Kristen Stewart
Daimi Üye
Bilgisayarı açınca tüm sorularına yanıt vericem nkm. Her kelimesine her cümlesine bayıldım. Tam benlik olmuş hikaye. Yalnız ben bi okumaya başladım ya burdaki tüm hikayeleri okurum fena. Içimdeki kitap kurdu uyandı bi kere
kitap okumayı çok ama çok özlemişim nkm. Asliyla ellerinize emeklerinize sağlık harika olmuş. 20. Bölüme geldim bitirmeden bırakamayacağım anlaşıldınormalde de bir kitaba başlarsam yemem içmem o kitabı okur bitiririm
Bilgisayarı açınca tüm sorularına yanıt vericem nkm. Her kelimesine her cümlesine bayıldım. Tam benlik olmuş hikaye. Yalnız ben bi okumaya başladım ya burdaki tüm hikayeleri okurum fena. Içimdeki kitap kurdu uyandı bi kere
Okumuşsun :sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli: Levent'le Naz başrol ama birbirlerine açılana kadar Aslı ile göbeğimizi çatlattılar desem yeridirBabasına üzülemedim çünkü bir haltlar karıştırmış ektiğini biçiyor gibi Aslı adına ve kendim adına teşekkür ederim canımcım beğenmene çok sevindik sonraki bölümler daha da keyifli olmaya başladı sakın bırakma
Okudukça okuyasım geliyor zaten canım,bırakılacak gibi değil..Dün gece saat 4 te uyandım teli elime aldım bir baktım okurken uyuya kalmışım tekrar
Ananem bomba canım :kayris: hikayenin gülü o baklavalı kuzey sahnesini okudun mu :kahkaha: Naz çok cadı ya abisini rezil ettiDeniz'in kim olduğu hemen belli olacak okumuşsundur belki
okumaz mıyım kahkahalarla güldüm hatta Ceren diyor ki anne neye gülüyorsun:ko:ko
Kardeşiymiş Deniz de..O da özünde iyi ama abisini çok üzüyor..Kıyamam Leventime yazık üzmesinler onu amaaa:gitme:
Aynen ya Levo diyor ya oğlum ne olduğunu bilmeden ettiğin lafa bak diye gifler nasıl ama gözleri çok komik oldu orada :ko
Gifler,smililer çok hoşuma gitti..Telden gerçi hepsini göremiyorum giflerin açılmıyo bi çoğu şimdi pc yi açtım erkek üye vardı banlayım diyegiflerede bi göz atıyım çok ama çok beğendim emeğiniz çok büyük kızlar harikasınız...Size kitap çıkarmak şart oldu..Geleceğin Elif Şafakları siziiiiii:findikim:
Lost/Tost , Aylin'li jenerasyon birde Naz'ın kahve yapması çok komik sonradan da çok açıldı ananem bir kanlıca macerası var krizlik
Aaaa merak ettim bak şimdi
Altan alttan esprisi de çok hoşuma gitti..Cuk oturmuş..:nazo:
Çok eğleniyorum okurken içindeymişim gibi hissediyorum,bil bakalım kimim
O yemek çok cümbüşlü oldu ya :ayk: Levent'le birbirlerine yavaştan laf atıyorlar ama çok güzel bölümler var ikisi ile alakalı okuyunca seveceksindir
Sevmek ne kelime canım benim beyaz dizi romanları aratmadı inan.. Çok daha iyi hattafff:..Ben şimdi burdaki tüm hikayeleri okurum:findikim:
Sağol balım :kayris: Naz ne kelime Murat çok bozulacak![]()
Bu hikayede Murat'a bayılıyorum ama Levent karakter anlamında 10 numara aslanım benim Handankonda ile karşı karşıya gelmesini okudun mu? Biz yarattık diye demiyorum ama çok karakterli oğlan
sen yaz o beni bilmiyorsun . Alacakaranlık kitaplarının tüm serisini bi kerede aldım. Biliyorsundur hepsi 400 sayfadan az değil 4 kitap bir haftada bitti. Ya şu cinayet romanının ilk bölümünü de görsem de gözüm acik gitmesem
Okudukça okuyasım geliyor zaten canım,bırakılacak gibi değil..Dün gece saat 4 te uyandım teli elime aldım bir baktım okurken uyuya kalmışım tekrar
nk : Ayyy kıyamam
okumaz mıyım kahkahalarla güldüm hatta Ceren diyor ki anne neye gülüyorsun:ko:ko
nk :Elif20'de epilasyon hediyeli bölümde sesli gülmüş herkes ona dönmüş ne diyeceğimi şaşırdım dedi
Kardeşiymiş Deniz de..O da özünde iyi ama abisini çok üzüyor..Kıyamam Leventime yazık üzmesinler onu amaaa:gitme:
nk :Öyle kız biraz problemli ama ışık var onda umudunuzu kaybetmeyin :dedikodu: abisinii çok üzüyor vallaLevent Murat ve Naz'ın kardeş ilişkisine özeniyor ya inşallah Deniz ve o da öyle olur ilerde
fff:
Gifler,smililer çok hoşuma gitti..Telden gerçi hepsini göremiyorum giflerin açılmıyo bi çoğu şimdi pc yi açtım erkek üye vardı banlayım diyegiflerede bi göz atıyım çok ama çok beğendim emeğiniz çok büyük kızlar harikasınız...Size kitap çıkarmak şart oldu..Geleceğin Elif Şafakları siziiiiii:findikim:
nk :Gifler birde en başta yoktu sırf yazıydı 33-34 bölüm mü ne öyle ekledik sonradan Geçmişin Gölgesinde'yi gifli yapınca hoşuma gitti BTA'yı da öyle yapalım dedik ve giflerde öyle denk geldi ki cuk oturdu şans işteKitap değilde tv'de iyi iş görür bu hikayeler tam dizi gibi oldu :ko
Altan alttan esprisi de çok hoşuma gitti..Cuk oturmuş..:nazo:
Çok eğleniyorum okurken içindeymişim gibi hissediyorum,bil bakalım kimim
nk :O Levent'te Naz'dan aşağı değil abisinin yanında altan altan laf çarpıyor hınzır :ko Aylin misin son bölümlerde ona bayılıyorum ben kafayı da toparladı zaten
Sevmek ne kelime canım benim beyaz dizi romanları aratmadı inan.. Çok daha iyi hattafff:..Ben şimdi burdaki tüm hikayeleri okurum:findikim:
nk :Oku canım biz çok mutlu oluruz
bu arada nazın amcası ne yaptı da babasını onları görmekten engelledi merak ettim. Handankonda da süper senin eline su dökemez gerçi kaynanalıkta
38. Bölüme geldim. Bihter ortalığı fena karıştıracağa benziyo
son bölümlerdeyim. Altana karşı hiçte alttan alamayacağım kusura bakma güzel bi dayağı hak etti
Nazım nkm ya ben Leventle nazı çok sevdim muratla aylin de iyiler ama levente aşık oldum
Kazım amcanın kulakları bol bol çınlıyordur mezardaben naz olduguma göre ayırma durumu yok nkm aşk olsun . Bu hafta gelir mi yeni bölüm
ayyy fındık kurdu ne guzel br okursun sen boyle cok hosuma gıttı yorumların resmen ıcıne gırmıssın hıkayenın
begenmene cok sevındım gercekten
nk'm ya ıyıce ozledım sımdı ıyı mı:dertli:
canım aslında hıc ıstemıyorum bırakmayı ama elımde olmayan nedenlerden dolayı bır yıldır devamlı manı cıkıyor ne yazık kıaslicım hızlı ve iyi bi okuyucuyumdur söylemesi ayıphikaye çok ama çok güzel olmuş nolur sen de yazmayı bırakma. sizde büyük cevher var kızlar. Iyi iş çıkarmışsınız
canım ya sakın ben donmeden bıtırme bıraz gerılerde kalmıs olabılırım ama bu hıkaye bıtmemelı naz ve levo olmadan muratla aylın olmadan yarım kalırız ınankıÖzlenmez mi Aslım her aşamasına tanıklık ettik ne günlerdi düşünsene resmen senin kızla büyüdü hikayefff: geçen sılamaydı galiba biz bu BTA'ya final yaparken ben kesin ağlarım demiştim
hiç bitmesin istiyorum bu hikaye ananemin 100. yaşını da görek inşallah :gul: "Latife'yi çok beklersin Kazıııım" şeklinde havai fişek patlatıcam tontişime