Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Gelinler yetişinnnnnnnnn @Fındık Kurdu şiddet uyguluyorrrrrrr
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Zinhar yalan beni sevecekmiş gibi boğmaya kalktı
1. Münazara : Gelinler&Kaynanalar (1 Hafta Boyunca Güncel)
Sen bir buna bak çatlar patlarsın olayın kaynağı bu konu :gul:
Evet sılam sen gibi oldum koru beni kolunun altına al beni desteksiz kaldım bu cadılara karşı -alkis
1. Münazara : Gelinler&Kaynanalar (1 Hafta Boyunca Güncel)
Sen bir buna bak çatlar patlarsın olayın kaynağı bu konu :gul:
Evet sılam sen gibi oldum koru beni kolunun altına al beni desteksiz kaldım bu cadılara karşı -alkis
Ben sustum halkım konussun bu nasıl bir sevgidir
Kimse gelmezse savas çıkacak aramızda
süper olmuş deokman emeğine sağlık bacım duygularımıza yine tercuman olmuşsun :ko :ko
senmi desteksiz kaldın yahu yedin bitirdin bizi münazarada :saplak: tek başına yettin bize söylettirdi söylettirdi zeytin yağı yanında halt etmiş ondan hızlı su üstüne çıkmayı beceriyordun :ko
sonrada kötü gelin cazgır gelin diye adımızı çıkardın al sana :saplak:
:ko
ohh almış benim has bacım eline yine sopayı elli maşalım benim
Tam konuya girdim 3 4 mesajı okuyodum ki o sıralar bende krizzz:ko çatlıyodum gülmekten eşim geldi çıkmak zorunda kaldım ama aklım hep mesajlarda kaldı okuduğum kadarıyla sen varyaaaaa ilerinin eli maşalı kayganasısın buna karar verdim :korkak:anam onlar ne laflar öyle şunca yıllık lafen ebesiyim ben böyle laflar görmedim kıs bu ne hazır cevaplılık yani sana isim takmışlar ama ismi yerden göğe kadar haketmişsin yani ama bu Sılan seni yanlız bırakırmı hayıııııııııııııııır bundan böyle sana yapılan lafı kendime yapılmış sayarım kızlar onğa göre ayağınızı denk alın beni bilen bilir yaniii:sılakonda:
Aloooooooooooooooo nediyim kime diyim bu sitede eli maşalı biri varsa o benden başka biri değildir rahat bırakın Nkkondamı karışmam uyarmadı demeyin diyorum baaak:sılakonda:
Karşıdan gördüğüm manzara pek enteresandı ama afiyet olsun Fındık Kurdu hanımcığım kimi silip sürürdün ayol :ayk:
ohh almış benim has bacım eline yine sopayı elli maşalım benim
hele hele hele nk gibi biri daha anacım size bakan ne iyi birileri diyor yani ben nk ı gördüğümde ne sakin ne iyi biri dedim münazarada içinden başka biri çıktı :koAloooooooooooooooo nediyim kime diyim bu sitede eli maşalı biri varsa o benden başka biri değildir rahat bırakın Nkkondamı karışmam uyarmadı demeyin diyorum baaak:sılakonda:
süper olmuş deokman emeğine sağlık bacım duygularımıza yine tercuman olmuşsun :ko :ko
senmi desteksiz kaldın yahu yedin bitirdin bizi münazarada :saplak: tek başına yettin bize söylettirdi söylettirdi zeytin yağı yanında halt etmiş ondan hızlı su üstüne çıkmayı beceriyordun :ko
sonrada kötü gelin cazgır gelin diye adımızı çıkardın al sana :saplak:
:ko
Tamam tatlım kıymetlim sen kendiciğini ayarla öyle bak nk'ni bırakmazsın sen bilirim pucuk:Yarın geniş geniiiiiiiş adı geçen konuları okuycam canım adam başım ağrıyor halsizim diyince ben herzamanki ona uyku veren ilaçlarını verdim uyuttum:koaklım burda diye şimdi oraya girsem biliyorum dayanamayıp basıcam kahkahayı uyuyan yılanı uyandırmayalım değilmi :koo kaygana gurububnu ifadesini ayrı bi alalım o halde :sılakonda anlaşılan sen onlara olan hıncını gelinlerden çıkarmışsın:ko
Gelmez tabi datlum ben hiç seni yanlız bırakırmıyım:kizginasli:
Seniiiiiiiiiiiiiiiiiii:lululu::lululu:
Yettim canımın içi,korkma sakın bizi koruması için bir bodygard tuttum bak geldi bile...
nkkonda varken bırakmam ki ben bu sopayı :ko
hele hele hele nk gibi biri daha anacım size bakan ne iyi birileri diyor yani ben nk ı gördüğümde ne sakin ne iyi biri dedim münazarada içinden başka biri çıktı :ko
sılam nk sayesinde elimaşalı şaplakçı ünvanını ben aldım artıkın sen değilsin
@nk83
oyyy kıyamam sana derdimde münazara aklıma geliyor kıyacam sana sen bize hiç acımadın soktun durdun laflarını benimde ağrıyan yerlerim var ayyyy :ko
sana laf yetiştireceğiz diye fıtık olduk yahu sende ne çene var ne laf var kim öğretti onları sana hee :nazo:
ben şimdiden senin gelin adayına acımaya başladım vahh garibim vahhh :gidiyom: