nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.169

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Sonraki bölümün başında kokusu çıkar. Mevzuyla alakalı emoji ile spoiler vereyim mi? Şu yere vurup alev çıkaranı Fuat Bey olarak al :krizz:
:artist: :hııh::ajan::ates::düsün::islik::interest::panter::kaalp::öp::ates::badi::eskrim:

Final sezonuydu da kaç bölüme biter bilemedim şimdi
Anladığım kadarıyla Kemal rahat durmuyo bizim kızda boş durmuyor Fuat beyi cildirtacak biseyler oluyo Sarp araya giriyor ve Kemal'e sarp arasında kılıçlar cekiliyo bildim mi:komik::cool:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.169
Anladığım kadarıyla Kemal rahat durmuyo bizim kızda boş durmuyor Fuat beyi cildirtacak biseyler oluyo Sarp araya giriyor ve Kemal'e sarp arasında kılıçlar cekiliyo bildim mi:komik::cool:
Çok belli oldu değil mi :krizz: Aslında Mira 9.bölümde Defne ile konuşurken Kemal'e sırnaşıklığından ötürü sinir olduğunu söylemişti ama Sarp'ın damarına basıp onu gıcık edeyim derken babasını kızdıracak. 10.bölümü okuyunca Sarp'ın neden Kemal ile alakalı sürekli müdahale ettiğini Fuat Bey'in de neden kızdığını anlayacaksın

Adını Kalbime yaz da uzasın uzayabildigi kadar biz raziyiz:cool:
Eylül ve Ahmet candır beni gaza getirme uzatırım valla :krizz:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.169
9.Bölüm Eklendi : Beni Aşka İnandır (Yazan : Nk83)
hjk.gif
lkjh.gif
lkjhgvbn.gif
dsgsd.gif

Hasret'in yeni bölümü eklendi : Hasret (Yazan : Nk83)
fdxcgbvn.png

Güzel Kaçak'ın yeni bölümü eklendi : Güzel Kaçak (Yazan : Nk83)
ghgf.gif

Adın Bahardı'nın yeni bölümü eklendi : Adın Bahardı (Yazan : Nk83)
yrshfx.gif

Beni Kalbine Yaz'a yeni bölüm geldi : Beni Kalbine Yaz (Yazan : Nk83)
9gyZa9.gif
sonbky16.gif
twet5yr6ytujh.gif

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.169
Hasret'in yeni bölümünü düzenliyorum biter bitmez ekleyeceğim ;)

Cumartesinü (19 Nisan) eklenecek olan
Beni Kalbine Yaz'ın "17.Bölüm : Keskin Nişancı" bölümünden mini alıntılar ;)

EYLÜL & ELA SAHNESİ

wertfgyhujı.jpg

Ela'nın "Bu gece ne oldu Eylül?" diye sorduğunu duyunca bu sorulardan daha fazla kaçamayacağımı anladım ve temiz havayı içime çektikten sonra onu bir hayli şaşırtarak "Bu gece keskin nişancılıkta bir dünya markası olan sevgili doktorumuz cemaate karşı merhum Buğra Çelik'i nasıl bilirdiniz diye sordu" dedim. Gözlerim kapalı olduğu için Ela'nın verdiği tepkiyi göremiyorum ama bir şey söylemediğine göre şaşkınlıktan dilini yutmuş olabilir.

"Nasıl yani?"

"Tamam bu da biraz fazla iddialı oldu şimdi farkına vardım ama en azından ileride bunu söyleyebilecek gibi görünüyor. O hem içinizdeki gereksizleri öldürürüm hem de ardından hiçbir şey olmamış gibi soğukkanlılıkla bir güzel helvasını kavururum potansiyelini bu gece onda fazlasıyla gördüm"

"Eylül sen neler diyorsun? Bu çok güzel bir haber... Ne yani şimdi bu Ahmet Bey'e bir şans vereceğin anlamına mı geliyor?"

AHMET & SELİM DEDE SAHNESİ
54oj.jpg

"Eylül ile biraz konuştuk. Aslında daha çok ben konuştum. Bu sayede ona hislerimden bahsetme şansım da oldu. Sanırım bu sefer onu samimiyetime inandırabildim. Yani inandırabildiğimi umuyorum"

"Başlatma hissinden ulan kız ne dedi onu söyle!"

"Hiçbir şey demedi. Gitti..."

"O giderken sen ne yaptın peki?"

"Gitmesine izin verdim"

"İyi geçmiş olsun hadi git odana da enayiliğinle yat zıbar şimdi!"

"Niye ne oldu ki?"

"Oğlum kıza dil dökmüş hissiyatından bahsetmişsin o da seni adam yerine koyarak dinleyip belli ki söylediklerini önemsemiş. Ne diye hemen gitmesine izin veriyorsun?"

"Öyle olması gerekiyordu"

"Şuradan kendine de bir bardak su koy da iç o zaman. Soğukta değildi git birkaç tane de buz at içine hoşaf gibi içme"

"Ben o an yapılması gerekeni yaptım dede"

"Hâlâ gerekeni yaptım diyor! Oğlum kıza bir sahil havası aldır iki çay kahve bir şey zıkkımlanın giderken de bul bir yerden bir çiçek tutuştur eline bütün gece ona baka baka düşünsün seni. Kız eve dımdızlak yollanır mı?"

"Eylül'ü yeteri kadar tanımıyorsun eğer üzerine daha fazla gitseydim kızıp beni duvara yapıştırırdı. Yapmadığı şey değil sonuçta"

"Gerekirse yapışacaksın efendi! Bir düzine insan seni oradan zor kazıyacak ama çıkarıldığında izin kalacak o duvarda. Kız önünden her geçtiğinde görecek eserini..."

AHMET-EYLÜL-FERİDE SAHNESİ

"Ahmetciğim benim işim bitti"

"Teşekkür ederim Feride senin de vaktini aldım aslında bizim buradaki kızlar da hallederdi"

"Saçmalama lütfen! Bütün hastane "Ahmet Atahan'da iz bırakan kadın kim?" haberiyle çalkalanacak ve tüm oklar da o dikişleri atanı yani beni gösterecek. Bu şamatanın içinde olma fırsatını elimden kaçıramazdım"

"Birlikte manşetlere düşmek istediğini bilmiyordum. Bilseydim emin ol bunun için daha eğlenceli bir haber içeriği oluştururdum"

"Neyse açılışı böyle yapalım da ikinci manşeti de kendi istediğimiz şekilde patlatırız"

tumblr_nclzsriFz11rtocego6_250.gif

Ben şimdi sizi bir patlatacağım dünya gündemine ilk sıradan giriş yapacaksınız! Acaba bu kadın kendi kaşına da dikiş atabiliyor mudur? Üzerinde bir şey deneyeceğim de sonra aman yapamadım edemedim olmasın!

İkisi de gülerken doktor çok şükür ki bakışlarımdan ötürü odada yalnız olmadıklarını hatırladı ve saniyeler içinde ifadesini ciddileştirip "Gerçekten iz kalmaz değil mi?" diyerek kendisine bir çekidüzen verdi. Çoktan kaldı bile haberi yok! Gözümün önünde adeta flörtleştiği kadın "Kalmaz ama kalsaydı da bu sana ayrı bir hava katardı merak etme" dedikten sonra omzuna dokunup "Zamanı gelince beni bul dikişlerini de alayım. Başkasına yaptırırsan bozulurum haberin olsun" dedi. O değil de ben bu hatuna birazdan bir teyel atma girişiminde bulunacağım galiba. Yanlış anlama olmasın yakasına demek istiyorum. Gerçi başka türlü de atarım da şimdi doktor ne sıfatla diye sorgular falan hiç çekemem.

AHMET-EYLÜL-SİNAN SAHNESİ
"Eylül seninle de konuşamadık ama sonra görüşürüz herhalde"

"Görüşürüz Sinan kendine iyi bak"

"Bu arada Haldun Hoca'ya laf arasında senden bahsettim. Ağrısı yeniden olursa muhakkak gelsin bir kontrolden geçsin belki taş düşürmüyor olabilir dedi. İhmal etme olur mu?"

"Haldun Hoca'da senin gibi hastalarına lolipop veriyor mu?"

"Hayır ama çıkışta yanıma uğrarsan şekerleme çekmecemden istediğin kadar lolipop alabilirsin"
tumblr_ndg8onEzpm1rn6xczo2_.gif

"Şu geçen sefer ki çilekli güzeldi ondan bir tane kenara ayır o halde"

"Ayırdım bil"

AHMET&EYLÜL SAHNESİ
ergtfhyjkhgfd.gif

Beni öptü mü o? Evet öptü! Hatta hâlâ öpüyor.
Bu adamı öldüreceğim!

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.169
to_s03e16_0299.png

Beni Kalbine Yaz'ın 18.Bölümü Eklendi : Okumak için buraya tıklayın

18. bölüm biraz sakin olacak ama 19.bölüm çok bomba :kriz:Bir ara fragman gibi alıntılar koyarım buraya :D

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.169
Cuma nü (25 Nisan) eklenecek olan Beni Kalbine Yaz'ın "19.Bölüm : Kitana VS Scorpion" bölümünden mini alıntılar ;)

EYLÜL & MERAL SAHNESİ

"Gizem ile sohbet ettik demiştim ya..."

"Evet ne oldu?"

"O konuşmada bana yıllar önce buradan kaçar gibi gitme sebebinin ne olduğunu anlattı. En yakın arkadaşına sırılsıklam aşıkmış ama olmayacak bir şey olduğunu düşündüğü için buralardan gitmiş. İşin kötüsü ona hâlâ aşık!"

Az önce benim yaşadığım şokun bir benzerini de şu an Meral yaşıyor olmalı ama korkmasın çünkü onun cephesinde asayiş berkemal. Yani vukuat yine bendeniz bela çekici Eylül'ün mıntıkasında. Meral kısa bir an sessiz kalıp duyacaklarının korkusunu yaşayarak salona doğru bakarken bir yandan da "Selim miymiş yani?" deyince amca yeğene bakarken dalmışım herhalde çünkü düşünmeden etmeden "Yok sen rahatsın! Yine döndü dolaştı mevzunun ucu bana dokundu. Bela çekiciyim ya ben biri gidiyor biri geliyor!" deyiverdim.

Meral ne düşündü bilemiyorum ama tam bana bir şey diyecekken doktorun karşımda güle oynaya Kaan ile şakalaştığını görüp elimde olmadan yükseldim ve "Doktormuş!" dedikten sonra gözlerimi bu rahatlıkta bir dünya devi olan adamdan ayırmadan "Bu adam var ya benim sinirlerimi çok bozuyor!" dedim. Böyle deyince Meral de şaşırdı tabii.

"Sen bunu nereden biliyorsun?"

"Kendi ağzıyla söyledi"

"Gizem mi?"

"Evet az önce bahçede sıkıştırdım o da söylemek zorunda kaldı. Ben Selim'den bahsediyor sanıyordum ama bir baktım ki yine olayın başrolünde bizim flörtöz doktorun ta kendisi varmış"

"Ahmet ağabey biliyor muymuş peki?"

"Hayır bilmiyormuş çünkü gizemli Gizem'imiz ona bundan hiç bahsetmemiş. Bana da sen de söyleme lütfen dedi"

"Ee! Ne olacak şimdi?"

"Bir şey olmayacak. Hadi sen git kocanın yanına ben de gidip bir hâl hatır sorayım şu şeytan tüylerini tek tek yolduğumunun doktoruna!"

"Eylül dur saçmalama! Ahmet ağabeyin ne suçu var?"

"Ben malımı bilirim Meral! Kesin kıza ümit verici birkaç kelam edip arada da çapkın çapkın bakışlar atmıştır o!"

"Sen niye bu kadar kızdın ki? Ahmet ağabeyin gönül işlerinin seni bu denli ilgilendirdiğini bilmiyordum"

"İlgilendiriyor çünkü adam tanıştığımız günden beri belli ki beni baş cariyesi yapmaya çalışıyor!"

AHMET & EYLÜL SAHNESİ

"Dikişlerini aldırmışsın doktor"

"Aldıralı bayağı oldu. Ee! Malum olaydan sonra görüşemeyince..."

"Başlatma şimdi malum olayına! Bakıyorum iz falan kalmamış senin esmer çirkini kahrolmadı mı?"

"Feride mi?"

"Vay be! Kimden bahsettiğimi de hemen anladın. Helal olsun ne diyeyim"

"Dikişlerimden bahsediyoruz çağrışım yapması gayet normal değil mi? Ayrıca oyuna başlamadan önce de kızdan kod adı esmer çirkini diye bahsetmiştin"

"Her lafa da bir sayfa dolusu cevap!"

"Bir dakika bir dakika! O etrafımda dönüp başa bıçak saplama hareketini nasıl yaptın?"

"Bir ara mutfağa gel canlandırmalı olarak gösteririm. Ee! Kahrolmadı mı senin ki?"

"Niye kahrolsun ki?"

"Hastanenizin en gözde cerrahında iz bırakacağı için etekleri zil çalıyor gibi bir hali vardı da"

"Keşke birileri de kalbime attığı iz için endişeleniyor olsa... diyeceğim ama Eylül biraz soluk aldırsan diyorum en azından adam ayağa kalksın öyle vur"

"Karışma işime oyununu oyna kalbinin izine de başlatma şimdi! Dikişlerini kim aldı peki?"
kitana scorpion.gif

"O gün sen de duydun"

"Neyi duydum?"

"Feride başkasına yaptırırsam bozulacağını söylemişti"

"Bu dikişlerini o mu aldı demek oluyor?"

"Ee..."

"Doğru söyle doktor yeminlen daha yere bile düşemeden komboyu çakarım şaftın kayar!"

ghjhgjg.gif

AHMET & EYLÜL SAHNESİ

"O ameliyatı yapmayacaksın değil mi?"

"Ben doktorum Eylül"

"Yani?"

"Yani önceliğim her şartta hastamın kararına bağlıdır. Kendisi ameliyat olmayı istiyorsa ben de elimden geleni yaparım buna da kimse engel olamaz"

"Ama doktor!"

Bu konuşma burada kesilmek zorunda kaldı çünkü doktor garip bir yüz ifadesiyle gömleğinin üstten iki düğmesini çözüp emniyet kemerini de gevşetmeye başladı. Böyle olunca da konuyu unutup bütün dikkatim ona kaydı. Bir sıkıntısı mı var diye düşünüp tam soracakken de aniden arabayı kenara çekip "Midye yer misin?" diye sordu. O kadar şeyin üstüne... Yok artık!

"Durup dururken ne midyesi doktor? Tabii ki onca şeyin üzerine yiyemem"

"O halde bana bir yerlerden limon bulmamız lazım"

"Limon mu? Ne alaka ya!"

"Telaş etme ama ben şu an kendimi pek iyi hissetmiyorum galiba"

"Ne? Ne oldu neden öyle oldu? Doktoor! Kalbin falan yok değil mi?"

"Kalbim... En son kalbimi çok güzel bir kadına kaptırdım ve hâlâ kendisinde ikamet ediyor"

AHMET & EYLÜL SAHNESİ

"Peki benim bugünkü talihsizliğimi neye bağlamalıyım?"

"Canımı sıkıyorsun demiştim ya ne çabuk unuttun"

"Bu kadar yüksek tepkiler vermene neden olacak ne yapıyorum inan anlayamıyorum"

"Ona bakarsan ben de aynı anda bu kadar kıza nasıl mavi boncuk dağıttığını anlayamıyorum doktor! Bu da özel bir yetenek olsa gerek"

"Bu kadar kıza derken?"

"Alfabetik sıraya göre mi gideyim yoksa ortaya karışık mı yapayım?"

Neden bahsettiğimi anlayamamış gibi bakınca ben de bir gözüm onda olarak "İlk sırada Cilveli Köstebek lakaplı Derya Üstündağ!" dedim. Şaşırarak "Derya mı?" diye sorunca ben de neden bu kadar şaşırdığını anlamadım ama açık olmaktan zarar gelmez diyerek sözüme devam edip "Aşıkmışsın ya kadına..." dedim. Çok mu direkt söyledim? Biraz öyle oldu galiba. Gözlerini kısa kısa bana doğru bakıp kalınca bunu garipsemiş gibi bakışlarımı ona yönlendirip "Hadi ama doktor! Ona aşık olduğunu kendi kulaklarımla duydum" demek zorunda kaldım. Alnını ovalarken aynı anda da "Nerede duydun bunu?" diye sorunca o facia sahneyi gözümün önüne getirip "Tanıtım gecesi terastayken kardeşine Meral'e değil Derya'ya aşığım dediğini duydum. Uzun zamandır da seviyormuşsun şu Bayan Sağ Kol'u. Ben de oradaydım doktor Meral ile canlı canlı sizi izliyorduk" dedim. Öylece bakıp kaldı. O an orada olduğumuzu fark etmemiş herhalde...

AHMET & EYLÜL SAHNESİ

"Sormak istediğin başka biri yok mu?"

"Şimdilik yok ama olursa seni nerede bulacağımı biliyorum"

"Ama bir kişiyi atladın. Hatta en önemli kişiyi atladın"

"Kimi atla... Başka kim var ki?"

"Eylül Acar var mesela..."

eree.gif

"Hımm... Sen bana yalan söylemedin ben de sana söylemeyeceğim. Şu sıralar Eylül Acar ile ilgili senin ağzından bir şey duymak istemiyorum galiba"

"Halbuki bütün soru işaretlerini silecek cevaplar ondaydı"

AHMET & EYLÜL SAHNESİ
Ela haklı... Her yönüyle bana hitap eden bu adama aşık olmaktan korkuyorum galiba. Keşke karşıma Buğra'dan önce çıkmış olsaydın be doktor. Belki o zaman ben de kalp kırıklığının ne demek olduğunu bilmeyen bir Eylül olarak daha gözü kara çıkardım karşına.

Evin önüne geldiğimizde başta ikimizden de çıt çıkmadı ama sonra ona doğru dönüp bu sessizliği bozarak "Beni eve bıraktığın ve sorgu sırasında da hiçbir sorun çıkarmadığın için teşekkür ederim" dediğimde ikimiz de gülümsedik. Gerçekten de resmen sorguya çektim adamı o da paşa paşa her soruma cevap verdi. Emniyet kemerini çözüp "Benim için zevkti" deyince ona dikkatle bakarak "Benim içinde öyleydi. İyi geceler doktor" dedikten sonra tam arabanın kapısını açarken "Eylül bekle" diyerek diğer elimi tuttu. Elini elimin üzerinde hisseder hissetmez ona doğru döndüm.

setdrfhtgjhu.gif

Bir şey söyleyecekmiş gibi dudaklarını belli belirsiz oynattıktan sonra hiç beklemediğim bir soru sorarak "Sana karşı hiç mi şansım yok?" diye sordu. Neden bu kadar açık sözlü olmak zorunda ki diye düşünürken ona ne diyeceğimi de bilemedim. İşin kötüsü o da benden bir cevap beklediğini belli eder gibi yüzüme bakıyordu. Net olmayınca o da iki arada bir derede kalıyor olmalı.

"O bahsettiğin şansı sana değil kendime veremiyorum doktor"

"Ama neden?"

"Hani doğru yer doğru insan ama yanlış zaman denen lanet olası bir şey var ya... İşte bizim seninle karşılaşmamız tam da öyle bir zamana denk geldi"

Diğer görseller ;)
effeaftwqrqw.png
aesrdtfg.gif
fghgfh.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar