Aslı Oktay
Daimi Üye
kedılerın mıdeye de yazık ama hakıkaten bende leventın bes dakıkası gıbı bes dakıka kolluyorum ama nerdeeee nk'm hep koruyon kolluyon adamı :derdimcok:Zaten Aslı'ya kalsa kılçığından ayırıp kedilere mama yapacak o Altan'ı az kaldı hani şurama kadar geldi denir ya o şura Aslı'da bayağı taştıAllahım sen koru
Şeytan diyo şu Murat'ı dördüz babası et sonra seyreyle gümbürtüyü Aylin tımarhanelik olur herhalde
Sarp alttan alttan geliyor beklenmedik halleeeer harekaatlar oy oyy birde ona sakin yazdım ya o an gözüme bir sahne canlandı sana söylerim sonra ondan "mı acaba" dedim
Aslım Levo ve Naz'ı nişanladı :kayris: BTA okurlarının beklentisini karşılayan yazarın profiline çiçek yağacak :ko Bizim oğlan bölümün sonunda Sarp'a tamam mamam dedi ama yok ya bende bu Levent'i accık tanıyorsam kendine o 5 dakikayı yaratır dibine kadar da kullanır :iyyyy:ama Aslı şahitsin öyle birşey yapıp sonraki bölüm planını bozarsa sopayla kovalarım onu :zopa:artık oğluşunu nereye saklarsın bilmem baktın yaptı öyle birşey önümden kap kaçır oğlanı
kız sakın sarpıma nettın cabuk yazar odasına gel catlarım meraktan :acep:
yok kız nısanlamadım nerde o ıcımdekı temennı ama daha coooookkk engellerı asacaklar bu gencler cooook daha mugesı handankondası var daha baska da var da daha fazla otmıyım ben
kız nk gıttıkce sana mı benzıyorum ne habıre agzımdan ay pardon elımden bısı kacıyor
valla levent o bes dakıkayı alıp kullanmazsa bacım etı de kemıgı de senın hatta arada benım ıcın de patlat
Yaşasın nişanlanıyorlar mıNkm spoiler dökülüyor ağzından
Altan i bi beş dak. Bana da verin. Bakın nasıl Alttan alttan uçuyorum onun üstüne
(smilekullanamayanfındıkınızınjudotekvandobilımumuçantekmesmilesi
)
valla dedıgım gıbı fındıkım nısan daha hemen olur mu bılmem o benım temennım ama asacakları cok sey var cooook:derdimcok:
altanı doveme seansları mı yapsak ne tum sıte guzel benzetıcez gıbı bır hıs var ıcımde