nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
O olacak olan aksiyona Latifemin yorumu çok bomba olacak Aslı ile çok gülmüştük o sahneyi yazarken onu arşivden çıkardım bölüme ekleyecem

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Yeni bölüm bugün geliyor. Son kısmını kontrol ediyorum biter bitmez ekleyeceğim :sevindirikasli:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Nkm ne bölümdü ama:D gül gül öldüm:)))) Latife a nane yaptı yapacağını yine:D nazin yüreğine inecek az kaldı:D murat pencerenin neresine çıktı ben orayı tam anlayamadım jeton düşmüyor uykum u alamadım:D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Nkm ne bölümdü ama:D gül gül öldüm:)))) Latife a nane yaptı yapacağını yine:D nazin yüreğine inecek az kaldı:D murat pencerenin neresine çıktı ben orayı tam anlayamadım jeton düşmüyor uykum u alamadım:D

Sorma şu anneannenin Kazım amca için "ben onu gündüz gömüyom o da akşam rüyamda bana atarlı giderli şarkılar yolluyor" dediği sahnede bir süre iptal oldum bayılıyorum bu kadına

Naz'ın da yavaştan aklına girdi ama bak Nazlışah falan filan diye nasıl söylüyor içten içe evlenirse Levent ile evlenir herhalde diye bir bilgi var demek ağzından da o yönde laflar çıkıyor ama şimdilik biraz evlilik korkusu var arada kalıyor :hihi:

Onların ev bahçeli bir ev ya oradaki basamağa çıktı mı zaten pencereye uzanıyor :D

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
A nane zaten Milenyum a nan nesi maşallah her şeyden haberi var:D atarlar giderler magazin takip ediyor:D orayı söyleyecektim unutmuşum:)naz da bence istemem yan cebime koy havası var:D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ona boşuna kulağı delik Latife demiyorlar :gul: herşeyden haberi var evlenme programına bile çıktı teyzem ya :hihi: Gazeteye de çıkacak ama o daha ileri ki bölümlerde olacak o olay bayağı güldürecek Aslı ile çoook önceden planlamıştık onu :nazo:

Var ya bence ortada bir evlenme teklifi olacaksa bunu kesin Naz yapacak he :gul:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ne bileyim hep içimden öyle olacak gibi geliyor kesin değil tabi yazarken bambaşka ilerleyebiliyor çünkü :D

Altan stabil onunla alakalı fikirlerim var ama beklesin azcık

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bilmiyorum aslında GG'nin başını biraz yazmıştım ama G.Kaçak'ı da yazmak istiyorum muallakta kaldım sanırım aynı anda yazımı sürdüreceğim :cak:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Latifem geliyoooor :1: ay bu kadın bir gün beni gülmekten öldürecek :kahkaha:

Bölümde bayağı ilerledim neredeyse son kısma yaklaştım :sevindirikasli:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Bir bölüm ancak bu kadr uzun eğlenceli komik olabilirdi nkm:ko naz amma stres yaptı he:derdimcok: ama sonradan baya baya kendinin de aklına yattı konfeti patlayınca anladım nkm nazin doğum gününü kutluyoruz değil mi ah Latife anane ah:ko:ko az daha gidiyordu filinta gibi çocuğun parmağı:nazo: Kazım amca sanıp parmağı ni ısırması:ko:nazo: okurken ben orda iptal nkm yerlerde:nazo::ko Allah tan bişey olmadı

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Anane der susarım :ko kadının iki dakikalık sahne de ettiği şeye bak kopardı oğlanın parmağını tontişim benim

Naz'ın stres anlarını yazarken çok eğlendim düşünüp durdum böyle bir kız nasıl tepki verir diye ahanda böyle verir :gulsemmi: Bu hikayede romantik kızımız Aylin olurken anti romantiğimiz de Naz oldu :D

Naz'ın doğumgünü değil maalesef Levent uçakta tanışmalarına atıfta bulundu sonra gül almıştı bunu da yollara döşeyip ona gönderme yaptı çilekli çikolata sevdiği için arabaya koydu konfetti de doğum gününe bir atıştı sonraki bölüm saçında kalan konfettiyi alacak ama birşey deyip Naz'ı etkileyecek :leo:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bilmem bir sonraki bölüm iyice anlarız :benmi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Şu an "Bir Tutam Aşk"ı yazıyorum da Levo bu bölüm fena he :interest:

63.Bölümden alıntı
Naz düşüncelere dalmışken Levent de onu hoş bir bakışla inceleyip "Bunu nasıl başarıyorsun?" diye sordu. O kadar da güzel bakıyordu ki Naz bu soruyu olumsuz algılamasına rağmen ters bir tepki veremiyordu. Hafifçe kaşlarını çatıp bir yandan da tebessüm ederek "Neyi nasıl başarıyorum?" diye sorunca Levent de işaret parmağının tersiyle yanağına minik bir dokunuşta bulunup "Seni her gördüğümde sanki ilk defa görüyormuşum gibi hissettirmeyi..." dedi.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bu Naz beni ölürdürecek son kısma şok oldum bölümde bitmek üzere finalini yazıyorum sonra resim gif ve son düzeltmeleri yapacağım:findikim:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
:ko
1MdkBB.gif
:ko

:halay Düğün hazırlıkları başlasıın :halay

Artık şu Murat ve Aylin bir yuvalarını kursun dedim turşuları çıktı resmen hazırlıklara da bu bölümle beraber ciddi bir start verdim bakalım ne zaman eklemek nasip olacak :nazo:

--------------

An itibariyle gelinlik ve damatlık seçimi yapacak olan kafileye Latifem de dahil oldu Ayliiiiiiin yandıııııı

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bir Tutam Aşk'ın yeni bölümü bitmek üzere hem Aylin'in kınası oluyor hem de Murat'ın bekarlığa veda partisi
img-hysterical.gif

- Aylin hazır mısın?
- Off! Değilim Naz çok çirkin oldum
- Ohaa!
- Bak dedim işte
- Ne çirkini Aylin o kadar güzel olmuşsun ki aynı Rita Hayworth'a benzemişsin. Bak şuraya yazıyorum abim gördüğü anda kekelemeye başlayacak
- Niye kekeliyor ki?
- Hayranı çünkü
- Kimin?
- Rita'nın
- Ah Murat ah! Yurt dışına bile yetişiyorsun maşallah!
- Saçmalama Aylin kadın öldüğünde abim ilkokulun kantininde çift kaşarlı tost kuyruğundaydı herhalde

klp.gif

Alınan bir ihbar sonrası Murat'ın bekarlığa veda partisi basılır mı? Basılır
watis_2.gif

Ve sahnede Aylin Hayworth! Murat bir anda sahnede beliren Aylin'i görünce yutkunma refleksini kaybetti ölüyordu kıyamam
laie_67d_girl.gif

404pGY.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar