nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Zaten Aslı'ya kalsa kılçığından ayırıp kedilere mama yapacak o Altan'ı az kaldı hani şurama kadar geldi denir ya o şura Aslı'da bayağı taştı
kizgin%20asli.gif
Allahım sen koru :hihi:

Şeytan diyo şu Murat'ı dördüz babası et sonra seyreyle gümbürtüyü Aylin tımarhanelik olur herhalde

Sarp alttan alttan geliyor beklenmedik halleeeer harekaatlar oy oyy birde ona sakin yazdım ya o an gözüme bir sahne canlandı sana söylerim sonra ondan "mı acaba" dedim:hihi:

Aslım Levo ve Naz'ı nişanladı :kayris: BTA okurlarının beklentisini karşılayan yazarın profiline çiçek yağacak :ko Bizim oğlan bölümün sonunda Sarp'a tamam mamam dedi ama yok ya bende bu Levent'i accık tanıyorsam kendine o 5 dakikayı yaratır dibine kadar da kullanır :iyyyy:ama Aslı şahitsin öyle birşey yapıp sonraki bölüm planını bozarsa sopayla kovalarım onu :zopa:artık oğluşunu nereye saklarsın bilmem baktın yaptı öyle birşey önümden kap kaçır oğlanı
kedılerın mıdeye de yazık ama hakıkaten bende leventın bes dakıkası gıbı bes dakıka kolluyorum ama nerdeeee nk'm hep koruyon kolluyon adamı :derdimcok:

kız sakın sarpıma nettın cabuk yazar odasına gel catlarım meraktan :acep:

yok kız nısanlamadım nerde o ıcımdekı temennı ama daha coooookkk engellerı asacaklar bu gencler cooook daha mugesı handankondası var daha baska da var da daha fazla otmıyım ben
kız nk gıttıkce sana mı benzıyorum ne habıre agzımdan ay pardon elımden bısı kacıyor
valla levent o bes dakıkayı alıp kullanmazsa bacım etı de kemıgı de senın hatta arada benım ıcın de patlat
Yaşasın nişanlanıyorlar mı:) Nkm spoiler dökülüyor ağzından:) Altan i bi beş dak. Bana da verin. Bakın nasıl Alttan alttan uçuyorum onun üstüne:) (smilekullanamayanfındıkınızınjudotekvandobilımumuçantekmesmilesi:D)

valla dedıgım gıbı fındıkım nısan daha hemen olur mu bılmem o benım temennım ama asacakları cok sey var cooook:derdimcok:
altanı doveme seansları mı yapsak ne tum sıte guzel benzetıcez gıbı bır hıs var ıcımde

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Anaaa okur dellendi :nazo: tamam canım valla Aslı ile konuştuklarımız doğrultusunda bugün bölümü bitirme düşüncem vardı ama başım bir tuttu konsantre olamadım son gifimde de sıkıntı oldu çok güzel yaptım ettim kaydedemeden elektriğin gazabına uğradı falan filan yeniden uğraştım ama şimdi papatya çayımı aldım (doğal ağrı kesicim :D) 47.bölümün finalindeyim hadi tiyo gelsin Murat havai fişeği patlattı sıra Aylin'de :D ya keyifle izleyecek ya o da Murat'ı patlatıp Marmaris'in semasına gazino kapısı gibi neon ışıklı Murat yazacak kritik anlar yani her an herşey olabilir

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Aylin'in babasının yanında neler etti o ayrı :ko ama hoş bir bölüm geliyor an itibari ile bitti son kontrolden sonra eklenecek :confetti:

Mesaja ekleme yapayım : Bölüm eklendi umarım beğenirsiniz -*-Bir Tutam Aşk-*- (47.Bölüm)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Okudum canım çok begendim ama niye Altan yok bi 10 bölüm çocuğa ne olduğundan haberimiz olmayacak anlaşılan aşk olsun. Bu bölüme gelince atın ölümü arpadan olsun benzetmesi çok güzeldi. Babasının eşine de helal olsun başkası olsa kötü yaptığına sevinirdi. Belli iyi kalpli biri. Garibim muradın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Dişi de gitti çocuğun yazık:) Evlenme teklifi çok hoştu bayıldım romantik çocuk şu Murat Son olarak yeni bölümü çok acil bekliyorum deli kadir fena halde dellendi haberiniz olsun :D ha içinde yine Altan Naz Levent olmazsa sitede kaçacak yer arayın Bta yazarları -ayse

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Okudum canım çok begendim ama niye Altan yok bi 10 bölüm çocuğa ne olduğundan haberimiz olmayacak anlaşılan aşk olsun. Bu bölüme gelince atın ölümü arpadan olsun benzetmesi çok güzeldi. Babasının eşine de helal olsun başkası olsa kötü yaptığına sevinirdi. Belli iyi kalpli biri. Garibim muradın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Dişi de gitti çocuğun yazık:) Evlenme teklifi çok hoştu bayıldım romantik çocuk şu Murat Son olarak yeni bölümü çok acil bekliyorum deli kadir fena halde dellendi haberiniz olsun :D ha içinde yine Altan Naz Levent olmazsa sitede kaçacak yer arayın Bta yazarları -ayse

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Altan yoktu çünkü o doğumgünü (46.Bölüm yani) olan bölüm üç gün sonrasıydı ya şimdi Murat'ın parklı gününe 3 gün öncesine dönüş yapıp gerçek zamana geçtik yoksa o cephede Aylin ve Murat askıda kalacaktı. 47 bölümde Murat teklifini yaptı etti o kısım toplandı şimdi bir sonraki bölüm Naz'ın Altan'la konuşmasından itibaren olanları anlatacak ama ortalık fena karışacak Levo'nun bir paçasından ben tutuyorum bir paçasından Aslı tutuyor bıraksak plan mlan dinlemeden dalacak Altan'a :miyagi:

Murat'ın tavla sahneleri de iyiydi ya çok güldüm birde uyuz uyuz laf çarpıyor arifeyi gördü bayramı zor görür diye bayılıyorum bu oğlana Aylin aslında tanıyamadığı için Nermin'e soğuktu ama kadın iyi biri Aylin'e en az annesi kadar destek olacak gibi

Dişi gitti Aslı'ya diyorum millet damat adayına tuzlu kahve içirir bizimki taşlı pilav yedirdi diye :ko ama oğlan nasıl yuttu aynı annemin pilavı gibi diyor birde yazıık :nazo: bunun damat kahvesi çok komik olacak bekleyiniiiiz :D

Teklifle iyi yırttı güzel konuştu aslanım benim yoksa Aylin o gülü cebine takar kış kış yapardı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Okuduğum en güzel bölümlerden biriydi. Heyecan . Adrenalin. Ekşın :) Her şey vardı. Aylin in turşu benzetmesine bayıldım:) Özellikle Murat la diyalogları çok komik oluyor :D Bu kız isteme merasimini baya merak ettim şimdi:) Levent e gelince beklediğimize gerçekten değdi kizlar bu bölüm. Ellerinize gözlerinize yüreğinize sağlık bir bölüm ancak bu kadar güzel ve heyecanlı olabilirdi. Altan Naz a şaşırdımşey yapar mi yapmaz ama Altanın sonu çok fena bu sefer Leventin elinden onu kimse alamaz. Nazı iki arada bi derede nasıl kaçırdı çok şaşırdım

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
:evet:Beğenmene çok sevindim:evet:

Ekşını heyecanı sonraki bölümde gör ooo ortalık fena karıştı. Bahtsız Murat'ıma da yol gözüktü galiba duyunca çok sinirlenecek :rujsigara:

Yaaa Kemal amcam vermiyor kızı nasıl alacaz ya neyse istemeye gidelim de ne olacak bakalım BTA'cılar çiçeğinizi çikolatanızı hazırlayın amcayı etkilememiz lazım :gulsemmi:

Levent'e hayran üstüne hayran kalabilirsiniz kimsenin aklına gelmeyen birşey yapacak Aslı ile konuşurken çok güldüm neyse Aslı'dan şaplak yemeden susayım yine çenem açıldı:ko

Naz "Ahhh" dediğinde Altan kayıt cihazını farketti zaten anında pratik zekasını kullandı amaaa nasıl kaçtığı Levo'mu fena edecek yine he çok dokundu oğlana :öhööö:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Ya yeni bölüm hazır o zaman çabuk gelsin:istebu:

Murat bence Aylin'in babasının ağzından girer burnundan çıkar napar eder alır kızı

Levent nasıl bulacak Nazları ben de çok merak ediyorum:derdimcok:

Çiçek çikolata kolayda Muratdımın işi zor:eek:fff:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ya yeni bölüm hazır o zaman çabuk gelsin:istebu:

Murat bence Aylin'in babasının ağzından girer burnundan çıkar napar eder alır kızı

Levent nasıl bulacak Nazları ben de çok merak ediyorum:derdimcok:

Çiçek çikolata kolayda Muratdımın işi zor:eek:fff:

Kafamızda hazır şimdi yazıma geçtik başlangıcı da tamam bugün ekstra işim çıkmazsa Aslı ile konuştuklarımızı bölüme aktarıcam inşallah hızlı hallederim :D

Muratcığım Kemal amcam konusunda çok zorlanacak giflerine de öldüm bittim el pençe divan duruyor yazık ona bir destek lazım sanki bakalım o kişi kim olacak

Levent'in nasıl bulacağı değilde sonrasında bir sahne var o kısmı kaç zamandır Aslı ile zor bekliyoruz :eek:kurumeraklandırmatelaşınadüşennksmilisi: :kptmya:

dün gördüm vede soluksuz okudum 48 bölümüde yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum -alkis-alkis

Gerçekten çok hızlısın inanamadım 1 günde 48 bölüm okumak vaoouv -alkis Aslı ve kendi adıma teşekkür ederim yeni bölüm kafamızda hazır şimdi yazıma geçtik heyecanlı bir bölüm olacağa benziyor :sevindirikasli:

superisi59

Daimi Üye
Tepki
464
çok beğendim canım elinize emeğinize sağlık ben çok hızlı okurum kitap okumayıda çok severim eşim gece bekçisi o yüzden gece saat 2 ye kadar okudum takipteyim canım yeni bölümleride bekliyorum:istebu:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ne güzel ya ben yavaşımdır hemen gözlerim ağrır böyle hızlı hızlı okuyanlara çok imreniyorum :eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar