nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
:bitter::bitter::bitter::bitter:yaaaaaaa burda bırakılırmı Nkcım yaaaa:bitter::bitter:anam bu handonkonda neymiş böyle yaaaa nasılda oyuna getirdi hepsini Naz o telaşla inşallah tamam demez desede herneolursa olsun Murat a da Levent ede anlatırdım Nazın yerinde olsam Nkcım umarım yeni bölümün eklenmesi geç olmaz yoksa handankondadan beter bi sılakonda olurum ona göre:sılakonda:
Aylin babsının yanınamı dönüyor şimdi yani Murat yetişip kendini affettirebilecekmi acaba offffffffffffffff:bitter:Ya Nkcım yaaaaaaaaaa:bitter::bitter:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Yenisini ekleyeyim mi ama az beklemen gerekebilir

40.bölümü de okudun mu ya ne hızlısın :ne:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
40.bölümmü:sok:yok kıs ben son sayfayı okudum orda 41.bölüm yazıyodu doğru ya ben 39 da bırakmıştım :nazo:ama napim nasıl merak ediyordum Aylinle muratı bölüm aklıma gelmedi oan bide ikisinden birden başlayınca bölüm çakmadım köfteyi:cokkomik:
Ben şimdi 40. bölümü okumaya gidiyorum ozamana kadar yeni bölümü hazır et noluuuuuuur merakta bırakma beni:panter:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Tamam bende o arada eklerim seni mi kırıcam hazır gibi zaten ama uzun yorum beklerim he :çakalyazarişbaşında:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ay nkcım varya 40. bölümü okurken gülmekten koptum koptum resmen ya latife teyzem döktrmüş yine lafları Aylinin söyledikleriyle aslında nekadar saf ve temiz bir kalbi olduğunu okadar çok belli oluyorki hikayede gittikçe Aylini daha çok sevmeye başladım buyüzden
Sen ekle yorumum uzn olucak tamam söz:eek:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ay nkcım varya 40. bölümü okurken gülmekten koptum koptum resmen ya latife teyzem döktrmüş yine lafları Aylinin söyledikleriyle aslında nekadar saf ve temiz bir kalbi olduğunu okadar çok belli oluyorki hikayede gittikçe Aylini daha çok sevmeye başladım buyüzden
Sen ekle yorumum uzn olucak tamam söz:eek:

Ananem krize soktu beni zaten birde Aylin iyi en azından seninki lüfer müfer tutuyor benimki bir olta atıyor maşallah diyor ya öldüm resmen :ko kıyamam ben ona :cicikadin:

Ekledim *-Bir Tutam Aşk-*- (42.Bölüm)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bu arada küçük kardeşin ismini karıştırmışım şaşkoloz ben o Oğuz'du onu düzelteceğim uzun zamandır yoktu ya ortada cast karıştı :ko

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ananem krize soktu beni zaten birde Aylin iyi en azından seninki lüfer müfer tutuyor benimki bir olta atıyor maşallah diyor ya öldüm resmen :ko kıyamam ben ona :cicikadin:

Ekledim *-Bir Tutam Aşk-*- (42.Bölüm)

Zaten o repliklerde yazdığın hazır cevaplar varya beni bitiriyor canım ozaman anlıyorum ki bizim kız hikaye yaza yaza ağzı iyi laf yapmaya başlamış bu hali münazaralarda bile hayli işine yaramış diye içimden geçirmedim değil hani :D

Yine bir solukta okudum 42. bölümü hikaye harika ilerliyor canım ve gitgide her haliyle iyice merakta bırakıyor insanı severek izlediğim takip ettiğim diziler gibi acaba yeni bölümde negibi süprizler olucak beni daha fazla şaşırtıcak ne olucak diye düşünüyorum ve bunu düşünürkende dankkkkk final izleyen bir çift göz Levent in gözleri ve onu sarpla gördüğü için yaşadığı şaşkınlık ve Nazın ona yalan söylediği için duyduğu hayal kırıklığını bile hissettim hikaye sonunda ellerine emeğine sağlık bitanem yine harika bölümlerdi yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum:huhuu:

Çıkmadan önce Altan’a dönerek birkaç saniyelik bakışın ardından onun yüzüne oldukça sert bir şekilde tokat indirip “Hakettin! Bir daha sakın bana bu şekilde davranma!” dedi. Naz bu yaptığıyla içime bi nebze su serpti ohhhhh dedim:sılakonda:negüzel yaptı diye ben olsaydım kafa göz girmiştim o ayrı:nazo:
Altan çok fazla ileri gitti ve Naz o olay yüzünden çevresindekilere sürekli yalan söylemek zorunda kalıyor umarım Muratın yaşadığı Naza ders olura biran önce Levente ve abisine herşeyi anlatır yoksa iş içinden çıkılmaz bir hal alcak :ne:
Hani derler ya kan çeker diye Oğuz ablası olduğunu bilmeden nasılda gitti Nazın yanına ve Altanın yanından ablasını aldı biara bende unuttum oğuz kimdi buda yeni karektermi derken baktım meğer bizim küçük kardeşmiş :huhuu:
Yeni bölüm inşallah çabuk eklenir canım zira şimdiden Levent in tepkisini ve bu tepkinin sonucundaNaz herşeyi anlatıcakmı çok merak ediyorum canım:ask::ask:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
O replikler o kadar spontane gelişiyor ki yazarken gözümden yaş geliyor ama unutmayayım diye de bir yandan yazmaya çalışıyorum pc başında tipimi görmen lazım :kptmya: Gelin kaynana münazarasında Handankonda'dan çok esinlendim tavrımdan belli olmuştur herhalde herkes illallah etti :ko

Gidişatı bende sevdim ya eğer Aslı ile konuştuklarımızı adapte edebilirsek çok daha güzelleşecek inşallah

Biz bile bazen bölümü yazarken süprizlerle karşılaşıyoruz mesela ben bu 42.bölümün sonunda o Sarp ve Naz'ı izleyen gözlerin Levent'in değil Altan'ın olduğunu düşünüp yazıyordum ama son dakika aklıma Levo geldi dedim az gerdim çocuğu biraz daha yüklenem bakalım ne olacak didim iyi ettim mi acaba :hihi:

Altan'a gelen tokat aslında benden geldi o tokat gifini tırım tırım aradım nette :ko Altan çok ileri gitti ve sanırım bayağı bir sorun yaratacak he adam hastamıdır nedir tam kötü karakter -kizgin

Oğuz çok şekerdi ya kıyamam nasılda en kibar haliyle ne yapması gerektiğini üstü kapalı söyledi ablacığına
smilie_girl_103.gif
o çocuk bu aralar gözdem yavaştan kardeşlere de değinip şu Salih bey amcamın ettiklerini yazmaya başlayacağız o işlerde pek karışık :benmi:

Bu arada ben Sarp'tan umutluyum o Levent'ten daha sakin bir tip ya (Levo duyar duymaz Altan'ın gırtlağını sıkar sonuçta :Devde gördük yapıştı hemen yakasına) Naz buna güvenip onunla paylaşabilir sanki :eek:fff: şu yemeğe bir gitsin bakalım aralarına ne tarz bir konuşma geçecek ona göre belli olur sanırım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
O replikler o kadar spontane gelişiyor ki yazarken gözümden yaş geliyor ama unutmayayım diye de bir yandan yazmaya çalışıyorum pc başında tipimi görmen lazım :kptmya: Gelin kaynana münazarasında Handankonda'dan çok esinlendim tavrımdan belli olmuştur herhalde herkes illallah etti :ko

Gidişatı bende sevdim ya eğer Aslı ile konuştuklarımızı adapte edebilirsek çok daha güzelleşecek inşallah

Biz bile bazen bölümü yazarken süprizlerle karşılaşıyoruz mesela ben bu 42.bölümün sonunda o Sarp ve Naz'ı izleyen gözlerin Levent'in değil Altan'ın olduğunu düşünüp yazıyordum ama son dakika aklıma Levo geldi dedim az gerdim çocuğu biraz daha yüklenem bakalım ne olacak didim iyi ettim mi acaba :hihi:

Altan'a gelen tokat aslında benden geldi o tokat gifini tırım tırım aradım nette :ko Altan çok ileri gitti ve sanırım bayağı bir sorun yaratacak he adam hastamıdır nedir tam kötü karakter -kizgin

Oğuz çok şekerdi ya kıyamam nasılda en kibar haliyle ne yapması gerektiğini üstü kapalı söyledi ablacığına
smilie_girl_103.gif
o çocuk bu aralar gözdem yavaştan kardeşlere de değinip şu Salih bey amcamın ettiklerini yazmaya başlayacağız o işlerde pek karışık :benmi:

Bu arada ben Sarp'tan umutluyum o Levent'ten daha sakin bir tip ya (Levo duyar duymaz Altan'ın gırtlağını sıkar sonuçta :Devde gördük yapıştı hemen yakasına) Naz buna güvenip onunla paylaşabilir sanki :eek:fff: şu yemeğe bir gitsin bakalım aralarına ne tarz bir konuşma geçecek ona göre belli olur sanırım

Ben okurken kimi yerlerinde gülmekten kriz geçiriyorsam özellikle Aylinin ve anannenin repliklerinde hele o Arzuya Aylinin söylediği kelimelerde varya beni pc başında görmen lazımdı nedense bianda Aylin karekteri gözümde **** diye canlandı:derdimcok:bende finalde izleyen gözleri Altaan diye tahmin ediyordum ve içimden geçirdim şimdi altan gelse Sarpın yanında Naz a herhangi bir şey desede bi güzel yumruklasa diye içimden geçirmedim değil :eek:
Aslında dün yorumumda Salih amcayla olan sorun nezaman ele alıncak diye çıtlatcaktım sana ama finali okuduktan sonra aklımdan uçup gitti :tıktık
Altan karekteri tam bir kötü karekter hemde adamı gırtlayasım geliyor gözümde Erol taş misali canlanıyor adam hani elime verseler bi kaşık suda boğarım yetmedi diyip çaykaşığındaki suya damlatırım odenli sinir oluyorum Altana:miyagi:umarım Levoyla Nazın arası çok kötü olmazyalan konuştuğu için Nazla uzun süreli bir ayrılık olmaz Nazın abisinin yaşadıklarından ders alıp biranönce Bence Levoyla konuşması daha iyi olur Sarpla konuşmasından sa çünkü Levo kendisine değilde bu durumu Sarpla konuşmasını daha çok içerler sanki diye düşünüyorum

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Yeni bölümü yazmaya başladım şimdi Marmaris ayağındayım Muratcım Kemal amcamla karşılaşmak üzere Alp'te var

Sen daha dur ananemin bir iki diyalogu daha var biri 43.Bölümde Zeki amcayla beraber acayip komedi :ko Aylin'i bilmem ama Naz ikisini ağlayıp sarılırken görünce anaam bütün gece ağlayacaklar mı yandık :ne: bakışı tam da benim bakışımdı sürekli ağlaşan tipler karşısında kaykılırım bende :D

Sarp yumruklaşır mıydı bilemedim ya daha sakin halde kesin postalardı gibi bir izlenim edindim ben ama bilemeyiz tabi erkek sonuçta tepesi atmaya görsün onunda eli armut toplamaz herhalde :acep: Aslında Murat fena benzetirdi bunu gitmeseydi keşke ne kafa kalırdı ne göz (insansevginesağlıknksmilisi)

Şu hikayede Handankondayı bile sütten çıkma ak kaşık ederim ama bu Altan'da hiç ışık yok valla :ko

Benim gönlümden de direkt Levo'ya yada Murat'a söylemesi geçiyor nedense ama öbür gıcıkta tehdit ediyor ya bir üstüme gelsinler görürler günlerini diye Nazcım söyleyemeyecek gibi geliyor şu işten kimse zarar görmeden Naz'ı sıyırsam pek sevinicem

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Sılam müjde bölümün final kısmındayım :hihi: ay Murat ve Kemal amcam beni çok güldürdü ananemde öyle çatlak bunlar

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yeni bölümü heyecanla bekleyen sılasmillisi modunda geziyorum canımcım yazdıklarına bakılırsa oldukca güzel bol ekşın bol komedi ve heyacanlı bir bölüm bekliyor BTA severleri ençokta beni:55:
Sen Nazı Levoyla aralarında bir sorun ve güven problemi olmadan kurtar işte ozaman derimki tamam Nkcım sen oldun :eek:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
:ne::ne::ne::ne:Yaaaa amaaaaaaa yine en helecanlı yerde bıraktın Nkcım yaaaa:mendil:bende şimdi protesto ediyorum yorum yazmicim :ikbölümbirdeneklenmesinealışansılanınisyanısmillisi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
ah ah cok ozledım hıkayemızı coookk:derdimcok:

Sorma hikayemizde seni çok özledi hatta geçen gün bölüm yazarken ananemle aramızda şöyle bir diyalog geçti

- Öbür kız nerde
crankyoldlady.gif

- Hangi kız anane :panter:
- Var ya canııım hani şu eli maşalı kadının üçünüzü bir fincana sokup demlemek istediği akça pakça kız
- Bitter mi?
- Ne bitti mi?
- Bitter_im'i mi diyorsun anane?
- Yook kıız onun nerde olduğu belli gelsin kıracam bacaklarını onun :benmi: öbürünü diyorum hani bana bir laf ettiriyorsunuz da ekran başında katılıyor
- Hee sen Aslı'yı diyorsun :D
- Hıııhh :ilknur: katiiiil!
- Ne :ne:
- Kimi astın gözü kör olmayasıca!
- Yok öyle birşey anane :ne:
- Susss içine freddy kruger kaçmış edepsiz! Kimi astın biçtin doğradın ay bana birşeyler oluyor :bayil:85 yaşındayım böyle bir vahşete tanık olmadım yetişin komşular
- Anane yanlış anladın demedim ben öyle birşey :ne:
- Demedin mi? Ee ben nerden uydurdum bunu o zaman? Doğru söyle kuru mekere ölüyorum değilmi saklamayın benden!
- Ne ölmesi ya
- Adamı astın da bir de geçtin karşısına örgü mü ördün Chucky'nin gelini :cilgindans:
- Neee :ne: ay bayılacam Aslııııııııııı!! Yetiiiiş!
- Ne bağırıyon kaslı kaslı diye sağırmıyım ben çırpı bacaklı musibet!
- :bayil:

@Aslı Oktay @sıladayım @bitter_im

:ne::ne::ne::ne:Yaaaa amaaaaaaa yine en helecanlı yerde bıraktın Nkcım yaaaa:mendil:bende şimdi protesto ediyorum yorum yazmicim :ikbölümbirdeneklenmesinealışansılanınisyanısmillisi:

Yaaaa :ne::ne::ne: ama sılam sizin yorumlarınızda olmadan yazarlara ilham gelmiyor he haberin ola bak tıkandım şimdi :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar