nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Tüm bölümler içinde finalinin devamını en merak ettiğim bölüm oldu gerçekten çok iyiydi. Bir de gözümde canlandırarak okuyorum. Film izler gibi daha güzel oluyo:) Çok bekletmeyin nütfen

Bizde yazarken önce görsel olarak düşünüp sonra yazıya döküyoruz :findikim:tamam bugün son kısma kendi yazacağımı yazar gerisini Aslı'ya paslarım

Levent Altanı mahveder. Bahse girerim:)

Bir an öyle bir sahne düşündüm de ne cümbüş olur he aslında araya ananede kaynasa güzel olurdu bastonu beynine beynine indiriverirdi gülyabaninin :ko

Tipe bak :gul:1.Altan'a saldırırken 2.Tepeledikten sonra zafer gülüşü
v0wauGr.gif

giphy2.gif

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
fındıgım ne guzel ısyansmılııs o oyle :hihi:
valla bu bolum ıstedıgımız tepkıyı uyandırdı cok sevındırık oldum sımdı:sevindirikasli:
tamam canım cok bekletmıycez ınsallah sızı

nk'm ananeyı de mı psıkopata bagladın kız o bıcak ne oyle :ne: :ananeyıgoruncesokagırenaslısmılısı: :ne:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Gerçekten şu Altan ananeden güzel bi bastonla dayak yese ne güzel olur içimin yağları erir:D şimdi değilse bile aslim nkm nütfen ananeden esaslı can acıtacak bağırtacak bi baston yesin Altan:)

Var ya 45'in son kısmını baz alırsak işler fena karıştı:cilgindans: ananemi öpsün başına koysun o uyuz eşşek aanaaam susturun beni :ko Aslı gelince baksın etsin bölüm hazırolda bekliyor :sevindirikasli: Murat'a da ayrı koptum bölümden sonra ona yorum isterim haberiniz olsun :gul:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
:ne::ne::ne::ne::ne::bitter::bitter::bitter: yaaaaaaaa tam dedim Naz Levoya herşeyi anlatıcak tak bölüm sonu ya kızlar ben hasta birkadınım niye bana bukadar işkence ediyonuz yaaaa:aglayan:hem Muratla :Ayline hiç deyinmemişsiniz bile:mad::mad: yaaaaaa bak küsücem heeeee:kizginasli::kizginasli::kizginasli:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ah o altan varyaaaaa kız yapıverin benle ilgili bi bölüm Sılanın altana ettikleri konu başlığı altında beni azçok tanıyosunuz neler yapabilceğimi sizin hayal gücünüze bırakıyorum sadece Sıla ve Altan ile ilgili bir bölüm olsun yada ayrı bi konu başlığı altında olsun biraz deşarj olayım yaaa burda pc başında çıldıraczeyim yaaaa:kizginasli::kizginasli::kizginasli::kizginasli:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
valla altana ananeden okkalı bı sopa fena olmazdı bence de benım de ıcımın yagları erıycek ama torunu atsa sanırım daha mutlu olrum :hihi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
:ne::ne::ne::ne::ne::bitter::bitter::bitter: yaaaaaaaa tam dedim Naz Levoya herşeyi anlatıcak tak bölüm sonu ya kızlar ben hasta birkadınım niye bana bukadar işkence ediyonuz yaaaa:aglayan:hem Muratla :Ayline hiç deyinmemişsiniz bile:mad::mad: yaaaaaa bak küsücem heeeee:kizginasli::kizginasli::kizginasli:

Murat ve Aylin'e sonraki bölüm değineceğiz merak etme okuyunca anlayacaksın :D

Ah o altan varyaaaaa kız yapıverin benle ilgili bi bölüm Sılanın altana ettikleri konu başlığı altında beni azçok tanıyosunuz neler yapabilceğimi sizin hayal gücünüze bırakıyorum sadece Sıla ve Altan ile ilgili bir bölüm olsun yada ayrı bi konu başlığı altında olsun biraz deşarj olayım yaaa burda pc başında çıldıraczeyim yaaaa:kizginasli::kizginasli::kizginasli::kizginasli:

Sana özel gif

:miyagi:Sıladayım VS Altan :iyyyy:

Laurel-kicking-ass.gif

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Torunu zaten olanları duysa o okkalı tokadın alasını osmanlı tokadından fenasını yicekte:eek: artık bi halletirseniz Levoya Altanıda bizde keyifle okusak diyorum Aslıcımbitanecim:eek::eek:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Yaşasın yeni bölüm ışık hızıyla gelmiş. Hatta gözlerime inanamadım dedim ben yine başka bölüme mi giriyorum yoksa:D Murat çok sekersin . Zibidi kıvırman hoşuma gitti:) Aylin in babası da eve çağırınca 4 köşe oldun di mi seni kereta:) sarpa helal olsun aferin . Hem nazı kurtaracak hem levomuzu hapse atılmaktan koruyacak:) Düşünürsek Altanı da kurtarıyor aslında :) leventin eline düşmekten. Ya ama bi heyecanla hadi naz anlat levente diye bi açtım bölümü ne çıktı karşımıza:) kizlar siz az değilsiniz:) E yeni bölüm ne zaman:) Altan a neler olacak meraktayiz

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Yaşasın yeni bölüm ışık hızıyla gelmiş. Hatta gözlerime inanamadım dedim ben yine başka bölüme mi giriyorum yoksa:D Murat çok sekersin . Zibidi kıvırman hoşuma gitti:) Aylin in babası da eve çağırınca 4 köşe oldun di mi seni kereta:) sarpa helal olsun aferin . Hem nazı kurtaracak hem levomuzu hapse atılmaktan koruyacak:) Düşünürsek Altanı da kurtarıyor aslında :) leventin eline düşmekten. Ya ama bi heyecanla hadi naz anlat levente diye bi açtım bölümü ne çıktı karşımıza:) kizlar siz az değilsiniz:) E yeni bölüm ne zaman:) Altan a neler olacak meraktayiz

Değiliz değil mi Aslı koş iltifat aldık :gul: Plan on numara ama o konuşmadan sonra 45. bölüme birde o gözle bak Naz'ın hali çok komedi gözüküyor yazık kıyamam :hihi: yeni bölüme henüz başlamadık :tskler:

Bölüm hazır gibiydi o yüzden hızlı geldi hatta 45. bölümü 46'dan sonra yazdık sadece sonu kalmıştı :) Murat tam dört ayak üstüne düştü ya :hihi: Zibidi'nin devamı var Ece'yi unutmayın çok komik bir sahne ile geri dönecek bu arada Murat'ın çocuğu olsa ona nasıl şeyler öğretecek anlamış olduk tüüü rezil küççük bebenin beynine yerleştirdiği şeye bak :kahkaha:

Sarp 3 numaralı assslanım benim :kayris: o en başından beri takdirlerimi topluyor çok sevdim onu da karakterli sakin (mi acaba oooops) doğru kararlar alan bir tip ayrıca geleceği parlak oğluşumuzun

Asli Levent bi tane yapistirsin ama ya:) nkm okuyucu isteklerine kulak verin:) silam ellerin dert görmesin bacım iki tane de benim yerime çak şötokadı:)lı osmanlı tokadı:)

Yaaa aslında bu konuda hafiften tırsıyorum Levent Altan'la teke tek 5 dakika istiyor :kizginasli: Sarp caydırdı ama Levo'dan emin olamıyorum ben çok kızgın ya içinde patlayacak ya Altan'a patlayacak oğlanı tutsak bir dert tutmasak bir dert :acep:Murat olaydı engellerdi diyecem ama o ondan beter çoktan plan mlan demez oyardı Altan'ı bizim ağlanlar ne kavgacı be :miyagi:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Torunu zaten olanları duysa o okkalı tokadın alasını osmanlı tokadından fenasını yicekte:eek: artık bi halletirseniz Levoya Altanıda bizde keyifle okusak diyorum Aslıcımbitanecim:eek::eek:
ahhh sıla ablam ıcımızın yagları erıycektır dıye bende umıtlıyım bızden yanı levent ıntıkamını almalı bence de bakalım gorelım neler olucak :tskler:
ah ah fındıkım bolum hazır oldu mu gelmesı ısık hızıyla oluyor :D guzel oluyor ınsallah hep boyle olur :findikim:
dibidi de bende koptum valla nk'mın dedıgı gıbı bu kızı unutmayın muratın bası cok agrıycak coooookk:derdimcok:
evet canlar ters kose yaptık herkes en sonunda naz anlatsa dıye bakarken sarp akıllılık ettı aslanım benım
yenı bolum ıcın bır sey dıyemem daha hazır degıl cunku
Asli Levent bi tane yapistirsin ama ya:) nkm okuyucu isteklerine kulak verin:) silam ellerin dert görmesin bacım iki tane de benim yerime çak şötokadı:)lı osmanlı tokadı:)
canım benım harıka planları var bu yazarların ahımız yerde kalmıcak ınanın cumbur cemaat alcaz ıntıkamımızı
valla sıla ablam benım yerıme de at hıkayeye konuk olup enım bıle dovesım var esek herıfın damadını :saplak:
Değiliz değil mi Aslı koş iltifat aldık :gul: Plan on numara ama o konuşmadan sonra 45. bölüme birde o gözle bak Naz'ın hali çok komedi gözüküyor yazık kıyamam :hihi: yeni bölüme henüz başlamadık :tskler:

Bölüm hazır gibiydi o yüzden hızlı geldi hatta 45. bölümü 46'dan sonra yazdık sadece sonu kalmıştı :) Murat tam dört ayak üstüne düştü ya :hihi: Zibidi'nin devamı var Ece'yi unutmayın çok komik bir sahne ile geri dönecek bu arada Murat'ın çocuğu olsa ona nasıl şeyler öğretecek anlamış olduk tüüü rezil küççük bebenin beynine yerleştirdiği şeye bak :kahkaha:

Sarp 3 numaralı assslanım benim :kayris: o en başından beri takdirlerimi topluyor çok sevdim onu da karakterli sakin (mi acaba oooops) doğru kararlar alan bir tip ayrıca geleceği parlak oğluşumuzun

Yaaa aslında bu konuda hafiften tırsıyorum Levent Altan'la teke tek 5 dakika istiyor :kizginasli: Sarp caydırdı ama Levo'dan emin olamıyorum ben çok kızgın ya içinde patlayacak ya Altan'a patlayacak oğlanı tutsak bir dert tutmasak bir dert :acep:Murat olaydı engellerdi diyecem ama o ondan beter çoktan plan mlan demez oyardı Altan'ı bizim ağlanlar ne kavgacı be :miyagi:

kostum bacım kostum :huhuu: ah bu ece yaktı muratımın basını daha da yakıcak :kptmya:
cocuklarını buyuturken dusunemıyorum :bayil:

ah sarp yok mu o sarp ne yere bakan yurek yakan

nk'm levent bu sakınlesmıs gorunse de ben pek sanmıyorum duracagını nıhayetınde nısanlısına goz koydu esek herıfın damadı :saplak:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Zaten Aslı'ya kalsa kılçığından ayırıp kedilere mama yapacak o Altan'ı az kaldı hani şurama kadar geldi denir ya o şura Aslı'da bayağı taştı
kizgin%20asli.gif
Allahım sen koru :hihi:

Şeytan diyo şu Murat'ı dördüz babası et sonra seyreyle gümbürtüyü Aylin tımarhanelik olur herhalde

Sarp alttan alttan geliyor beklenmedik halleeeer harekaatlar oy oyy birde ona sakin yazdım ya o an gözüme bir sahne canlandı sana söylerim sonra ondan "mı acaba" dedim:hihi:

Aslım Levo ve Naz'ı nişanladı :kayris: BTA okurlarının beklentisini karşılayan yazarın profiline çiçek yağacak :ko Bizim oğlan bölümün sonunda Sarp'a tamam mamam dedi ama yok ya bende bu Levent'i accık tanıyorsam kendine o 5 dakikayı yaratır dibine kadar da kullanır :iyyyy:ama Aslı şahitsin öyle birşey yapıp sonraki bölüm planını bozarsa sopayla kovalarım onu :zopa:artık oğluşunu nereye saklarsın bilmem baktın yaptı öyle birşey önümden kap kaçır oğlanı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Yaşasın nişanlanıyorlar mı:) Nkm spoiler dökülüyor ağzından:) Altan i bi beş dak. Bana da verin. Bakın nasıl Alttan alttan uçuyorum onun üstüne:) (smilekullanamayanfındıkınızınjudotekvandobilımumuçantekmesmilesi:D)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar