nişanlılığı üzerimden yeni atıyorumm:deli: 3 gün sonra düğünüm varr 1 yıl nişanlı kaldım zormuydu zordu 2 yılda görüşmüştük 1 yılda nişanlılık dönemimiz geçti aileler girince araya daha bi farklı oldu iyi yanlarıda kötü yanlarıda oldu cuma kınagecem cumarteside düğünüm var :dansynaa hepinizi beklerim kızlarr
saol canımm kırklareli canım trakya:lilav:
saol canımm kırklareli canım trakya:lilav:
saol canımm sende buralısın demek sevndmBen gelirim ep gene memleketim
Bi göbecik atarım
Hayırlısı olsun
İyi hadi bakalım Allah Mesut Etsin Orada mı Yaşayacaksın yine çalışmıyorsun sanırım
herkesi hayreti düşürecek kadar kısa bi zamanda tanıştık deli gibi aşık olduk ys: 17 ağustosta nişanlandık 23 ağustosta nikahımız kıyıldı 6 gün nişanlı kaldık pasaport ve oturum izni için erkenden kıyıldı nikanımız sonra da mucize'm beni yanına hemencecik almak için 10 günlük bi ara da geldi, Kasımın 6'sında düğünümüz oldu beni de aldı götürdü mutlumuyum bu kadar erkenden oldugu için;Allah'ıma çoookk şükür tekrar dünyaya gelseydim yine onun başının belası olmak isterdim iyi ki varsın mutluluğum -hmm
nişanlılığı üzerimden yeni atıyorumm:deli: 3 gün sonra düğünüm varr 1 yıl nişanlı kaldım zormuydu zordu 2 yılda görüşmüştük 1 yılda nişanlılık dönemimiz geçti aileler girince araya daha bi farklı oldu iyi yanlarıda kötü yanlarıda oldu cuma kınagecem cumarteside düğünüm var :dansynaa hepinizi beklerim kızlarr
şu anlık herşey güzel gidiyo ama biliyorum we farkındayım ki başıma çok şey gelcek ilerde :cikolata::sinifsinif: :kahkaha: