler bu alışweriş sıkıntısı stresi düğün hazırlıkları bi yandan herkesi memnun etme çabası aaah ahhh anlatmama ne gerek war sende biliyosundur işte canımcım :hihi:
o yüzden bu günlerin değerini bilmek lazım dimi ama:cikolata: :sirin::huhuu::hihi:

Bilirim canım dediğim gibi iyi anlamda iyi olur stres yaşamadan atlatırsın inş.

haee birde awareymişim derken ?? canım anlayamadım ne konuda bu pişmanlığın tawsiyelerin warsa dinlemeye hazırım :huhuu:

Pişmanlık değil avarelik yani aman sevdiğime varıyım da onun bunun ne önemi var diye düşünüyordum azcık naza çekseydim kendimi daha iyi olurdu belki , bu işler tavsiyeyle olmuyor , havada kalıyor zaten her nişanlılık kendine özel yaşamak lazım :)

aynur

Yeni Üye
Tepki
0
bende nişanlıyım 1 yıl oldu evlenemedik henüz hihi:şimdilik hersey yolunda umarım evlenıncede boyle devam eder

balböceği

Daimi Üye
Tepki
386
ben 4 ay nişanlı kaldım çok sıkıntılıydı annemle babamın boşanma zamanıydı babam eşimi istemez baskı yapar dururdu 4 ay hiç bitmicek sanmıştım

rüm

Yeni Üye
Tepki
1
ben de 24 haziranda nişanlandım nikahımız oldu vize işlemleri önce yaptık. Amerikaya gidicem Allah izin verirse düğün de aralık gibi olur herhelde eşim şuan amerikada 24 haziranda nişan oldu 13 temmuzda resmi nikah 15 temmuzda da eşim Amerika'ya gitti:aglayan: birdaha ancak düğünde görüşebilicez :1: ben de ne olduğumu anlamadım nişanlı mı evli mi :sinirli: ama onu çok seviyorum Allahtan ev düzme gibi bir derdim olmayacak elime alıcam bavulumu ver elini Amerika sonumuz hayır olsun

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
ben de 24 haziranda nişanlandım nikahımız oldu vize işlemleri önce yaptık. Amerikaya gidicem Allah izin verirse düğün de aralık gibi olur herhelde eşim şuan amerikada 24 haziranda nişan oldu 13 temmuzda resmi nikah 15 temmuzda da eşim Amerika'ya gitti:aglayan: birdaha ancak düğünde görüşebilicez :1: ben de ne olduğumu anlamadım nişanlı mı evli mi :sinirli: ama onu çok seviyorum Allahtan ev düzme gibi bir derdim olmayacak elime alıcam bavulumu ver elini Amerika sonumuz hayır olsun

hadi bakalım hayırlısı olsun.. hangi eyalete gidiyorsun?

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.808
Şuan iyi geçiyor bakalım ne gösterecek zaman :ne:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
Berbat geçti o günleri hatırlamak bile istemiyorum..:bitter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar