nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
Yeni bölümlerini bekliyoruz hergün giriyorum yeniler eklenmiş mi diye asude de çok güzel ama favorim bir tutam aşk

38.Bölümü okudun mu kübracım onu ekledim şimdi 39 bitmek üzere final kısmında gibiyim :findikim: Asude'de çok aksilik oldu bayağı ara verdik ama finalini muhakkak yapacağım gidişatı aklımda Geçmişin Gölgesinde'ye baktın mı benim BTA'dan sonra favorim o oldu bayıla bayıla yazıyorum onu :huhuu:

kübra1999

Yeni Üye
Tepki
15
38.Bölümü okudun mu kübracım onu ekledim şimdi 39 bitmek üzere final kısmında gibiyim :findikim: Asude'de çok aksilik oldu bayağı ara verdik ama finalini muhakkak yapacağım gidişatı aklımda Geçmişin Gölgesinde'ye baktın mı benim BTA'dan sonra favorim o oldu bayıla bayıla yazıyorum onu :huhuu:

38.bölümü okudum yeni bölümünü heyecanla bekliyorum geçmişin gölgesini okumaz olur muyum 2 günde bitirdim bütün bölümlerini kesinlikle yazdığın hikayeler süper

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
Çok teşekkür ederim beğenmene acayip sevindim bunları duyunca daha da keyifle yazıyorum

Bir Tutam Aşk'ın 39. Bölümü şimdi bitti son kontrollerini yapıyorum büyük ihtimalle birazdan ekleyebilirim olmazsa yarın eklenmiş olur

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
O kaz mevzusunu öğrenemezse Naz durmaz Levent dua etsinde Latife anane Naz'a yumurtlamasın rezil olur valla
Handankondalı bölümde aklımda birşey var pek nabız yükselten cinsten hadi hayırlısı bakalım

Murat'ı süründürüyor da en son sokak kapısının önünde oturmuş Aylin'in çıkıp birşey demesini bekliyordu ama yok anam çıkmaz bu kız donacak bizim oğlan evsizlere dönecek yazıık be :(

Geçengün kızımada söyledim şimdi sanada söyleyim canım bu hikaye öyle güzel olduki yerinde olsam taslaklar yayımlatırdım piyasada olan kitaplardan hiç bir eksiği hatta çok güzel bir hikaye oldu canım:huhuu:
Demek muratım kapı önlerinde sabahlıycak öylemi kıyamam ben onaaa:uzgun:
Handankondanın yapıcağı nabız yükseltici halini merak ettim ama benim bildiğim Naz bu durumun altında kalmaz ezdirmez kendini :savasciaslı:inşallah umduğum gibi olur:huhuu:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372

Geçengün kızımada söyledim şimdi sanada söyleyim canım bu hikaye öyle güzel olduki yerinde olsam taslaklar yayımlatırdım piyasada olan kitaplardan hiç bir eksiği hatta çok güzel bir hikaye oldu canım:huhuu:
Demek muratım kapı önlerinde sabahlıycak öylemi kıyamam ben onaaa:uzgun:
Handankondanın yapıcağı nabız yükseltici halini merak ettim ama benim bildiğim Naz bu durumun altında kalmaz ezdirmez kendini :savasciaslı:inşallah umduğum gibi olur:huhuu:

Bende çok seviyorum bu BTA'yı her geçen bölüm beni kendisine daha çok bağlıyor biz buna ilerde nasıl final yapacağız bilmiyorum kesin ağlarım ben :ko İnşallah dediğin olur be sılam şu an ufukta pek gözükmüyor ama çok hoş olurdu gerçekten :eek:fff:

Murat per perişan sefilleri oynuyor ablasının kuzusu :uzgun: Aylin fena çarptı bunu :( valla Murat bu Bih(t)ter'i yakalamasın ne eder bilmem :miyagi:

Handankondalı bölümü dün akşam kafamda iyice oturttum bir ara yazar odasında Aslıma anlatıcam kesin şok olacak :D eyvah ki ne eyvah bu sefer Naz sıkıntıda sanki :komployakurbangtmeküzereolanesasıkızauzulennksmilisi: :ayk:

------------------

39.Bölüm eklendi

-*-Bir Tutam Aşk-*- (39.Bölüm) - Sayfa 4 - Hanimefendi.com - Kadın sitesi

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yeni bölüm eklendimiiiihemen kahvemi alayım ve keyifle okumaya başlayııımmmm :sevindirikasli::sevindirikasli:
Kahve keyfiyle okumak daha bir keyif veriyorda:eek:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yaaaaa çok güzel bir bölüm olmuş yine çok duygulandım:uzgun:Yazık Murat a yaa Kıız Bihter elime geçme bu nasıl bi komplodur nasıl bir oyundur yaa fenalık:eek:buarada seni Eroltaş gibi görmeye başladım sonun hayrgele:ko

@bitter_im

Aslında Murat ın yaptıklarından dolayı burnu biraz srtsün ama çok süründürtme çocuğu Nkcım kıyamam onaaa:mendil:Umarım fazla geçmeden diğer bölüm elenir çok merak ediyorum olanları :huhuu:
Yine harika bir bölüm olmuş yüreğinize klavyenize sağlık canım :eek:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
Siz süpersiniz ya bu bölüm çok güzel olmuş hız kesmeden diğerlerinin gönderin

Teşekkür ederiz ben 39'u yazarken gerilsemde aynı zamanda da çok keyifte aldım. BTA'nın Naz&Levent ayrılığından (31.Bölüm) sonra en hassas diyaloglu bölümüydü sanırım :acep:

Yeni bölüm eklendimiiiihemen kahvemi alayım ve keyifle okumaya başlayııımmmm :sevindirikasli::sevindirikasli:
Kahve keyfiyle okumak daha bir keyif veriyorda:eek:

İçtin mi kahveni sılam afiyet olsun :coffee:

Yaaaaa çok güzel bir bölüm olmuş yine çok duygulandım:uzgun:Yazık Murat a yaa Kıız Bihter elime geçme bu nasıl bi komplodur nasıl bir oyundur yaa fenalık:eek:buarada seni Eroltaş gibi görmeye başladım sonun hayrgele:ko

@bitter_im

Aslında Murat ın yaptıklarından dolayı burnu biraz srtsün ama çok süründürtme çocuğu Nkcım kıyamam onaaa:mendil:Umarım fazla geçmeden diğer bölüm elenir çok merak ediyorum olanları :huhuu:
Yine harika bir bölüm olmuş yüreğinize klavyenize sağlık canım :eek:

Güzeldi değil mi :eek:fff: bende ara ara buruldum ara ara güldüm şu Suat Levent ve Murat'ın kapı önünde kalma muhabbetleri beni çok güldürdü sizde etki etmedi mi özellikle Suat Levent'e "Senin yolun açık korkma" derken Levent'in oflayarak "....ama o yolun sonunda annem var" deyip Murat'ın "Onun durumu da yaş" deyişi beni krize soktu Şimdi Arzu'da kızların yanına insin onlarında çok şeker diyalogları olacak :D

Murat'ın ödü patladı bundan sonra dişi sineğe bakamaz artık diğer kadınlar dünya ahiret biraderi :D yavrum ya donacak kapı önünde ben Murat'ı pek seviyorum üzüldüm o haline ama elimden birşey gelmiyor hikaye kendi gidişatını kendi belirliyor :dusun:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ayyy dün yazmayı unuttum dimi kız bende koptum odialoğa hele dediğin gibi Levent in o yolun sonunda annem var demesini okuduğumda kıyamaaaaam sana dedim güldüm :nazo:Murat Aylin le evlenirse bundan böyle bütün kadınların cenaze namazını kılmış olcak hayatında Aylin ona öyle bir ders verdi çünkü hikaye çok güzel ilerliyor canım yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum Arzu nunda aşağı indikten sonraki dialogları şimdi daha bi merak ettim iyimi:55:napsam acaba:eek:ky:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
Ayyy dün yazmayı unuttum dimi kız bende koptum odialoğa hele dediğin gibi Levent in o yolun sonunda annem var demesini okuduğumda kıyamaaaaam sana dedim güldüm :nazo:Murat Aylin le evlenirse bundan böyle bütün kadınların cenaze namazını kılmış olcak hayatında Aylin ona öyle bir ders verdi çünkü hikaye çok güzel ilerliyor canım yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum Arzu nunda aşağı indikten sonraki dialogları şimdi daha bi merak ettim iyimi:55:napsam acaba:eek:ky:

Suat Levent'in lafına akıllıca deyince Murat'in yeni nişanlı krizi atlattı o kadar akıllı sayılmaz demesi de çok güldürdü beni birde sen yine de beni umursa Levent diyor kardeşi üzülürse oyar Levent'i kapalı zarf attı sanki :ko

Murat ve Aylin'i bir evlendireydik iyi olacaktı hazırlık bile ettik ama bu Bihter duman etti ortalığı :mad:

Dediğin gibi Murat kapatır o defteri artık kadın görünce Chucky görmüş gibi bakar herhalde :ayk: :nazo:

Arzu ile güzel diyaloglar var biri nişanlıyı sepetledi biri kocayı sepetledi Naz sepetleyemedi ama kızdı aralarında konuşacak çok şey var evlerine 2 kilo karışık dondurma göndereyim bari hem ağlaşır hem yerler :ko

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Suat Levent'in lafına akıllıca deyince Murat'in yeni nişanlı krizi atlattı o kadar akıllı sayılmaz demesi de çok güldürdü beni birde sen yine de beni umursa Levent diyor kardeşi üzülürse oyar Levent'i kapalı zarf attı sanki :ko

Murat ve Aylin'i bir evlendireydik iyi olacaktı hazırlık bile ettik ama bu Bihter duman etti ortalığı :mad:

Dediğin gibi Murat kapatır o defteri artık kadın görünce Chucky görmüş gibi bakar herhalde :ayk: :nazo:

Arzu ile güzel diyaloglar var biri nişanlıyı sepetledi biri kocayı sepetledi Naz sepetleyemedi ama kızdı aralarında konuşacak çok şey var evlerine 2 kilo karışık dondurma göndereyim bari hem ağlaşır hem yerler :ko

Kapalı değil zarfı apaçık attı hemde:nazo:O Bihter yokmu bihterrr elime geçmesin cadı :eek:aslında Bihtere kızdım ama biryandan da iyi oldu diyorum başta öğrenmesi ya iyice aradan zaman geçtikten sonra öğrenseydi ozaman geridönüşü ve telafisi olmayan bir hal alabilirdi diyorum kendi kendime:interest:
Sen o dondurmayı bence çikolatalı gönder daha bi makbule geçer
Eeee yeni bölümün eklenmesine çok varmı daha cannım:huhuu:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
Kapalı değil zarfı apaçık attı hemde:nazo:O Bihter yokmu bihterrr elime geçmesin cadı :eek:aslında Bihtere kızdım ama biryandan da iyi oldu diyorum başta öğrenmesi ya iyice aradan zaman geçtikten sonra öğrenseydi ozaman geridönüşü ve telafisi olmayan bir hal alabilirdi diyorum kendi kendime:interest:
Sen o dondurmayı bence çikolatalı gönder daha bi makbule geçer
Eeee yeni bölümün eklenmesine çok varmı daha cannım:huhuu:

Açıktı değil mi :nazo: Bihter olayı şimdi çıkmasaydı çok kötü bir zamana denk gelecekti o zamanda iki kriz arasında gerçekten Murat'ın Aylin'i rüyasında bile görme şansı kalmayacaktı:ne: :sılasınımeraktabırakacakaçıklamalaryapangıcıknksmilisi:

Bölümün eklenmesine var biraz şimdi Sil Baştan'ın bölümünün yarısındayım GG'de yarım aynı anda devam ettiriyorum onlar biterken BTA'ya başlıcam bölüm gidişatı kafamda zaten anaaam çok meşgulüm destek atın :gul:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yaniiiii sabah beri sılan neden neden sakin sakin cevaplar yazıyo ben böyle yazdıkca sen biraz daha tiyo veriyorsunböylelikle azbiraz bazı şeyler kafamda oturuyo ayyy çatlıycammmkendikendinieleverensılasmillis: :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
Aslım görünürde yok ya bol keseden konuşuyorum o olsa tırsarım yazar odasında kulağımı çekiyor

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ben seni çözdüm ne öyle kızıcamda ağzından laf almaya çalışıcam tatlı tatlı geleyimki hazırAslımda yokken seni bol keseden döktürteyim:nazo::nazo:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
Tamam ama çokta konuşturma biliyorsun hikayenin çenesine hakim olamayan yazarı benim sonra can güvenliğim tehlikeye girmesin :ko:ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar