nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Bilgisayarı açınca tüm sorularına yanıt vericem nkm. Her kelimesine her cümlesine bayıldım. Tam benlik olmuş hikaye. Yalnız ben bi okumaya başladım ya burdaki tüm hikayeleri okurum fena. Içimdeki kitap kurdu uyandı bi kere:)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
kitap okumayı çok ama çok özlemişim nkm. Asliyla ellerinize emeklerinize sağlık harika olmuş. 20. Bölüme geldim bitirmeden bırakamayacağım anlaşıldı :) normalde de bir kitaba başlarsam yemem içmem o kitabı okur bitiririm:)
Bilgisayarı açınca tüm sorularına yanıt vericem nkm. Her kelimesine her cümlesine bayıldım. Tam benlik olmuş hikaye. Yalnız ben bi okumaya başladım ya burdaki tüm hikayeleri okurum fena. Içimdeki kitap kurdu uyandı bi kere:)

20.Bölüm mü vayy çok iyi gelmişsin Teyzoşta aynı senin gibiydi bir başladı anında yetişti güncel bölümlere-alkisbiz seviniriz valla sizlerin yorumları ile besleniyoruz sonuçta bak şimdi gaza geldim çıkacaktım ama gidem de bölüm yazam bari ilham kaçmasın :hihi:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
sen yaz o beni bilmiyorsun . Alacakaranlık kitaplarının tüm serisini bi kerede aldım. Biliyorsundur hepsi 400 sayfadan az değil 4 kitap bir haftada bitti. Ya şu cinayet romanının ilk bölümünü de görsem de gözüm acik gitmesem:)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Okumuşsun :sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli: Levent'le Naz başrol ama birbirlerine açılana kadar Aslı ile göbeğimizi çatlattılar desem yeridir :hihi: Babasına üzülemedim çünkü bir haltlar karıştırmış ektiğini biçiyor gibi Aslı adına ve kendim adına teşekkür ederim canımcım beğenmene çok sevindik sonraki bölümler daha da keyifli olmaya başladı sakın bırakma :cokkomik:

Okudukça okuyasım geliyor zaten canım,bırakılacak gibi değil..Dün gece saat 4 te uyandım teli elime aldım bir baktım okurken uyuya kalmışım tekrar:)

Ananem bomba canım :kayris: hikayenin gülü o baklavalı kuzey sahnesini okudun mu :kahkaha: Naz çok cadı ya abisini rezil etti :D Deniz'in kim olduğu hemen belli olacak okumuşsundur belki

okumaz mıyım kahkahalarla güldüm hatta Ceren diyor ki anne neye gülüyorsun:ko:ko

Kardeşiymiş Deniz de..O da özünde iyi ama abisini çok üzüyor..Kıyamam Leventime yazık üzmesinler onu amaaa:gitme:

Aynen ya Levo diyor ya oğlum ne olduğunu bilmeden ettiğin lafa bak diye gifler nasıl ama gözleri çok komik oldu orada :ko

Gifler,smililer çok hoşuma gitti..Telden gerçi hepsini göremiyorum giflerin açılmıyo bi çoğu şimdi pc yi açtım erkek üye vardı banlayım diye:) giflerede bi göz atıyım çok ama çok beğendim emeğiniz çok büyük kızlar harikasınız...Size kitap çıkarmak şart oldu..Geleceğin Elif Şafakları siziiiiii:findikim::eek:

Lost/Tost , Aylin'li jenerasyon birde Naz'ın kahve yapması çok komik sonradan da çok açıldı ananem bir kanlıca macerası var krizlik :D

Aaaa merak ettim bak şimdi:D

Altan alttan esprisi de çok hoşuma gitti..Cuk oturmuş..:nazo:
Çok eğleniyorum okurken içindeymişim gibi hissediyorum,bil bakalım kimim:huhuu:

O yemek çok cümbüşlü oldu ya :ayk: Levent'le birbirlerine yavaştan laf atıyorlar ama çok güzel bölümler var ikisi ile alakalı okuyunca seveceksindir

Sevmek ne kelime canım benim beyaz dizi romanları aratmadı inan.. Çok daha iyi hatta:eek:fff:..Ben şimdi burdaki tüm hikayeleri okurum:findikim:

Sağol balım :kayris: Naz ne kelime Murat çok bozulacak :(

Bu hikayede Murat'a bayılıyorum ama Levent karakter anlamında 10 numara aslanım benim Handankonda ile karşı karşıya gelmesini okudun mu? Biz yarattık diye demiyorum ama çok karakterli oğlan

Annesine ne sert çıktı aslanım benim aferin korusun esas kızı esas oğlan

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
sen yaz o beni bilmiyorsun . Alacakaranlık kitaplarının tüm serisini bi kerede aldım. Biliyorsundur hepsi 400 sayfadan az değil 4 kitap bir haftada bitti. Ya şu cinayet romanının ilk bölümünü de görsem de gözüm acik gitmesem:)

Helal valla ben yavaşımdır bu konuda :eek:ys: koyarsam baştan savma olur sanki ya

Okudukça okuyasım geliyor zaten canım,bırakılacak gibi değil..Dün gece saat 4 te uyandım teli elime aldım bir baktım okurken uyuya kalmışım tekrar:)

nk : Ayyy kıyamam :)

okumaz mıyım kahkahalarla güldüm hatta Ceren diyor ki anne neye gülüyorsun:ko:ko

nk :Elif20'de epilasyon hediyeli bölümde sesli gülmüş herkes ona dönmüş ne diyeceğimi şaşırdım dedi

Kardeşiymiş Deniz de..O da özünde iyi ama abisini çok üzüyor..Kıyamam Leventime yazık üzmesinler onu amaaa:gitme:

nk :Öyle kız biraz problemli ama ışık var onda umudunuzu kaybetmeyin :dedikodu: abisinii çok üzüyor valla :( Levent Murat ve Naz'ın kardeş ilişkisine özeniyor ya inşallah Deniz ve o da öyle olur ilerde :eek:fff:

Gifler,smililer çok hoşuma gitti..Telden gerçi hepsini göremiyorum giflerin açılmıyo bi çoğu şimdi pc yi açtım erkek üye vardı banlayım diye:) giflerede bi göz atıyım çok ama çok beğendim emeğiniz çok büyük kızlar harikasınız...Size kitap çıkarmak şart oldu..Geleceğin Elif Şafakları siziiiiii:findikim::eek:

nk :Gifler birde en başta yoktu sırf yazıydı 33-34 bölüm mü ne öyle ekledik sonradan Geçmişin Gölgesinde'yi gifli yapınca hoşuma gitti BTA'yı da öyle yapalım dedik ve giflerde öyle denk geldi ki cuk oturdu şans işte :D Kitap değilde tv'de iyi iş görür bu hikayeler tam dizi gibi oldu :ko

Altan alttan esprisi de çok hoşuma gitti..Cuk oturmuş..:nazo:
Çok eğleniyorum okurken içindeymişim gibi hissediyorum,bil bakalım kimim:huhuu:

nk :O Levent'te Naz'dan aşağı değil abisinin yanında altan altan laf çarpıyor hınzır :ko Aylin misin son bölümlerde ona bayılıyorum ben kafayı da toparladı zaten

Sevmek ne kelime canım benim beyaz dizi romanları aratmadı inan.. Çok daha iyi hatta:eek:fff:..Ben şimdi burdaki tüm hikayeleri okurum:findikim:

nk :Oku canım biz çok mutlu oluruz

bu arada nazın amcası ne yaptı da babasını onları görmekten engelledi merak ettim. Handankonda da süper senin eline su dökemez gerçi kaynanalıkta:)

nk :Naz'ın amcası ve babası Salih bir işler etmiş onlarda ortaya çıkacak yavaştan :rujsigara:

Handankonda fena ilham kaynağımdı zaten :D şeyde tırstım he Levent'e o kızı gelin getirme hakkımı helal etmem diye bağırdı ya Aslı ile bir kaldık yazar odasında böyle :ne: :ne: biz o kadını biraz da farklı düşünmüştük ama kadın bize bile otoritesini koydu düşün artık :kahkaha:

38. Bölüme geldim. Bihter ortalığı fena karıştıracağa benziyo ;)

Ooo ekşın başlıyor desene acayip bölümler başlıyor o andan itibaren

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
son bölümlerdeyim. Altana karşı hiçte alttan alamayacağım kusura bakma güzel bi dayağı hak etti :D

Altan'a toplu girişim düşünüyorum Sılam kırbacı ile vurur:sılakonda: ben tavamla yada esmeryarimden oklavasını ödünç ister çakarım :saplak: Aslım birkaç osmanlı tokatı çakar büyük ihtimalle -kizgin ama bitter durun ayol gitti yumurta gibi çocuk yüzünü çok vurmayın diyerek araya kaynar :ko

Nazım nkm ya ben Leventle nazı çok sevdim muratla aylin de iyiler ama levente aşık oldum :D

Hee esas kız he :) Levent'e aşık olmayan yok galiba oğluşumuz çok revaçta aslımla koltuklarımızı kabartıyor yavrum benim :D

Sen Bihter'in nasıl dahil olduğunu biliyormusun Bizim bitter_im Murat'a aşık Aylin'i boşver onu bana ayarlasana nk'm deyip duruyordu :ko sürekli beni de hikayeye sokun Murat'ı bir öpüp çıkayım diyordu bizde Bihter karakterini yarattık aslında 1 bölüm öpüp gidecekti ama çok iyi rol kesince kalıcı oldu :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bizimki Murat'çı Altan'ı istemez bir ara Levo der gibi oldu ama dönemedi Murat'tan :gulsemmi:

En beğendiğin bölüm :
En beğendiğin sahne :

Hangisiydi bakalım :hihi:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Hmm bir düşüneyim çok var ama. Bitirdim bu arada 43 bölümü de:) yeni bölüm ne zaman gelir:) en sevdiğim bölüm tek bir bölümü söylemek çok zor . Her bölümün kendi içinde esprileri güzel yanları var. Gerçekten çok ama çok begendim hikayeyi. En sevdiğim sahne de çok var. Mesela nazin Altan a tokat attığı sahne:) icimin yağları eridi desem yeridir:) biri de Aylin in iğne vurunduğu sahne:) çok komiktı. Ne dedi ben de çok merak ediyorum:) bir diğeri betülun epilasyon aleti aldığı sahne. O da çok komikti:) yani saymakla bitmez:)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Levo Naz'ın ya kıyma gençlere :leo:

Altan'a o tokat tüm BTA okurlarından geldi sanırım herkes bir rahatladı :derdimcok:

Aylin bayağı argo kullandı ama terbiyem müsade etmiyor söylemeye :utandim: Murat ve hemşire şok oldu ya ama Aylin bir kere daha basacak küfürü o bölümler bir gelsin hele çok bomba daha yazmadık

Ananemin Kazım amcaya verip veriştirmeleri nasıl adam dört dönüyor yattığı yerde onun şu Levo'ya gaz verirken lafı kulağınla dinle hayta -kizgin demesi çıkmıyor aklımdan:ko

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ayyy fındık kurdu ne guzel br okursun sen boyle cok hosuma gıttı yorumların resmen ıcıne gırmıssın hıkayenın :huhuu:
begenmene cok sevındım gercekten
nk'm ya ıyıce ozledım sımdı ıyı mı:dertli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Sağol canım

Kazım amcanın kulakları bol bol çınlıyordur mezarda :) ben naz olduguma göre ayırma durumu yok nkm aşk olsun . Bu hafta gelir mi yeni bölüm

Heee tamam Naz bakımından diyorsun o vakit olur :eek:

Sen şeyi fark ettin mi Handan Latife'nin öz kızı ama ananem ona gelin deyip duruyor benimseyemedi mi ne :ko

Geçmişin Gölgesinde'nin bölümü bitir bitirmez BTA'ya başlıcam onun yarısına geldim ama kesin zaman vermeyeyim bazen bir günde de bitirip ekliyorum bazende biraz uzuyor

ayyy fındık kurdu ne guzel br okursun sen boyle cok hosuma gıttı yorumların resmen ıcıne gırmıssın hıkayenın :huhuu:
begenmene cok sevındım gercekten
nk'm ya ıyıce ozledım sımdı ıyı mı:dertli:

Valla he çok bomba acayip hızlı okudu şaştım kaldım :hihi:

Özlenmez mi Aslım her aşamasına tanıklık ettik ne günlerdi düşünsene resmen senin kızla büyüdü hikaye :eek:fff: geçen sılamaydı galiba biz bu BTA'ya final yaparken ben kesin ağlarım demiştim :cokkomik: hiç bitmesin istiyorum bu hikaye ananemin 100. yaşını da görek inşallah :gul: "Latife'yi çok beklersin Kazıııım" şeklinde havai fişek patlatıcam tontişime

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
aslicım hızlı ve iyi bi okuyucuyumdur söylemesi ayıp:) hikaye çok ama çok güzel olmuş nolur sen de yazmayı bırakma. sizde büyük cevher var kızlar. Iyi iş çıkarmışsınız
canım aslında hıc ıstemıyorum bırakmayı ama elımde olmayan nedenlerden dolayı bır yıldır devamlı manı cıkıyor ne yazık kı
gıttım ama donusum muhtesem olucak ınsallah dıye umıd edıyorum nk'ma suprızım var:sirin:
Özlenmez mi Aslım her aşamasına tanıklık ettik ne günlerdi düşünsene resmen senin kızla büyüdü hikaye :eek:fff: geçen sılamaydı galiba biz bu BTA'ya final yaparken ben kesin ağlarım demiştim :cokkomik: hiç bitmesin istiyorum bu hikaye ananemin 100. yaşını da görek inşallah :gul: "Latife'yi çok beklersin Kazıııım" şeklinde havai fişek patlatıcam tontişime
canım ya sakın ben donmeden bıtırme bıraz gerılerde kalmıs olabılırım ama bu hıkaye bıtmemelı naz ve levo olmadan muratla aylın olmadan yarım kalırız ınankı
hem kızım daha ben gelcem o ananeye bana katıl demenın hesabını sorcam daha :kptmya:
100. yas guzelmıs kız kutlayalım tabı ya hatun cıvı cakcak 150 yı de gorur bu bızım kız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar