NKKonda Mağdurları :D

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Gönülden gönüle bir sevgi :sevindirikasli:(duyda inanma )

Sonunda kankaya bağlarız biz merak etme

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
süper olmuş deokman emeğine sağlık bacım duygularımıza yine tercuman olmuşsun :ko :ko

1. Münazara : Gelinler&Kaynanalar (1 Hafta Boyunca Güncel)

Sen bir buna bak çatlar patlarsın olayın kaynağı bu konu :gul:

Evet sılam sen gibi oldum koru beni kolunun altına al beni desteksiz kaldım bu cadılara karşı -alkis

senmi desteksiz kaldın yahu yedin bitirdin bizi münazarada :saplak: tek başına yettin bize söylettirdi söylettirdi zeytin yağı yanında halt etmiş ondan hızlı su üstüne çıkmayı beceriyordun :ko

sonrada kötü gelin cazgır gelin diye adımızı çıkardın al sana :saplak:

:ko

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
1. Münazara : Gelinler&Kaynanalar (1 Hafta Boyunca Güncel)

Sen bir buna bak çatlar patlarsın olayın kaynağı bu konu :gul:

Evet sılam sen gibi oldum koru beni kolunun altına al beni desteksiz kaldım bu cadılara karşı -alkis

Tam konuya girdim 3 4 mesajı okuyodum ki o sıralar bende krizzz:ko çatlıyodum gülmekten eşim geldi çıkmak zorunda kaldım ama aklım hep mesajlarda kaldı okuduğum kadarıyla sen varyaaaaa ilerinin eli maşalı kayganasısın buna karar verdim :korkak:anam onlar ne laflar öyle şunca yıllık lafen ebesiyim ben böyle laflar görmedim kıs bu ne hazır cevaplılık yani sana isim takmışlar ama ismi yerden göğe kadar haketmişsin yani ama bu Sılan seni yanlız bırakırmı hayıııııııııııııııır:miyagi: bundan böyle sana yapılan lafı kendime yapılmış sayarım kızlar onğa göre ayağınızı denk alın beni bilen bilir yaniii:sılakonda:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ben sustum halkım konussun bu nasıl bir sevgidir :D

Kimse gelmezse savas çıkacak aramızda :D

süper olmuş deokman emeğine sağlık bacım duygularımıza yine tercuman olmuşsun :ko :ko

senmi desteksiz kaldın yahu yedin bitirdin bizi münazarada :saplak: tek başına yettin bize söylettirdi söylettirdi zeytin yağı yanında halt etmiş ondan hızlı su üstüne çıkmayı beceriyordun :ko

ohh almış benim has bacım eline yine sopayı elli maşalım benim :D

Aloooooooooooooooo nediyim kime diyim bu sitede eli maşalı biri varsa o benden başka biri değildir rahat bırakın Nkkondamı karışmam uyarmadı demeyin diyorum baaak:sılakonda:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Geldi oklava kraliçesi seni görünce kafam sızlıyor esmeryarim (Hoşgeldin )

Tam konuya girdim 3 4 mesajı okuyodum ki o sıralar bende krizzz:ko çatlıyodum gülmekten eşim geldi çıkmak zorunda kaldım ama aklım hep mesajlarda kaldı okuduğum kadarıyla sen varyaaaaa ilerinin eli maşalı kayganasısın buna karar verdim :korkak:anam onlar ne laflar öyle şunca yıllık lafen ebesiyim ben böyle laflar görmedim kıs bu ne hazır cevaplılık yani sana isim takmışlar ama ismi yerden göğe kadar haketmişsin yani ama bu Sılan seni yanlız bırakırmı hayıııııııııııııııır:miyagi: bundan böyle sana yapılan lafı kendime yapılmış sayarım kızlar onğa göre ayağınızı denk alın beni bilen bilir yaniii:sılakonda:

Ya sorma o hafta gözümden yaş geldi ama haksızmıydım sılam ya :gul: hem kaynana grubum gelmedi tek kaldım mı sap gibi Allah ne verdiyse daldım gelinlerin arasına :ko ama tek parça çıktım çok şükür :nazo:

Magazinde de o hafta bir numaraydık Hanımefendi Magazin - Sayfa 62 - Hanimefendi.com - Kadın sitesi

Aloooooooooooooooo nediyim kime diyim bu sitede eli maşalı biri varsa o benden başka biri değildir rahat bırakın Nkkondamı karışmam uyarmadı demeyin diyorum baaak:sılakonda:

Artık sırtım yere gelmez cansın be sılam kimin öğrencisiyiz :kayris:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Yarın geniş geniiiiiiiş adı geçen konuları okuycam canım adam başım ağrıyor halsizim diyince ben herzamanki ona uyku veren ilaçlarını verdim uyuttum:koaklım burda diye şimdi oraya girsem biliyorum dayanamayıp basıcam kahkahayı uyuyan yılanı uyandırmayalım değilmi :koo kaygana gurububnu ifadesini ayrı bi alalım o halde :sılakonda anlaşılan sen onlara olan hıncını gelinlerden çıkarmışsın:ko

Gelmez tabi datlum ben hiç seni yanlız bırakırmıyım:kizginasli:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Karşıdan gördüğüm manzara pek enteresandı ama afiyet olsun Fındık Kurdu hanımcığım kimi silip sürürdün ayol :ayk:
tumblr_mubux1ivvl1rhw3hro1_500.gif

Seniiiiiiiiiiiiiiiiiii:lululu::lululu:

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
ohh almış benim has bacım eline yine sopayı elli maşalım benim :D

nkkonda varken bırakmam ki ben bu sopayı :ko
hele hele hele nk gibi biri daha anacım size bakan ne iyi birileri diyor yani ben nk ı gördüğümde ne sakin ne iyi biri dedim münazarada içinden başka biri çıktı :ko

sılam nk sayesinde elimaşalı şaplakçı ünvanını ben aldım artıkın sen değilsin :hihi:

@nk83
oyyy kıyamam sana derdimde münazara aklıma geliyor kıyacam sana sen bize hiç acımadın soktun durdun laflarını benimde ağrıyan yerlerim var ayyyy :ko

sana laf yetiştireceğiz diye fıtık olduk :D yahu sende ne çene var ne laf var kim öğretti onları sana hee :nazo:

ben şimdiden senin gelin adayına acımaya başladım vahh garibim vahhh :gidiyom:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535

4'e 1'dim yahu etimi kemiğimden sıyırıp bilmem neli kazanda yahni ettiniz beni neeeeee ilk oklava ile saldıran benmiydim eski defterleri açtırmayın bana flashback yaparım bak herşey ayan beyan ortada :D

Yarın geniş geniiiiiiiş adı geçen konuları okuycam canım adam başım ağrıyor halsizim diyince ben herzamanki ona uyku veren ilaçlarını verdim uyuttum:koaklım burda diye şimdi oraya girsem biliyorum dayanamayıp basıcam kahkahayı uyuyan yılanı uyandırmayalım değilmi :koo kaygana gurububnu ifadesini ayrı bi alalım o halde :sılakonda anlaşılan sen onlara olan hıncını gelinlerden çıkarmışsın:ko

Gelmez tabi datlum ben hiç seni yanlız bırakırmıyım:kizginasli:
Tamam tatlım kıymetlim sen kendiciğini ayarla öyle bak nk'ni bırakmazsın sen bilirim :eek:pucuk:

Kaynana grubunu haşla sılam ayser ablam ve datlu sapuk tek mesajla geldi gerisi yoktu valla bıraktılar beni yamyamların içinde çok korktum

Seniiiiiiiiiiiiiiiiiii:lululu::lululu:

:ayk: beni yiyen sen ol Fındığım :interest:

tumblr_m3ggoeBfiI1qakh43o1_500.gif

Yettim canımın içi,korkma sakın bizi koruması için bir bodygard tuttum bak geldi bile...

Bodyguard.gif

Anaaam o ne o adam önünü görüyormu ya :kahkaha:

nkkonda varken bırakmam ki ben bu sopayı :ko

hele hele hele nk gibi biri daha anacım size bakan ne iyi birileri diyor yani ben nk ı gördüğümde ne sakin ne iyi biri dedim münazarada içinden başka biri çıktı :ko

sılam nk sayesinde elimaşalı şaplakçı ünvanını ben aldım artıkın sen değilsin :hihi:

@nk83
oyyy kıyamam sana derdimde münazara aklıma geliyor kıyacam sana sen bize hiç acımadın soktun durdun laflarını benimde ağrıyan yerlerim var ayyyy :ko

sana laf yetiştireceğiz diye fıtık olduk :D yahu sende ne çene var ne laf var kim öğretti onları sana hee :nazo:

ben şimdiden senin gelin adayına acımaya başladım vahh garibim vahhh :gidiyom:

O oklava ile mantı aç börek aç bana esmeryarim zeytin dalı uzat bana tatlıya bağlayalım yoksa işimiz yaş söyleyeyim :cokkomik:

Bu nk sakin ılımlı bir kızcağız ama yazar tarafı da var :interest: kaç bölüm BTA'da oğlunu bir kıza kaptırıp sürekli cırlayan bir Handankonda'ya can vermiş jönüne ve esas kızına cırlamış bir anne yazmış haliyle bu hatuncağız da her telden çalıyor :ko

Eli maşalı şaplakçı adını benden sonra mı aldın :hihh: ha haaaayt neydi birşey kadriye deniyordu ya sana arşivi açtırma şimdi bana sopanı sallaya sallaya içimdeki birşey kadriyeyi çıkarttırmayın demiştin :ko

Lafları mı soktum :ne: hemen olacak o kadar'a bağlayıp "Tam yerine rast geldi manzara koyduuum :sarki:"diye şarkı ile karşılık vereyim :kahkaha:

Aaa benim gelinim Yeter'i görmedin mi Magazinde arkamdan atıp tuttu cadı memleketine gönderdim bir süre

Bu münazara belli ki hepimizde ciddi hasar bıraktı sağ girdik çürük çıktık yine de verilmiş sadakamız varmış

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Kriiiiiiiizzzzzzzzzzz:ko:ko:ko:koallahııııım laflara bak laflara amanın Nkcım senin içindeki bu kondayı ben bile okadar ettiklerimle uyandırmamıştım demekki bu gelinler yerden göğe kadar haketmişler ettiklerini seni bu hale koyduklarına göre ben şuan Nkcığımı tanıyamıyorum nen gelinler eski Nkmı istiyorum ben neyaptınız siz benim kuzuma :eek:
Artıııı Esmeryarim birsüre burada olamamam benim elimi paslandırmaz ben hala aynı eli maşalıyım yerime tahtima kimse oturamaz canım denemesi bedava başlayalım istersen

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
:ko @nk83 bana sus yoksa eskileri çıkarırım diyorsun heyyy hanımefendiler duyun duyun sesimi :cilgindans: bu nk varya bu nk zorla bizi zıvanadan çıkardı yani gelinleri söymlettirdi laflar şimdide ağzını kapat yoksa ....

tehditleri savuruyor :derdimcok:

can güvenliğim yok duyrulur @Fındık Kurdu m şu adam sadece beni korusa olmazmı bea :ko

tahtı iki kişilik yaptıralım diyecem bilmemki formda koyacak yer bulabilirmiyiz :D

@sıladayım madem taht ikimize dar diyorsun in aşağı ozaman

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Artııııı yerinde olsam eskileri çıkarcam cümlesini Nk etsin sen etme onun arşivi kuvvetlidir diyim uyarmadı deme öyle belgelerle çıkar karşınakiiiiiböyle bakakalırsın:ko:ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar