Nişanlılık döneminiz nasıl geçti?

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
benimde nişanlık dönemin calışarak yogun geçti işyerimi yeniydi ozaman anlamadık ile gün işte akşam telle geçti işte

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Ay benim hiç nişan evrem olmadı,ama hem ablamdan hemde kız kardeşlerimden biliyorumki.Nişan olayı ne kadar uzun tutulursa o kadar sorunlar çıkıyor.
En güzeli böyle ciddi olayları uzatmamak.

Eylul_

Aktif Üye
Tepki
170
Zor bir donemdi bizim icin :eek:lmaz: Ailem hic onaylamadi esimi nekadar nisanli olsakta hep istemediklerini belli ettiler vazgecerim diye beklediler ama biz kazandik :yandanyandan: yakin 6 al nisanli kaldik :teselli:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
annem SIKI yönetimi vardi
yalniz bulusmak yok
bosuna izin istemek yok
bir yere gidilicekse yaninizda ben olucak
evde yalniz biyerlere cekilmek yok
1bucuk yil nisanli kaldik
ama tatli ve sakli kacamaklarimiz vardi
kimi zaman 5-10dakika olsada
cok toy ve heycanli zamanlardi
en önemliside cok romantik gecti nisanlilik dönemimiz
beni her zaman sasirtip sevindirmeyi biliyodu simdide oldugu gibi saolsun-hmm

Grimsi

Aktif Üye
Tepki
93
nişanlılığı üzerimden yeni atıyorumm:deli: 3 gün sonra düğünüm varr 1 yıl nişanlı kaldım zormuydu zordu 2 yılda görüşmüştük 1 yılda nişanlılık dönemimiz geçti aileler girince araya daha bi farklı oldu iyi yanlarıda kötü yanlarıda oldu cuma kınagecem cumarteside düğünüm var :dans:eek:ynaa:huri: hepinizi beklerim kızlarr

H

Hera

Misafir
nişanlılığı üzerimden yeni atıyorumm:deli: 3 gün sonra düğünüm varr 1 yıl nişanlı kaldım zormuydu zordu 2 yılda görüşmüştük 1 yılda nişanlılık dönemimiz geçti aileler girince araya daha bi farklı oldu iyi yanlarıda kötü yanlarıda oldu cuma kınagecem cumarteside düğünüm var :dans:eek:ynaa:huri: hepinizi beklerim kızlarr

Ooo canım ya çok sevindim hadi hayırlısı olsun nerede yaşıyorsun

Grimsi

Aktif Üye
Tepki
93
Ben gelirim ep gene memleketim :)
Bi göbecik atarım
Hayırlısı olsun
saol canımm sende buralısın demek sevndm:panter:

İyi hadi bakalım Allah Mesut Etsin Orada mı Yaşayacaksın yine çalışmıyorsun sanırım

lüleburgazda yaşayacağım canım i saatlik mesafem olucak aileme şuan çalışmıyorum bir aydır düğünden sonra istiyorum yine inşallah olur:eek:ys:

H

Hera

Misafir
E yakınmış ne güzel işte İnşallah Eşin kadir kıymet bilir Üzerine titrer sana Ailenin verdiği değerin bin katını verir tatlım

Grimsi

Aktif Üye
Tepki
93
evet yakın canım inşallah..Allah herkezin yuvasını huzurla doldursun inşallah:lilav:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
herkesi hayreti düşürecek kadar kısa bi zamanda tanıştık deli gibi aşık olduk :eek:ys: 17 ağustosta nişanlandık 23 ağustosta nikahımız kıyıldı 6 gün nişanlı kaldık pasaport ve oturum izni için erkenden kıyıldı nikanımız :panter: sonra da mucize'm beni yanına hemencecik almak için 10 günlük bi ara da geldi, Kasımın 6'sında düğünümüz oldu beni de aldı götürdü :hihi: mutlumuyum bu kadar erkenden oldugu için;Allah'ıma çoookk şükür tekrar dünyaya gelseydim yine onun başının belası olmak isterdim :utan: iyi ki varsın mutluluğum -hmm :eek:

çok sevindim canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin :huhuu:

Kız bende geleyim düğününe iki göbecik atarım :durbun:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Bende 8 ay nişanlı kaldım.herşey çok güzeldi ta ki o koşturmalar başlayana kadar.Nişanın üstünden 4-5 ay geçtikten sonra hafta içleri işten 6 da çıktıktan sonra,hafta sonları 2gün boyunca hep koşturma hep koşturma.Eşya,tabak,çanak yok saatmiş yok tabloymuş derken ömrümden ömür gtmişti.Tatlı telaştı onlar.Nişan dönemimde koşturma dışında hiçbir sorun yaşamadım :huhuu:

M

madesam

Misafir
bende pek nişanlı kalamadım babamın üç yıllık inadından sonra 18 kasımda tamam dedi 19 kasımda istemeye geldiler 20 kasımda yüzük takıldı 21 kasımda uşaktaydım 11 aralıkta eskişehire geldim 12 aralıkta nikahımız oldu uşağa geri gittim zaten 6 şubatta evlendik.. anneme ya ben hiç nişanlı kalamadım dediğimde önceki gezdiklerine say diyor:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar