NKKonda Mağdurları :D

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Hemde ne fenalık geçirdim hemde ne fenalık sitede kaçacak delik arıyordum resmen:kahkaha::kahkaha:siz bilmiyorsunuz o günleri olaydınız görürdünüz Nkkondamı yoksa Nknurhayatmı daha fenaydı g:istebu:rürdünüz bana sorcak olursanız Nknurhayat:bayil:

Ay bitter bile okurken bayılmıştı gülmekten laf edemiyordu o mesajlar nerde acaba bir tane forumdan ayrılırken son sözünüzde vardı forum ablacııım! diye onu hatırlıyorum :hihi: ben şeye çok güldüm ama sen nisan 1 şakası yaptın da sonra siteye girememiştin ya :kahkaha: o zaman bir uzunca laf etmiştim ondan gözümden yaş gelmişti yazarken :gul:

@nk83 ün içindeki nurhayatı çoktan uyandırdım @sıladayım :ko

İyi yaptın

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Yalan Dünya'daki Nurhayat karakteri ilk çıktığında onun ağzı ve modifiye edilmiş replikleri ile ilk önce "forumdan banlansanız son sözünüz ne olur" başlığına mesaj attım sen kimi banlıyon forum ablacııım tarzında kızlar koptu sonra o karakter ağzı ile sılam bana her cırladığında farklı farklı konularda karşı atak yaptım (o ara çok didişiyoduk bayılıyorum kızdırmaya balımı :D) ama ne laflar site içi ayrı profil ayrı vs krize girmiştik

Şu kıvamda yani :D
Alın sana Nurhayat'ın kısa versiyonu

1327317530_63_yalandunya_nurhayat.jpg

Bacııım sene olmuş 2014 şimdi eski Nurhayata bir bağlarım herkesi tepe sersemi eder attan düşmüş karpuza çeviririm alimallah a aaa nk'me bu ne şiddet bu na celal sen beni tanımamışsın ablacııım! Bana Nurhayat ablam derler önümde el pençe divan durarlar şaşar kalırsın hem senin bu nk ile ne alıp veremediğim var esmeryarim ablacııım! Bu kız zamanında sıla ablacığımı başının üstüne alıp taşımış gıkını çıkartmamış ve hayırlı arkidiş statüsünde almış başını gitmiş kan kusmuş kızılcık şerbeti içtim hatta taze meyveden yapmışlar böylesi daha makbuldür demiş bir kişiliktir. Seeen şimdi adını kaynanalar tarihine altın harflerle yazdırmış becerisiyle hüneriyle hatta marifetiyle annelerin efendisi olmuş olan kendinden ışıklı çeperi auralı olan bir insanı nasıl oklava ile kovalarsın heee! Sıla ablacııım işte böylelerini zamanında ezmezsen gelir nk'mi ezerler patates püresi gibi olur yavruum bu gelinlerin münazaradaki mesajlarını da okuyorum tartıyorum hafiften bir kıskanma bir çekememezlik bir afraaaa bir tafra a aaaa çok çirkin hiç hoş değil bir ayar çekmek lazım bunlara ablacııım sen verme tahtını mahtını bunlara iki günde bir kalça atarlar inersin aşağı kaseyi kırdığınla kalırsın Allah korusun sen söyle nk'ye gelsin kendinden ışıklı Nurhayat'ın şefkatlı kollarına...

Önce nefessiz kaldım bir bayılam :bayil::bayil::bayil:
Sonra ayılıp gülem :ko :kahkaha:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ay bitter bile okurken bayılmıştı gülmekten laf edemiyordu o mesajlar nerde acaba bir tane forumdan ayrılırken son sözünüzde vardı forum ablacııım! diye onu hatırlıyorum :hihi: ben şeye çok güldüm ama sen nisan 1 şakası yaptın da sonra siteye girememiştin ya :kahkaha: o zaman bir uzunca laf etmiştim ondan gözümden yaş gelmişti yazarken :gul:

İyi yaptın

:ko:kahkaha::kahkaha::koAyyy negünlerdi yaaa:koO nisan bir şakası zaten hepten bir fiyoskoydu Admine şaka olsun diye kendimi banlatayım dedim diller döktüm kırmadı beni banladı dedim akideşlere iyi bir şaka yapayım Faceden Aslımla konuşuyoruz yazık kız hamile üzülüyo onu üzüyorum diye ben daha çok üzülüyorum ama şaka bozulcak diye bişeyde diyemiyorum:bayil:velhasıl güya 3saatlik bir şaka olucaktı Adminde beni banladığını unuturmu :sok:ben sitede kimseyle görüşüpte diyemiyorum benim banımı açın bu bi nisanbir şakası diye sonra Şahım ulaştı canım hayırdır neoldu diye sorunca ona anlattım sonra bana koca Bİ EŞŞŞŞŞEKK mesejı yüreğim ağzıma geldi dedi sonrada açtı banımı işte bu Nurhayatı ben ogün uyandırdım :kouyandırmaz olaydım başımın püsküllü belası oldu :ko gördüğüm yerdeNknurhayat mesajı bendeki hal:ne::bayil::cilgindans::gidiyom::gidiyom:bu oluyodu
:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Yaa o banlı kalmış halin beni bitirdi zaten nisan 1 bizemiydi sana mıydı belli değil ayarlasan olmaz :ko

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Kime olucek bana oldu tabi:sinirli:
Cidden hee bu şekilde ayarlasan olmazdı :ne:kız yoğsam ayarlamışmıydınız:laklak:
Siz dua edin buseneki nisanbirde misafirim vardı yoksa varyaaa busene çıranızı yaktıydım geçen senenin intikamını almak için

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar