nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
Doğru tahmin Engin bey amca halledecek bu işi :eek: Murat'ın damat kahvesine ne koysak ya yaratıcı fikri olan var mı? Şöyle zor durumda bırakanından ay ne çekti bu oğlan benden be :aylinbacısırahatetsindiyeoğlanıngözünüiyicekorkutanyazarsmilisi::

Yeni bölüme henüz başlamadım :eek:ys:ama başlarım Aslı ile konuşmuştuk yapılacaklar aklımda

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
Genelde tuz koyulur diye biliyorum ama :D Biraz yanlı bi yazarsınız nk hanım :) Muratın gözüne görünmeyin bence :)

Bu kısımda kız tarafıyız oğlanı Leyla annesi korusun tuzdan başka birşey olmalı o kahvenin etkileri sürecek çünkü ben düşüneyim azıcık :icelim:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
Olabilir pul biber yukarı çıkar ya toz alalım hee buldum karabiber hapşırsın damat ay yandın oğluuum özel karışım yapacam "Murat öldüren" Aslı koş kurtar oğluşunu elimde kalacak isteme günü :ko

Bu arada anca bölümün finaline geldim :D ay Murat ve Latife çok alem ya :gulsemmi: ayrıca çok sevilen bir karakterimiz bölüm sonunda tekrar gelecek gibi görünüyor bir aksilik olmaz inşallah yerim ben onu bıcırık şey :kptmya:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
Kim gelebilir aklıma kimse gelmedi GG nin etkisinde kaldım of yeni kavuştular daha ya şimdi bir de bu çıktı :(

GG'de işler çok karışık valla daha çok etkisinde kalacaksın hele bir ilerle şöyle off 3.sezon finali acayip oldu :derdimcok:

BTA için bıcırık dedim bak :D hadi tiyo olsun GG'de üzdüm BTA'da güldüreyim Tiyo : "Dibidiiiiii" :kptmya:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
Şu an çiçek çikolata yaptırıyorum (Naz yine bir haltlar edecek galiba ona pek güvenemedim ) birazdan Aylin'lerin kapıdayım :gulsemmi: bölümde bitemedi bir türlü oğlan şişti resmen :D

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299
Yeni bölüm gelmiş :D Gül gül öldüm bu bolum :D Murat ve Latife teyzenin sohbeti güzeldi. Levent ve naz in uçak yazışmaları çok hoştu:) ve en bombası dibidi :D oğlum uyuyo aynı odadayız kahkahayı basıcam zor tutuyorum kendimi :D Çok güzel bi bolumdü

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
Yeni bölüm gelmiş :D Gül gül öldüm bu bolum :D Murat ve Latife teyzenin sohbeti güzeldi. Levent ve naz in uçak yazışmaları çok hoştu:) ve en bombası dibidi :D oğlum uyuyo aynı odadayız kahkahayı basıcam zor tutuyorum kendimi :D Çok güzel bi bolumdü

Geldi ama öldüm bittim ya hal kalmadı yerim ben o latifeyi :kptmya:

Dibidiyi yapıştırdı velet ya :nazo:

Beğenmene sevindim çok keyifli yazdım bu bölümü :utan:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ayyyyyy nasılda özlemişim hikayemiiiiiiiiNkcım bak dediğimi yine tekrarlıyorum bacım siz Aslımla bu hikayeyi kitaba çevirin harika oldu olmayada devam ediyor ilk müşterin ben olurum okuduğum halde :utan:siteye girdiğimden beri biriken bölümleri okudum nekadar ekşınlı bölümler olmuşgözlerim pörtleye pörtleye okudum biara kendime geldiğimde baktım tırnaklarımı kemiriyorum okadden heyecanla okudum yani ekşınlı sahnelerimiz bittikten nazın rüyasına çatladım gülmekten hele latife teyzeme gülmekten kriz geçirdim isteme merasimi oldukca stresli geçicek anlaşılan ahhh keşke latife teyzemde olaydı orda ortam daha bi dağılır gülmeler havada uçarken babamız veriveridi Aylinciğimizi Murata :utan::utan::utan:

Leyla hanıma yaptığı şey için kendisini asla affetmemiş ama o dönem Oğuz'un annesini çok sevdiği için çılgınca bir seçim yapmak zorunda kalmıştı. Ve bu seçim ona yıllarca geri dönemeyeceği bir yalanın ağırlığı ile yaşamaya mahkum etmişti. Aynı zamanda Leyla hanımı heyecanla beklediği küçük oğlu Mert'ten kızı Naz'ı ve oğlu Murat'ı da kardeşlerinden ayrı düşürmüştü. Aynı şey Oğuz içinde geçerliydi. Bambaşka birini annesi olarak bilmiş onun yasını tutmuş ve kardeşlerinden bir haber büyümek zorunda kalmıştı.

Salih beyin onları izlerken ne kadar etkilendiği gözle görülür bir şekilde belli oluyordu. Leyla hanıma gözünden süzülen yaşlar eşliğinde bakarken "Affet beni Leyla... affet. Hatamı telafi edeceğim. Geç olacak ama edeceğim. Yıllar sonra Mert'ine kavuşacaksın oğlumuzda annesine ve kardeşlerine kavuşacak" dedikten sonra son bir kez daha onlara bakıp oradan buruk bir şekilde ayrıldı.

Veeeee heyecanla bu konu hakkındaki gelişmeleri bekliyorum çok merak ediyorum çoooooooook ve biliyorumki bizleri dahada çok sürükleyici bölümler yolda:eek:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372

Amaaaan sılam ve yorumları çok özlemişiiiim :1: dizi yapacaz sılam yakında tv'de ama sponsor bekliyoruz :hihi: Altan dibidisi ortalığın tozunu dumana kattı ya -kizgin ama çok enerjisi yüksek bölümler çıktı ortaya bende pek sevdim

Naz çatlak ya Levent'in hevesini boğazında düğümlüyor :hihi:

Latife teyzem teyyareye binemiyor ya korkuyor kadını korkudan öldürmeyelim bir kere bindi tırstı zaten o eğer Kemal amca bir sıkıntı çıkartmazsa düğün günü iyi bomba patlatacak onun sahnesindeki diyalog tam krizlik

Yaa Latife gideydi ağzıda durmuyor kulayı nanay adama neler derdi bilmem :ne:

Kız istemeye gidişi okumadın mı ya o çok komedi oldu :D

Oğuz Salih ve bizimkilerin olayı hafiften zor olacak henüz birşey yazmadık ama Oğuz kabullenemeyebilir gibi geliyor bana sonuçta ölen annesini kendi annesi bildiği için çok seviyordu ee suskun bir çocuk sadece babası var içine mi kapanır ne olur hırçınlaşır mı hiç bilmiyorum sadece Leyla ve Oğuz'un karşı karşıya olan olası sahneleri gözümün önüde çok etkileyici olacak gibi :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar