nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164

BrJvNp.png

Yeni bölüm bitmek üzere bir aksilik olmazsa bugün BTA'yı ekleyeceğim
smilie_girl_013.gif

Ev Kedisi

Daimi Üye
Tepki
1.224
Selamlar, Nk canım harika yazıyorsun.
Hele yeni hikayene "içinde aşk var"a bayıldımm. İlk bölümü tam gününde okumuşum.
Dışarıda yağmur, elimde ise kahvem vardı.
Büyük keyif verdi.
Devamını takip edicem canım

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Merhaba Ev Kedisi seni görmek ne güzel Çok teşekkür ederim :) Beğenmene nasıl sevindim bilemezsin :ask:

"İçinde Aşk Var" hikayesi çok ani çıktı ortaya hatta burada da yazar olan kelebeğim ile konuşurken anlatmaya bir başladım bir baktım finale geldim :D Şimdi onları bölümleştirerek ekleyeceğim. Naif bir hikaye olacak gibi öyle hır gür yok bir hayli sakin :coffee:

Evet bugünde hava tam hikayemin ruhuna uygun oldu. Güzel bir tesadüf :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Son Mektup'un biter bitmez eklenecek olan 78.bölümünden bir sahne...

- Ben diyorum ki...
- Ne diyorsun canım?
- Kravatımı yine karım mı bağlasa acaba? Bu işi sihirli parmaklarını kullanarak benden daha iyi yaptığı kesin"

Selim'in isteğini duyunca ister istemez muzur bir bakışla gülümsedim ve saç tokamı alelacele takıp ona doğru dönerek "Emriniz başım üstüne Selim bey!" dedim. Sabah sabah bu nasıl bir göz süzme bu nasıl bir ses tonu böyle Meral Atahan demesine gerek bile kalmadı çünkü bakışları ondan önce davranınca bende ona cevabımı şirinlik yapıp omzumu silkeleyerek verdim. Bu sabah nedense çok enerjik kalktım. İçim kıpır kıpır bir halde ve bu halimi çevreme de yansıtıp onları da pozitif olma yönünde etkilemek istiyorum. Ahh! Keşke bana bu konuda ekstra güç olabilecek Ahmet ağabey de ayaklanmış olsaydı da hazır Eylül de buradayken herkesi bir araya toplayıp güzel bir akşam geçirebilseydik. Neyse iyileşip eve çıksın da yaparız bir şeyler herhalde...

Selim'in bu enerjik halime istinaden beni şaşkın bakışlarla baştan aşağıya inceleyip "Sana ancak rica edebilirim biliyorsun" demesiyle kravatını elinden alıp boynuna geçirdim. Bağlama işine geçmeden önce biraz muzurluk yapmasam da olmazdı. Bunu da kravatının uçlarından tutup Selim'i kendime doğru çekerek onun mimikleriyle "Kolunu uzat! Otur! Kemerini tak! İçeriye gir! Sana odadan çıkabileceğini söyledim mi Meral?" dedikten sonra hemen kendi ses tonuma dönüp "Ama haklısın galiba bana ricalı konuşan sadece Selim emir vererek konuşanda şu işkolik patronumuz Selim beydi. Tabi benim ikisine de deli gibi aşık olmamda ayrı bir tartışma konusu" diyerek belli edince ikimizde aynı anda gülümsedik. Tabii ki ona takılıyorum ve tabii ki de o da bunun farkında. Sonuçta emir verir gibi konuşmasını bana açıklamış ve bunu özellikle yapıp sırf hoşuna giden tepkiler verdiğim için böyle konuştuğunu söylemişti yoksa her daim kibar ve naziktir benim hayatım...

vjolMm.png

Bana yine "Sen bana ne yaptın Meral?" diye bas bas bağıran o büyüleyici gözleriyle bakıp kaldı
Bende ne zaman bilerek ya da bilmeyerek bu bakışlarına takılsam ne yapacağımı unutuyorum
Tuhaf... Sanki gözlerinin içinden bir el uzanıyor ve benim o eli kayıtsız şartsız tutmamla birlikte alıp götürüyor beni buradan
Nereye diye soramıyorum bile
Adeta dilim tutuluyor
O gidiyor bende sessiz sedasız peşine takılıyorum
Bir güzelde kayboluyorum derinliklerinde...
Dönemiyorum geri
Dönmekte istemiyorum

Sol yanım

Artık herkes gibisin
Tepki
1.035
hali hazırda kitabınız var mı çok nostaljik geldi bide daha özgün hikayeler bekliyorum okumayı çok severim yazmanızı takdir ettim :huhuu:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
hali hazırda kitabınız var mı çok nostaljik geldi bide daha özgün hikayeler bekliyorum okumayı çok severim yazmanızı takdir ettim :huhuu:

Kitabım yok sadece keyif aldığım için böyle forum içi dizi tadında hikayeler yazıyorum. Takdir gördüğüm için mutlu oldum okumayı seviyorsan sana "Son Mektup" adlı hikayemi gönül rahatlığıyla önerebilirim çünkü o hikayeme cidden çok kafa yordum ve oldukça titizlendim. Eğer okursan yorumlarını almayı da çok isterim :istebu:

Bu sayfadan sitedeki hikayelere göz atabilirsin : Hikayelerimiz ve Romanlarımız - Hanimefendi.com - Kadın sitesi

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.316
Yine Sevebilirim (1.Bölüm)

Yine sevebilirim 1.bölüm yorumu :)

İlkkk yorummmm benden ilk okuyanda ben olurum inşAllahhhhh :harika:
2480d48f9cafce6b754fb74d382dfb22.jpg

Hayırlı olsun yeni hikayen bacımmmm :asik:

Yorum;
Karaket seçimlerine bayıldım kadın ve erkek oyuncular pek yakışıklılar tam bitterin hayalindeki erkek sineklerden :D :D
Arhan zaten yakışıklı ve zarif bir tipi var ehh bizim görkeminde gerçek eşi romantizimn gerçek hayattada dizilerdede dibine vuran çift gerçekten çok yakışmışlar senin hikayene balımcım. Hikayenin konusu çok güzel şibidik okudum bitti şaşkınlık içinde :D Ay şu enginde tam odun çıktı klasik erkek türü ardahanda seçili erkekler ödülü alabilecek tiplerden oda bizim kıza denk geldi çok şükür zibidi enginden kurtulacak öyle seziyorum :D Ama arhan diger kızı napacak günü daraldı hikayede birde mafya seziyorum işler gerçekten ''sarpa saracak'' :D ilk bölüm çok güzeldi çok keyifliydi inşAllah diger bölümlerde heycan romantizm bekliyorum :D bu arada evlilik teklifi için valla notlar falan bayıldım ahh her genc kızın hayallerini süsleyen şeyler gerçek olmasını isteniler jestler emeklerine yüregine yorumlayışına saglık bacım :D
Enginin anasıda gıcık bişiye benziyor hade hayırlısı :D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.316
kız ben şaşkın yakısıklıları görünce gene :D kadın erkek oyuncular pek yakısıklılar demişim hahah sen anla artık ne demek istedigimi :D :D :koptum:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Yine Sevebilirim (1.Bölüm)

Yine sevebilirim 1.bölüm yorumu :)

İlkkk yorummmm benden ilk okuyanda ben olurum inşAllahhhhh :harika:
2480d48f9cafce6b754fb74d382dfb22.jpg

Hayırlı olsun yeni hikayen bacımmmm :asik:

Yorum;
Karaket seçimlerine bayıldım kadın ve erkek oyuncular pek yakışıklılar tam bitterin hayalindeki erkek sineklerden :D :D
Arhan zaten yakışıklı ve zarif bir tipi var ehh bizim görkeminde gerçek eşi romantizimn gerçek hayattada dizilerdede dibine vuran çift gerçekten çok yakışmışlar senin hikayene balımcım. Hikayenin konusu çok güzel şibidik okudum bitti şaşkınlık içinde :D Ay şu enginde tam odun çıktı klasik erkek türü ardahanda seçili erkekler ödülü alabilecek tiplerden oda bizim kıza denk geldi çok şükür zibidi enginden kurtulacak öyle seziyorum :D Ama arhan diger kızı napacak günü daraldı hikayede birde mafya seziyorum işler gerçekten ''sarpa saracak'' :D ilk bölüm çok güzeldi çok keyifliydi inşAllah diger bölümlerde heycan romantizm bekliyorum :D bu arada evlilik teklifi için valla notlar falan bayıldım ahh her genc kızın hayallerini süsleyen şeyler gerçek olmasını isteniler jestler emeklerine yüregine yorumlayışına saglık bacım :D
Enginin anasıda gıcık bişiye benziyor hade hayırlısı :D

Seni görünce nasıl sevindim bilemezsin ya canım benim ilk yorum senden geldi cidden ayağını sürtseydin konuya girerken :D Teşekkür ederim :)
Engin'i ve annesini gömmeni okurken gözümden yaş geldi :kptmya: Ya o evlilik teklifi işini öyle özel bir şekilde düşünerekte yazmadım aslında dedim kız arabadan iner şimdi nereden bulacak oğlanı ip koysun ama not yazsın ki şaşırmasın bir de çocuğu hemen görmemesi lazım bir masamı olsa evlenme teklifini yazar yüzükle koyar kızda bakmadan sarılır falan dedim öyle pek bir ruhsuz şekilde yazdım o sahneyi gerçi hep böyle yazıyorum beni o an takip etseniz hikayeden soğusunuz yani :koptum:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.316
Seni görünce nasıl sevindim bilemezsin ya canım benim ilk yorum senden geldi cidden ayağını sürtseydin konuya girerken :D Teşekkür ederim :)
Engin'i ve annesini gömmeni okurken gözümden yaş geldi :kptmya: Ya o evlilik teklifi işini öyle özel bir şekilde düşünerekte yazmadım aslında dedim kız arabadan iner şimdi nereden bulacak oğlanı ip koysun ama not yazsın ki şaşırmasın bir de çocuğu hemen görmemesi lazım bir masamı olsa evlenme teklifini yazar yüzükle koyar kızda bakmadan sarılır falan dedim öyle pek bir ruhsuz şekilde yazdım o sahneyi gerçi hep böyle yazıyorum beni o an takip etseniz hikayeden soğusunuz yani :koptum:

hahhahh rica ederim bacım ne demek sürtmez olurmuyum ayaklarımı inşAllah bol okuycun olur bacım :asik:
enginin annesi bana öyle geldiki pek gıcıklık pek fesatlıklar edecek :D ee şart herşeye bir gıcık eden :D
Evlilik teklifi heçte ruhsuz deyildi valla bi ahh ahh çekmedim desem yalan olur :koptum:
Şaşkın bakışları görkemin gifteki bakışlarda harbiden şaşı yane kızın gözünün biri şamda biri bagdatta :koptum::koptum::koptum::koptum:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar