Benim canımsın bitter yaaa nasıl uğraşmışsın ama o videoya bittim ve hemen bilgisayarıma notlarınızla birlikte kaydettim benim için çok değerliler amaaan ağlatacaksın beni kız o imzanıda yerim ben
Hanımefendi.com ailesinin her bireyi sizi çoooook seviyorum o güzel dilekleriniz uğraşlarınız için çok teşekkür ederim benim için hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz birlikte bunca zaman geçirdik iyiki bu siteye üye olmuşum iyiki hepinizi tanıma mutluluğuna erişmişim çok seviyorum sizi pucuk:
Notlar:
Bitter senin o videodaki gözlüklü karizmanı yerleeeeer pucuk:
"Arada hangi aydan kalan" sözü kaynamışşşş :ko Dongi dongiiii :kahkaha:
Benim canımsın bitter yaaa nasıl uğraşmışsın ama o videoya bittim ve hemen bilgisayarıma notlarınızla birlikte kaydettim benim için çok değerliler amaaan ağlatacaksın beni kız o imzanıda yerim ben
Hanımefendi.com ailesinin her bireyi sizi çoooook seviyorum o güzel dilekleriniz uğraşlarınız için çok teşekkür ederim benim için hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz birlikte bunca zaman geçirdik iyiki bu siteye üye olmuşum iyiki hepinizi tanıma mutluluğuna erişmişim çok seviyorum sizi pucuk:
Notlar:
Bitter senin o videodaki gözlüklü karizmanı yerleeeeer pucuk:
"Arada hangi aydan kalan" sözü kaynamışşşş :ko Dongi dongiiii :kahkaha:
Canım benim sende çok seviliyorsun keten helvam benim
Nasılda gözünden kaçmamış kız yakaladınmı yine:ko
Ciddimisin ayyy çok fena duygulandımşu komiği ekle kendime geleyim bacımmyoksa birazdan süzüm süzüm süzülecek gözlerim
kaçmaz :ko valla yaa insan görmezden gelir demi orayı :ko
Adama bu akşam antibiyotiği tıkdım birde ağrı kesici anca uyudu:ko:ko:ko geldim ama ınklayıp duruyor heran çıkabilirim kutlamalara yarın devam ederiz biriciklerim
:ne::ne::ne::ne::ne::ne:Benmiyim deli
:ko:ko:ko
Leo'mm balım kaymağım dongi dongi güllü lokumum :kahkaha::kahkaha: