Alın sana Nurhayat'ın kısa versiyonu
Bacııım sene olmuş 2014 şimdi eski Nurhayata bir bağlarım herkesi tepe sersemi eder attan düşmüş karpuza çeviririm alimallah a aaa nk'me bu ne şiddet bu na celal sen beni tanımamışsın ablacııım! Bana Nurhayat ablam derler önümde el pençe divan durarlar şaşar kalırsın hem senin bu nk ile ne alıp veremediğim var esmeryarim ablacııım! Bu kız zamanında sıla ablacığımı başının üstüne alıp taşımış gıkını çıkartmamış ve hayırlı arkidiş statüsünde almış başını gitmiş kan kusmuş kızılcık şerbeti içtim hatta taze meyveden yapmışlar böylesi daha makbuldür demiş bir kişiliktir. Seeen şimdi adını kaynanalar tarihine altın harflerle yazdırmış becerisiyle hüneriyle hatta marifetiyle annelerin efendisi olmuş olan kendinden ışıklı çeperi auralı olan bir insanı nasıl oklava ile kovalarsın heee! Sıla ablacııım işte böylelerini zamanında ezmezsen gelir nk'mi ezerler patates püresi gibi olur yavruum bu gelinlerin münazaradaki mesajlarını da okuyorum tartıyorum hafiften bir kıskanma bir çekememezlik bir afraaaa bir tafra a aaaa çok çirkin hiç hoş değil bir ayar çekmek lazım bunlara ablacııım sen verme tahtını mahtını bunlara iki günde bir kalça atarlar inersin aşağı kaseyi kırdığınla kalırsın Allah korusun sen söyle nk'ye gelsin kendinden ışıklı Nurhayat'ın şefkatlı kollarına...
Önce nefessiz kaldım bir bayılam :bayil::bayil::bayil:
Sonra ayılıp gülem :ko :kahkaha: