Kristen Stewart
Daimi Üye
Levent Altanı mahveder. Bahse girerim
Tüm bölümler içinde finalinin devamını en merak ettiğim bölüm oldu gerçekten çok iyiydi. Bir de gözümde canlandırarak okuyorum. Film izler gibi daha güzel oluyoÇok bekletmeyin nütfen
Levent Altanı mahveder. Bahse girerim
Ama giflere çok güldüm ya ananemin her hali çok tatlı yirim ben onu
Ben yazar odasına uçuyorum birazdan
Gerçekten şu Altan ananeden güzel bi bastonla dayak yese ne güzel olur içimin yağları erirşimdi değilse bile aslim nkm nütfen ananeden esaslı can acıtacak bağırtacak bi baston yesin Altan
:ne::ne::ne::ne::ne::bitter::bitter::bitter: yaaaaaaaa tam dedim Naz Levoya herşeyi anlatıcak tak bölüm sonu ya kızlar ben hasta birkadınım niye bana bukadar işkence ediyonuz yaaaa:aglayan:hem Muratla :Ayline hiç deyinmemişsiniz bileyaaaaaa bak küsücem heeeee:kizginasli::kizginasli::kizginasli:
Ah o altan varyaaaaa kız yapıverin benle ilgili bi bölüm Sılanın altana ettikleri konu başlığı altında beni azçok tanıyosunuz neler yapabilceğimi sizin hayal gücünüze bırakıyorum sadece Sıla ve Altan ile ilgili bir bölüm olsun yada ayrı bi konu başlığı altında olsun biraz deşarj olayım yaaa burda pc başında çıldıraczeyim yaaaa:kizginasli::kizginasli::kizginasli::kizginasli:
Murat ve Aylin'e sonraki bölüm değineceğiz merak etme okuyunca anlayacaksın
Sabırsızlıkla bekliyorum ohalde
Sana özel gif
Sıladayım VS Altan :iyyyy:
Yaşasın yeni bölüm ışık hızıyla gelmiş. Hatta gözlerime inanamadım dedim ben yine başka bölüme mi giriyorum yoksaMurat çok sekersin . Zibidi kıvırman hoşuma gitti
Aylin in babası da eve çağırınca 4 köşe oldun di mi seni kereta
sarpa helal olsun aferin . Hem nazı kurtaracak hem levomuzu hapse atılmaktan koruyacak
Düşünürsek Altanı da kurtarıyor aslında
leventin eline düşmekten. Ya ama bi heyecanla hadi naz anlat levente diye bi açtım bölümü ne çıktı karşımıza
kizlar siz az değilsiniz
E yeni bölüm ne zaman
Altan a neler olacak meraktayiz
Asli Levent bi tane yapistirsin ama yankm okuyucu isteklerine kulak verin
silam ellerin dert görmesin bacım iki tane de benim yerime çak şötokadı
lı osmanlı tokadı
ahhh sıla ablam ıcımızın yagları erıycektır dıye bende umıtlıyım bızden yanı levent ıntıkamını almalı bence de bakalım gorelım neler olucakTorunu zaten olanları duysa o okkalı tokadın alasını osmanlı tokadından fenasını yicekteartık bi halletirseniz Levoya Altanıda bizde keyifle okusak diyorum Aslıcımbitanecim
ah ah fındıkım bolum hazır oldu mu gelmesı ısık hızıyla oluyorYaşasın yeni bölüm ışık hızıyla gelmiş. Hatta gözlerime inanamadım dedim ben yine başka bölüme mi giriyorum yoksaMurat çok sekersin . Zibidi kıvırman hoşuma gitti
Aylin in babası da eve çağırınca 4 köşe oldun di mi seni kereta
sarpa helal olsun aferin . Hem nazı kurtaracak hem levomuzu hapse atılmaktan koruyacak
Düşünürsek Altanı da kurtarıyor aslında
leventin eline düşmekten. Ya ama bi heyecanla hadi naz anlat levente diye bi açtım bölümü ne çıktı karşımıza
kizlar siz az değilsiniz
E yeni bölüm ne zaman
Altan a neler olacak meraktayiz
canım benım harıka planları var bu yazarların ahımız yerde kalmıcak ınanın cumbur cemaat alcaz ıntıkamımızıAsli Levent bi tane yapistirsin ama yankm okuyucu isteklerine kulak verin
silam ellerin dert görmesin bacım iki tane de benim yerime çak şötokadı
lı osmanlı tokadı
Değiliz değil mi Aslı koş iltifat aldık :gul: Plan on numara ama o konuşmadan sonra 45. bölüme birde o gözle bak Naz'ın hali çok komedi gözüküyor yazık kıyamamyeni bölüme henüz başlamadık
Bölüm hazır gibiydi o yüzden hızlı geldi hatta 45. bölümü 46'dan sonra yazdık sadece sonu kalmıştıMurat tam dört ayak üstüne düştü ya
Zibidi'nin devamı var Ece'yi unutmayın çok komik bir sahne ile geri dönecek bu arada Murat'ın çocuğu olsa ona nasıl şeyler öğretecek anlamış olduk tüüü rezil küççük bebenin beynine yerleştirdiği şeye bak :kahkaha:
Sarp 3 numaralı assslanım benim :kayris: o en başından beri takdirlerimi topluyor çok sevdim onu da karakterli sakin (mi acaba oooops) doğru kararlar alan bir tip ayrıca geleceği parlak oğluşumuzun
Yaaa aslında bu konuda hafiften tırsıyorum Levent Altan'la teke tek 5 dakika istiyor :kizginasli: Sarp caydırdı ama Levo'dan emin olamıyorum ben çok kızgın ya içinde patlayacak ya Altan'a patlayacak oğlanı tutsak bir dert tutmasak bir dert :acep:Murat olaydı engellerdi diyecem ama o ondan beter çoktan plan mlan demez oyardı Altan'ı bizim ağlanlar ne kavgacı be