nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ne sürprizi hemen söyle:1:

Sensiz bitirirmiyim yazar arkadaşım benim sen gelene kadar ara kat atıyorum şu an yoksa sılam cephesinden sopayı yiycem :nazo:

Naz ve Levo'nun torunlarını bile görelim ya bunlar yaşlıyken de pek bomba olur

Ananemizine Allah uzun ömür versin her yaşını kutlarız :hihi:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
olmaz zamanı gelınce suprız yapcam :D :nkyımeraktancatlatcagııcınmutluolanaslısmılısı: :kptmya:

tamam tamam ara katla oyala sen sıla ablamı (sıla ablam duymasın benı oyar ıcıme bade koyar ) :kptmya:

kutlayalım bacım tabı ya :confetti:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
:meraktançatlamayısevmeyennkninhomurdanırkenayneçirkinoldumdemesmilisi: :böö:

Renk bakımından mı söyle kııız valla çatlarım

Oooo sılama kavgada söylenmez yut onu bacıcım ne badesi ayol üzerinde gastronomi tarihinde görülmemiş incelikte işçilik uygulayacak :gul:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
renk olaylarına ben bakmıyorum anacım :eek:ky: o konuda suprız yapabılecek kadar kabılıyetlı degılım :hihi:

benımkı baska suprız sen benım bıtterle gonderdıgım soruya olumlu yanıt ver sımdı yapıvereyım suprızı:ko :aynefenayımdıyenaslısmılısı: bugun sanırım ıcıme yıne bısı kactı :ko

sıla ablam benım suankı ruh halıme verır merak etme kuzum hem bende sıla ablama karsı bagısıklık kazanmıslık var bacım merak etme :ko:nazo:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Nkm kızı çok sinir olduğu için anane damadı daha ok benimsedi..Garibim Zeki sesi de hiç çıkmıyor.:derdimcok:.Eee Handancondayla baş etmek kolay mı..Nazlarla Altan,mügeyi bir araya getirince ufak çaplı bi kalp krizi geçirdim

Sakın sakın hikayemi bitirmeyin bu siteyi de sizi de yakarım uleynnnn:saplak:

İçimdeki deli Kadiri uyandırmayın çok kötü olur :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Amaaaan bu okurlar birleşirse sağlam tek kemiğimiz kalmaz Aslııı valla görünen o ki bizimde bitirmeye pek niyetimiz yok BTA internet tarihinin en uzun hikayesi olacak belli oldu :ko

Nazlar-Altanlar ve Müge bende de küçük çaplı bir şok yaşattı yalan diyemem dedim işte Handankonda şimdi oyuna dahil oluyor hele birde Altan'ın yaptığı o terbiyesizlik resmen yazarken gerildim he :bayil: ananem kapıda çok iyiydi ama memleketteki bütün uğursuzlar salona toplanmış sanırsın ayin yapacaklar diyordu ya haklııı :gul:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Af buyur neeey :tskler: hee :ne: tamam :eek:ys: çakozladım :koter bastı kız dur
ayy dun yorum yazmıstım nıye yok benım yorumum burda sıldın mı kız nk :saplak: kotu bısı demedımdı yaw :D

Sakın sakın hikayemi bitirmeyin bu siteyi de sizi de yakarım uleynnnn:saplak:

İçimdeki deli Kadiri uyandırmayın çok kötü olur :ko
sılakondadan sonra ıcıne delı kadır kacmıs bır okurumuz daha oldu vatana mıllete hayırlı olsun :kptmya:
Amaaaan bu okurlar birleşirse sağlam tek kemiğimiz kalmaz Aslııı valla görünen o ki bizimde bitirmeye pek niyetimiz yok BTA internet tarihinin en uzun hikayesi olacak belli oldu :ko
bacım kendı saglıgımız ıcın en kısa zamanda donuyorum ınsallah:gulsemmi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
ayy dun yorum yazmıstım nıye yok benım yorumum burda sıldın mı kız nk :saplak: kotu bısı demedımdı yaw :D

sılakondadan sonra ıcıne delı kadır kacmıs bır okurumuz daha oldu vatana mıllete hayırlı olsun :kptmya:

bacım kendı saglıgımız ıcın en kısa zamanda donuyorum ınsallah:gulsemmi:

Yok valla görmedim ne yorumu ki? Bak yine merak ettim :ne:

Bir normal okurumuz yok he herkes bir güç tarafından elegeçirilmiş tövbe estağfurullah:ko gerçi yazarları ne ki okuru ne olsun tencereye kulplu kapaak

Vaaaouv bomba haber :kayris: Dön bebeğim :sarki:
Dön çaresiz başım :sarki: Ayrılık böyle uzun sürmez ki :sarki: Tarkan'dan :hihh: istek şarkı yaptım

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Yok valla görmedim ne yorumu ki? Bak yine merak ettim :ne:

Bir normal okurumuz yok he herkes bir güç tarafından elegeçirilmiş tövbe estağfurullah:ko gerçi yazarları ne ki okuru ne olsun tencereye kulplu kapaak

Vaaaouv bomba haber :kayris: Dön bebeğim :sarki:
Dön çaresiz başım :sarki: Ayrılık böyle uzun sürmez ki :sarki: Tarkan'dan :hihh: istek şarkı yaptım

yenıden yazması zor gelcek sımdı zaten ben de unuttum:mad:

hakkaten yazar normal mı kı okur normal olsun yazarın bırıne bu kacıyor
images
bırıne cok oturumlu nurhayat :ko

donuyorum bebegım merak etme artık mısafırler azalıyor fırsat buldukca damlarım :sevindirikasli:

Claraa

Üye
Tepki
65
Bir Tutam Aşk

Bayağı bir tazeleme olacak :findikim:

1.Bölüm:
Uçakta Levent'le atıştıkları bölüme güldüm güldüm, öldüm
Cidden bir tutam cam kırığı canım. Yaygara çıkarmaya ne gerek var :hihi:
Ya Levent, yaptığın şey olur iş mi, yakışıklım? Hiç mi saygı yok sen de? Hiç kitabın sonu söylenir mi yahu? :sinirli:

Ah ahh, bir de hiç karşılaşmamayı umuyordu, Naz ama nafile. Adam, abisinin en yakın arkadaşı çıktı iyi mi? Bir de evlerinde kalacak. Bu da iyi mi?

2.Bölüm:

Aylin B.A.P.'inin havalanında gördüğü değil de Murat olduğunu öğrenince ne olurdu acaba Eh, kitabın ondan düştüğünü görünce malumun onun Murat olduğunu sandı. Bir de abisinin özel defterini Naz'a anlatıyor. İlerleyen bölümleri okuduğumda çok güldüm ayrıca.

Şu Latife nine de ayrı bir karizma he Ne tatlıydı o ne şekerdi. Diyaloglar bile komik ve güzeldi. Sevdim Latife nineyi. Bizi güldüreceğinden eminim.

3.Bölüm;
Doğum günü partisi..
Naz'ın aldığı hediyeyi Betül'e verdiği anda içinden çıkanla Murat'ın yüzü nasıl değişti
Hele ki bilmeden 'güle güle kullan' demez mi
Ve ben bu Altan'a sinir oldum. Naz'da girdiği oyunu nereye kadar sürdürecek merak ettim. Umarım gerçek olur.
Ben burada en çok Murat ve Betül'ün sahnesini beğendiğim için yorum yapmak istedim. Bol bol güldüm her bölümde.

4.Bölüm;
Alkan mı? Levent'ten de bu beklenirdi, hani.
Oh olsun Altan'a. Umarım fazla rahatsız etmez bu ikiliyi.
Altan al... alttan al Sen yok musun Levent

ve

8.Bölüm:
Murat'ın yaptığı da iş hani Levent'i Aylin'le buluşturmaya gönderdi, yahu. Kendin git, kızın ağzını oracıkta açık bırak. Sanırım nk'cığım senin çok güzel bir fikrin var, galiba Eh, okuyup göreceğiz.
Ve buluştular. Defteri verdi ama Aylin ne kurnazmış kardeşim
Yanyana gelemem diyor, Naz. Aynı çatı altında yaşıyor, haberi yok.
İşte karışıklık şimdi başladı. Sonu nereye varacak acaba

Ellerine sağlık, canım. Çok güzel bölümlerdi, çok güzel sahneler ve diyaloglardı. Karakterlerimiz de güzel ve yakışıklıydı.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Aslı ve kendim adına yorumun için çok teşekkür ederim :eek:

İlk karşılaşmaları çok şekerdi Levent fıtık etti Naz'ı :D Levent filmin kitabın vs sonunu söylemeyi pek seviyor ama doğru mu söylüyor yoksa gıcık etmek için mi yapıyor bilemem

Ananem göz bebeğimiz gerçekten kafama koydum bende yaşlanınca öyle olacam :ko az önce 44.bölüme bir sahnesini ekledim yazarken gözümden yaş getirdi bitiremeden azcık toparlanayım diye siteyi turlamaya çıktım

Doğumgününün en iyi sahnesi Murat'ın hediyeyi verdiği sahneydi galiba okuyan herkes o kısımı beğendiğini söyledi :eek:Güle güle diyor şapşik ya o gözlü gifte çok iyi oturdu :nazo:

BTA okurları Altan'ı tenhada yakalamasın çok fena yapacak :zopa: onun yüzünden karakterin aktörü Michael Fassbender'ı görünce diken diken oluyorum bir insan bu kadar mı itici olur ya :ne:

O alttan alttan muhabbeti az kalsın bizde fenomen oluyordu mesaj yazarken birbirimizi sayfanın altında görünce ooo alttan alttan kimi görüyorum hoşgeldin yapıyorduk :D

Levent'i gönderdi çünkü eve gitmesi gerekebilirdi ve zor durumda kalabilirdi :D Yemekte çok şenlikli onlar okuyunca anlarsın :hihi:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Ben de 44. bölümün yorumunu yapayım . Yayınlanmadan okurum ben böyle :D Bu bölümde Latife nine yi tek geçiyorum. Handan a süper ötesi kıvırdı. Handan şok şok şok flaş flaş flaş oldu:) Reytingler nasıl tavan yapmasın ben koptum olurken:)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164

Yazar odasına daldın gördüm :zopa:Admin'e rica edeyim kilit vursun oraya sıladayım bile çatlıyorda girmiyor senin ne işin var bizim çöplüğümüzde bakeem

Latife ananemin sahnesi aslında çok kısaydı ve aylar öncesinden hazırdı ama yazarken nasıl oldu anlamadım birden bölümü kapladı uzayıp böyle birşey çıkacağını beklemediğimiz için gülmekten benim mideme kramp girdi Aslı da oturduğu yerden düştü :gul: hay Allah ne etti bu anane böyle

Bu arada bölümü bitirdik Aslı gelip son kontrolünü yapınca ekleyeceğiz ziyaretçi okurlarımıza dip not geçeyim senin vesilenle :D

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Sorma hikayemizde seni çok özledi hatta geçen gün bölüm yazarken ananemle aramızda şöyle bir diyalog geçti

- Öbür kız nerde
crankyoldlady.gif

- Hangi kız anane :panter:
- Var ya canııım hani şu eli maşalı kadının üçünüzü bir fincana sokup demlemek istediği akça pakça kız
- Bitter mi?
- Ne bitti mi?
- Bitter_im'i mi diyorsun anane?
- Yook kıız onun nerde olduğu belli gelsin kıracam bacaklarını onun :benmi: öbürünü diyorum hani bana bir laf ettiriyorsunuz da ekran başında katılıyor
- Hee sen Aslı'yı diyorsun :D
- Hıııhh :ilknur: katiiiil!
- Ne :ne:
- Kimi astın gözü kör olmayasıca!
- Yok öyle birşey anane :ne:
- Susss içine freddy kruger kaçmış edepsiz! Kimi astın biçtin doğradın ay bana birşeyler oluyor :bayil:85 yaşındayım böyle bir vahşete tanık olmadım yetişin komşular
- Anane yanlış anladın demedim ben öyle birşey :ne:
- Demedin mi? Ee ben nerden uydurdum bunu o zaman? Doğru söyle kuru mekere ölüyorum değilmi saklamayın benden!
- Ne ölmesi ya
- Adamı astın da bir de geçtin karşısına örgü mü ördün Chucky'nin gelini :cilgindans:
- Neee :ne: ay bayılacam Aslııııııııııı!! Yetiiiiş!
- Ne bağırıyon kaslı kaslı diye sağırmıyım ben çırpı bacaklı musibet!
- :bayil:

@Aslı Oktay @sıladayım @bitter_im

Yaaaa :ne::ne::ne: ama sılam sizin yorumlarınızda olmadan yazarlara ilham gelmiyor he haberin ola bak tıkandım şimdi :uzgun:

Nkcım ben yanlışmı anladım şimdi bu dialog senin ananenle geçen dialogmu yoksa BTA daki Latife ananemizle kendi aranda geçirttiğin bir dialogmu de hele ona göre yazıcam afyonum daha patlamadı yanlış bişi yazmiyim:crazy:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar