nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
İçti ya sen ona bak :gulsemmi: Ece-Levo-Naz nasıldı :gul:

Murat benim bile ağzımı açık bıraktı :D bir ara rızanız yoksa saygı duyarım ama... deyip ben yinede basarım nikahı yaptı ya dedim Kemal amca şimdi kırmızı kartı yapıştıracak suratına ama silemiyorumda hoşuma gitti diklenmesi

Yüzük işi şimdilik az dursun GG'nin bölümü bitsin öyle bakarım

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Gerçekten de çok seviyormuş içtiğine göre. :) çok tatlılardı gerçek bi aile gibi :) Kemal amca dürüst dobra insanları seviyor anladığım kadarıyla ordan tüm bonus puanları ALDI MURAT :)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Gerçekten de çok seviyormuş içtiğine göre. :) çok tatlılardı gerçek bi aile gibi :) Kemal amca dürüst dobra insanları seviyor anladığım kadarıyla ordan tüm bonus puanları ALDI MURAT :)

O kahvenin rövanşı var he kaç zamandır sahnesi bile hazır bekliyor Ken- Barbie- Cindy'e bayıldım ben :huhuu: sor bakayım barbie ablan ken ile evlenir mi demez mi :fırsattanistifadenabızyoklayanuyanıklevosmilisi: :hihi:

Aynen Kemal amca o yönünü sevdi Murat'ın ama son kısmı saymazsak iyi toparladı :D

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
"Karabiber ve mor biber koyun annem bazen çorbama koyuyor çok kötü oluyor" dedi. Naz ile bakışan Aylin ufaklığın yanaklarını tutup "Aferin kız sende gelecek var" diye öptükten sonra şaşırıp "Mor biber ne be?" dedi. Naz ona gülerek "Sumak diyor. Bende ona mor biber derim" dedikten sonra Aylin'in dolaptan çıkarttığı acı sosu karabiberi sumağı ve tuzu alıp Murat'ın kahvesini onlarla tatlandırmaya başladılar
:böö::böö: Kız bu kahvenin tarifi bende mevcut ya yiğenlerin tüm isteme merasiminde eniştelere yaptığım ve enişteler tarafından hafızaya cadı yenge olarak kazındığım kahve:koher isteme olayında kahvemi içen damat yanıma gelip bu istemede de aynı kahveyi yapmazsan cıngar çıkar diye tehdit alan bir yengeyim:ko:ko
Yeni bölüm yine harika olmuş hele Murat ın kemal amcayla konuşması bir başka güzel olmuş hayran hayran okudum valla :utan::utan:Eeee şimdi nolcek yüzükler unutuldu :acep::acep:Murat okadar korktu ir aksilik çıkıcak diye korktuğuda başına geldi iyimi :ne::ne:

Not : Hikaye içinde geçen kahveyi evde denemeyiniz :D:

Not geç kalınmış bir notdu

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Valla mı :D demek seninle aynı frekanstaymışız gerçi bende acı sos biraz ekstraya girdi

Notu yazdım çünkü bir ara gazetede kahveyi içen damat öldü haberi vardı dedim millet merak edip denemesin Allah muhafaza kaş yapalım derken kafayı kopartmayalım :kptmya:

Murat beee :kayris: bende sevdim o konuşmayı bu çocuk adam oliyi :cokkomik:

Ya bu çok pimpiriklendi illa bir yerden birşey çıkacaktı ama yeminlen planlamamıştım finali nasıl yapsam derken oğlan kimvurduahaaankvurduya gitti

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Hemde ne frekans bidenem benim isteme merasiminde kahvelerimi içen damatlar ömür boyu etki bırakıyorum bana geldiklerinde çay faslından sonra kahveye geçince aman yengem amaaaaan diyolar:ko:ko

Valla finali erken bitirmişsin bu sefer kısa geldi bana :uzunuzunokumayaalışanbuyüzdendeyazılanbölümedoymayansılasmillisi::ko:ko

Murat gözüme fena girdi valla Allah banada böyle damat nasip etsin nediyim:utan::utan:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Baştan mideye bir oturacan ki gözleri korksun demek :D

Genelde word'de 2000 kelimeye yaklaşınca he tamam bölüm finaline geç diyorum kendi kendime :D ama bu bölüm 2625 sözcüktü yani bölüm için çokta kısa değildi

Allah daha iyilerini nasip etsin sılam :utan:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Yeni bölümün yarısını biraz geçtim :utan: ama çikolatada sıkıntı var galiba Aylin'in babası yine çattı kaşını :kptmya: Murat'ı da sopayla kovalayacağım he :saplak: Aylin'e karşı pot kırdı bizim kız yazdı bunu bir kenara flaş flaş flaaaş taze nişanlılar arasında gergin anlar bakalım yüzükler sağ salim takılabilecek mi azzzz sonra

Anaaam çatlıcam şimdi Naz'ın bir sebepten dolayı uzunca bir süre bürüneceği hal çok komedi olacak :koLevent farkında değil ama kızı korkudan öldürecek haberi yok

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Yeni bölümün yarısını biraz geçtim :utan: ama çikolatada sıkıntı var galiba Aylin'in babası yine çattı kaşını :kptmya: Murat'ı da sopayla kovalayacağım he :saplak: Aylin'e karşı pot kırdı bizim kız yazdı bunu bir kenara flaş flaş flaaaş taze nişanlılar arasında gergin anlar bakalım yüzükler sağ salim takılabilecek mi azzzz sonra

Anaaam çatlıcam şimdi Naz'ın bir sebepten dolayı uzunca bir süre bürüneceği hal çok komedi olacak :koLevent farkında değil ama kızı korkudan öldürecek haberi yok

Spoiler gelmiş Yeni bölüm de çabuk gelsin ama lütfeennn:derdimcok:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bugün bitirmeye çalışıcam final kısmına yaklaştım :cay:önden fragman gibi bir geçiş yapayım dedim :findikim:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bende Levent'in teklifte bulunacağını sanmıyorum ama bakalım Naz'ın bu hali hoşuma gitti Levent'in diline düşmesi yakındır

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Sabahtan beri bi açıp bi kapatıyorum hikayeyi evdeki yoğunluktan dolayı fazla adapte olamadım oyüzden yeni bölüme oyüzden inşallah yarın sakin kafayla yeniden okuyup yorumumu ozaman yapıcam ama adapte Olduğum tek şey var Nkcım yahu daha bir bölümcükmü eklediniz yahuuu

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Sılam ya Aslı bu ara yok hastalıktı başka şeydi uğraşıp duruyor bende 4-5 hikaye yazıyorum o yüzden peş peşe bölüm yetiştiremiyorum kusura bakmaya ya :eek:ys: ama BTA'ya biriktirdiğimiz fikirler çok fazla ilginizi eksik etmeyin tek bölüm tek bölüm olsa da yazıp yazıp koyucam :D

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Tepki
2.553
Ben bu hikayeye bayildim acayip derecede surukleyeci :)) nazin ve leventin atismalarina cok guluyorum ya buyuk asklar kavgayla baslar insallah :) 7 bolume gectm daha okuyacaktim ama goz kapaklarim daha dayanamadi :))

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ben bu hikayeye bayildim acayip derecede surukleyeci :)) nazin ve leventin atismalarina cok guluyorum ya buyuk asklar kavgayla baslar insallah :) 7 bolume gectm daha okuyacaktim ama goz kapaklarim daha dayanamadi :))

Çok sevindim bizlerin de göz bebeği o hikaye Naz ve Levent hep öyle ya kaç bölüm oldu hala ince ince birbirlerine laf kondurup duruyor hınzırlar :nazo: Anane nasıl her eve bir tane lazım :kptmya:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Biraz yazmıştım azcık düzeleyim devam edicem :salla: ama Aylin yandı he Murat iyiki bir yüzük taktı :kptmya: durumu anlayan Naz da ayrı deli bir laf etti Levo az daha kaza yapıyordu eli kolu birbirine dolaştı :gul:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar