betulkaralar
Yeni Üye
:flamingo:
:flamingo:
hali hazırda kitabınız var mı çok nostaljik geldi bide daha özgün hikayeler bekliyorum okumayı çok severim yazmanızı takdir ettim
hikayenin okudum bi kaç bölümü bence bir kitap çıkarmasın en azından denemiş olursunTeşekkür ederim
hikayenin okudum bi kaç bölümü bence bir kitap çıkarmasın en azından denemiş olursun
kız ben şaşkın yakısıklıları görünce genekadın erkek oyuncular pek yakısıklılar demişim
h sen anla artık ne demek istedigimi
![]()
![]()
Şaka gibisin kızvalla sen jönleri görünce hemen iptal oluyorsun bunu şu an daha iyi anladım
Yine Sevebilirim (1.Bölüm)
Yine sevebilirim 1.bölüm yorumu
İlkkk yorummmm benden ilk okuyanda ben olurum inşAllahhhhh
Hayırlı olsun yeni hikayen bacımmmm :asik:
Yorum;
Karaket seçimlerine bayıldım kadın ve erkek oyuncular pek yakışıklılar tam bitterin hayalindeki erkek sineklerden![]()
Arhan zaten yakışıklı ve zarif bir tipi var ehh bizim görkeminde gerçek eşi romantizimn gerçek hayattada dizilerdede dibine vuran çift gerçekten çok yakışmışlar senin hikayene balımcım. Hikayenin konusu çok güzel şibidik okudum bitti şaşkınlık içindeAy şu enginde tam odun çıktı klasik erkek türü ardahanda seçili erkekler ödülü alabilecek tiplerden oda bizim kıza denk geldi çok şükür zibidi enginden kurtulacak öyle seziyorum
Ama arhan diger kızı napacak günü daraldı hikayede birde mafya seziyorum işler gerçekten ''sarpa saracak''
ilk bölüm çok güzeldi çok keyifliydi inşAllah diger bölümlerde heycan romantizm bekliyorum
bu arada evlilik teklifi için valla notlar falan bayıldım ahh her genc kızın hayallerini süsleyen şeyler gerçek olmasını isteniler jestler emeklerine yüregine yorumlayışına saglık bacım
Enginin anasıda gıcık bişiye benziyor hade hayırlısı
Seni görünce nasıl sevindim bilemezsin ya canım benim ilk yorum senden geldi cidden ayağını sürtseydin konuya girerkenTeşekkür ederim
Engin'i ve annesini gömmeni okurken gözümden yaş geldiYa o evlilik teklifi işini öyle özel bir şekilde düşünerekte yazmadım aslında dedim kız arabadan iner şimdi nereden bulacak oğlanı ip koysun ama not yazsın ki şaşırmasın bir de çocuğu hemen görmemesi lazım bir masamı olsa evlenme teklifini yazar yüzükle koyar kızda bakmadan sarılır falan dedim öyle pek bir ruhsuz şekilde yazdım o sahneyi gerçi hep böyle yazıyorum beni o an takip etseniz hikayeden soğusunuz yani