nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Evet hatırladım o bölümü:) O zaman daha hızlı gelsin yeni bölüm aşkım Levent neler yapacak acaba

Tamam hızlı yazmaya çalışıcam merak etme :findikim:seninkinin yıldızı parlak bu bölüm hınzır ya o eklenecek gifini yirim onun :nazo: ama Murat'ın ilk sahne girişi ve Sarp'ın beklenmedik hareketi de pek iyi :D geçen bölüm gerilmiştim bu bölümde olacakları toparlarken çok güldüm :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ne güzel tıkınıyor değil mi :D Altanın başına neler gelecek merak ediyorum doğrusu :)

Öyle :D

Valla dün o hızla bayağı yazdım %80 bitti gibi :D bugünde yazarım inşallah hemen biter :cay:ama var ya bu Altan uyuz eşşeği gerçekten normal değilmiş bu bölüm daha iyi anladım psikopat ya iki karakter çok zor durumda :ne:

th_animated-fire.gif

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Anam yangın mi çıkacak yoksa NK m çabuk ekle yeni bölümü nolurrr

Şu an final kısmındayım ama yarın biter galiba :( (Aslı ile favori sahnemizi sona sakladım sindire sindire yazacam onu :kptmya:)

Yangın çıktı ki onu planlamamıştım yazara da sürpriz oldu biraz :kizginasli:durumu ona göre ayarlarken de yazım uzadı :ne:

Ham halinden spoiler vereyim mi :bayil:
Altan&Levent

- Boşuna sevinme. Sarp şu an Deniz'in yanında!
- Ooo...bir taşla iki kuş Sarp'ı da sevmem tam isabet olmuş
- İkisi de o evden çoktan çıkmış olmalı
- O kadar emin olma Levent hayat sürprizler ile doludur :interest:

tumblr_mhb2veWTXW1riahx7o1_500.gif

Sarp&Deniz

- Aman Allahım halı tutuştu!
- Açıyorum dayan!
- Bence gitmelisin dumandan bayılman an meselesi!
- Birşey olmaz!
- Sen aklını mı kaçırdın! Çık hemen! O adam bu kapının açılmayacağını biliyordu o yüzden beni buraya kapattı!

:bayil::bayil::bayil::bayil:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Yazarken ne oluyor be ne yangını olmadıysam :gulsemmi: Sarp kapıyı zorladıkça ben yazarken kriiiiiiiiz diye bağırıyorum :gul: hani içerde Altan olsa bırakacam sevabıma bronzlaşsın çatır çatır ama yapamıyom elimi kolumu bağladı gıcık

Yarın sabahtan evde değilim ama öğleden sonra gelince bitirip hemen eklemeyi düşünüyorum:cilgindans:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Öyle oldu gerçekten Fındık Kurdu göremedi galiba beğenilmesine çok sevindim :sevindirikasli:ama Altan'ın o yüzüğü yutmuş olmasına hala gülüyorum Aslı ile o anı zor bekledik iki yazar çok bilenmiştik o Altan'a :hihi:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Altan yüzüğü yuttu :D NKm ince dokundurmalarına bayılıyorum öyle güzel yazıyorsunuz ki her bölümü iple çekiyorum . Şükür Altan belasından kurtulduk Murat tam zamanında geldi ya da uçtu mu demeliyim :D Naz fena intikam alacak gibi Leventten

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
yeni bölümü bekliyorum canım çok bekletmezsiniz umarım

Bakalım aklımda birşeyler var diyaloglardan birkaç birşey yazdım :) şöyle diyebilirim ses kaydı Naz'ı çıldırttı o an dinlerken Levent'in yorumları da bomba :hihi: ve Naz gerçekten bir rüya gördü Levent'in sıkıştırmaları ile anlatmak zorunda kaldı ama ne gördü söylemem :benmi:

Altan yüzüğü yuttu :D NKm ince dokundurmalarına bayılıyorum öyle güzel yazıyorsunuz ki her bölümü iple çekiyorum . Şükür Altan belasından kurtulduk Murat tam zamanında geldi ya da uçtu mu demeliyim :D Naz fena intikam alacak gibi Leventten

Yuttu valla afiyet olsun da diyemiyorum midesine otursun inşallah Aslı'mın kulakları çınlasın o sahneyi iple çekiyordu he :D ama en çok şeye güldüm ya Levent gitmiş adama zorla yüzük yutturmuş boğacak nerdeyse Naz gelmiş çok romantiktin diyor :kptmya: Aslı'ya dedim bizim kızın da romantiklik anlayışı bir tuhaf :D

Murat çok artistik daldı be assslanım benim :ko

Altandan kurtulduk (bir yerde daha gerecek ama tek cümlelik gibi birşey :ne: ) şimdi Leyla teyzoşum bunlara bir ziyafet çeksin ananem de davetli Aslan torunum aynı baklavalı Kuzey gibinin yeni versiyonu gelirmi acaba :ko Ooo yemeğe Oğuzda davetli tabi Leyla teyzem eski eşinin oğlu olduğunu bilmiyor henüz :benmi:

Bir iki bölüm içinde Murat'a kız istemeye gidicez hazırlanın cümbüş var:1:

Sondaki şarkıyı dinlediniz mi :D

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Otursun çokta güzel olur :D O ziyafet var desene nkm biz de davetli miyiz :) Malesef videoyu izleyemiyorum telden giriyorum bizim pcyı tanır eden adam tut rem takıyorum derken bilgisayarın ekran kartını yak eşim belki 10 oldu götürüp götürüp geri getiriyor bilgisayar kendiliğinden yeniden başlat yapıyor hata veriyor

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bu arada Altanın üstüne taksici uçtu sandım bi ara :D

Hüseyin mi :gulsemmi: inan hiç aklıma gelmedi Murat olmasaydı olurdu aslında :D o kadar çok karakter bir aradaydı ki bir ara kafam döndü Sarp'ın da başına çorap mı ördük ne sarı kızla ikisinden huylandım valla

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Otursun çokta güzel olur :D O ziyafet var desene nkm biz de davetli miyiz :) Malesef videoyu izleyemiyorum telden giriyorum bizim pcyı tanır eden adam tut rem takıyorum derken bilgisayarın ekran kartını yak eşim belki 10 oldu götürüp götürüp geri getiriyor bilgisayar kendiliğinden yeniden başlat yapıyor hata veriyor

Ama önce Leyla hanıma durumu sakince izah etmeliler orada da güldüm kılavuzu Naz olanın burnu dertten çıkmazmış hesabı olacak galiba :gulsemmi: hepiniz davetlisiniz çıkın çıkın gelin bahçeye mangal atıcaz nerdeyse bütün karakterler orada olacak :sevindirikasli:

Yaa düzelince şarkıyı izle ama Levent'i canlandıran aktör döktürüyor o da az değil hani :nazo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar