O replikler o kadar spontane gelişiyor ki yazarken gözümden yaş geliyor ama unutmayayım diye de bir yandan yazmaya çalışıyorum pc başında tipimi görmen lazım

Gelin kaynana münazarasında Handankonda'dan çok esinlendim tavrımdan belli olmuştur herhalde herkes illallah etti :ko
Gidişatı bende sevdim ya eğer Aslı ile konuştuklarımızı adapte edebilirsek çok daha güzelleşecek inşallah
Biz bile bazen bölümü yazarken süprizlerle karşılaşıyoruz mesela ben bu 42.bölümün sonunda o Sarp ve Naz'ı izleyen gözlerin Levent'in değil Altan'ın olduğunu düşünüp yazıyordum ama son dakika aklıma Levo geldi dedim az gerdim çocuğu biraz daha yüklenem bakalım ne olacak didim iyi ettim mi acaba
Altan'a gelen tokat aslında benden geldi o tokat gifini tırım tırım aradım nette :ko Altan çok ileri gitti ve sanırım bayağı bir sorun yaratacak he adam hastamıdır nedir tam kötü karakter -kizgin
Oğuz çok şekerdi ya kıyamam nasılda en kibar haliyle ne yapması gerektiğini üstü kapalı söyledi ablacığına
o çocuk bu aralar gözdem yavaştan kardeşlere de değinip şu Salih bey amcamın ettiklerini yazmaya başlayacağız o işlerde pek karışık :benmi:
Bu arada ben Sarp'tan umutluyum o Levent'ten daha sakin bir tip ya (Levo duyar duymaz Altan'ın gırtlağını sıkar sonuçta

evde gördük yapıştı hemen yakasına) Naz buna güvenip onunla paylaşabilir sanki

fff: şu yemeğe bir gitsin bakalım aralarına ne tarz bir konuşma geçecek ona göre belli olur sanırım