nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
O sahneler çok etkileyici olucak bende eminim o yüzden dedim ya sabırsızlıkla bekliyorum :eek:
Okudum okumazmıyım burda gülmekten çatladım :ko:koortalığı karıştırırdı latife anne biliyorum o yüzden dedim ya kız istemeye gelseydi diye o ortalığı karıştırırken adamda o gümbürtüde verdim gitti der diye düşündümdü de düğünde neler olacak kıssss az çıtlatıversene yeni bölüm nezaman eklenicek bak yazdıklarından merakımı uyandırdın yine kendimi zor tutyorum yazarlar odasına girmemek için kendinizortutansılakendikendineyenilecekdiyekorkansılasmillisinidurduransılasmillisi:acccayipppp bi simlley oldu:ko:ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Murat eliyle besliyor ya bunu :kptmya: nişan tepsisini bana tutturacak herhalde yolunu yapıyo uyanık diyo çatlak kadın ya bu bölüm çok güldüm ikisine :gul:

----------

Onları daha yazmadık ki kızı bir alalım garanti olsun sonra bakarız :D aksilik olmazsa düğünde aksiyonlu olacak gibi gözüküyor ama belli olmaz tabi sadece o Latife'min sahnesini ne pahasına olursa olsun koymak istiyorum :hihi:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Murat eliyle besliyor ya bunu :kptmya: nişan tepsisini bana tutturacak herhalde yolunu yapıyo uyanık diyo çatlak kadın ya bu bölüm çok güldüm ikisine :gul:

----------

Onları daha yazmadık ki kızı bir alalım garanti olsun sonra bakarız :D aksilik olmazsa düğünde aksiyonlu olacak gibi gözüküyor ama belli olmaz tabi sadece o Latife'min sahnesini ne pahasına olursa olsun koymak istiyorum :hihi:

Kısım diyorum ya ö bölümleri okurken ben gülmekten kahkaha sesimi bile dengeleyemedim duysaydın beni bide bana katılırdın gülmekten:ko:ko:nazo:

Evet önce bi kızı alalım sonra Latife ananemiz düğünün assolisti olsun bizi yerlerde yatırsın sonra ekşınlı sahneler olcakmış neler olucak görelim bakalım merakla bekliyorum ama o ekşınlı sahnelerde bu sefer Anane heralde devreye girer ve bastonuyla:miyagi:benim halime dönüşür:ko:kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Aksiyon başkasının başına patlayacak ama sıcak yorumlar ananeden :nazo:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bölüm bilgisi :nazo:

Anaaam Murat'ı Ece yaktı :coffee: velet çok fena he biri bunu sustursun :kptmya: şu an Engin amca Allah'ın emri diye başladı hadi hayırlısı Kemal amcam pek renk vermiyor onlar durdukça da Murat'ın midede kahve harekete geçiyor eyvah karışım dokundu galiba:ko

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Bölüm bilgisi :nazo:

Anaaam Murat'ı Ece yaktı :coffee: velet çok fena he biri bunu sustursun :kptmya: şu an Engin amca Allah'ın emri diye başladı hadi hayırlısı Kemal amcam pek renk vermiyor onlar durdukça da Murat'ın midede kahve harekete geçiyor eyvah karışım dokundu galiba:ko

Ne koydun çocuğun kahvesine Nk ne çekti şu çocuk senin elinden Bi Murat bi Allah biliyor:eek:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ben değil Ece koydu :nazo: ama şu an Kemal amca ve Engin amca penaltılara kaldı Kemal amca zorluyor biraz eyvah :iyyyy:

Ya bu sefer acıdım Murat'a şunu atlatsın güldürecem oğlanın yüzünü azcıkta Naz'la Levo'ya sarayım onlar çok gevşedi bakıyorum :kptmya:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bunlar ters anacım normalde erkek kaçar burada Levo laf atıp duruyor bizim kızda tık yok anlamıyor :gulsemmi: geçende de nasıl dumur etti çocuğu farketmedin mi? Latife anane Levo'ya hazır anan yokken isteyeyim demişti Naz da ben düşünmüyorum genciz daha muhabbeti ettiydi orada bir bozuldu Levent sanki yoksa onun aklında var yani

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Bunlar ters anacım normalde erkek kaçar burada Levo laf atıp duruyor bizim kızda tık yok anlamıyor :gulsemmi: geçende de nasıl dumur etti çocuğu farketmedin mi? Latife anane Levo'ya hazır anan yokken isteyeyim demişti Naz da ben düşünmüyorum genciz daha muhabbeti ettiydi orada bir bozuldu Levent sanki yoksa onun aklında var yani

Eeee kız evi NAZ evi:ko olacak o kadar :ko

Söz cuk oturdu bu arada:ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Tamam o zaman uygun ânı buldum mu vizyonda :kayris:

Anaaa bölüm bitmek üzere ama hiç beklemediğim bir şekilde Murat rövaşataya kalktı gol mü geliyor ya Kemal geç kaleye :kptmya:

Oğlan ya batacaz ye çıkacaz hareketi yaptı artık ne içtiyse kafamı yaptı ne

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
O fazla NAZ aşık usandırır olanı da farklı versiyonla karşı atak yaparız

BTA bitti resim mesim düzenliyorum bir tur kontrol edicem sonra GG'ye devam ederim yarısına yaklaşmıştım ama kafa BTA'ya kayınca yavaşlamıştım :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bir işleri de düzgün gitse ya :ne: teşekkür ederim bende diken üstünde gibi yazdım bölümü şu Murat'ın çıkışına kadar galiba alamıyoruz kızı dedim sonu öyle bitecek gibiydi ama bayağı düşündüm o uzun diyalog kurtardı sonunda :bayil:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Allah seni Nkm çocuğa içirttiği kahveye bak gitti gül gibi çocuk:) Karışımın baya etkili olmuş ama iyi döktürdü kayınpederin karşısında. Yüzük işini nasıl çözecek ben de çok merak ettim şimdi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar