kuseyen
Daimi Üye
nk am canim seni tebrik ederim.hep seni seven bir esin kucaginda bebisin.yuzunde gulucuklerin olsun.hep seven ve sevilen bir kadin olasin insallah.opdum
Tamam sadiyem :sevindirikasli:
Bitterim bu sürpriz için ne zamandır harıl harıl çalışıyordu.Ama ortaya böylesine mükemmel bir iş çıkaracağını az çok tahmin ediyordum ama inanılmaz emek verilmiş belli.
Hem kıskandım hemde böylesine değer verildiği için,sevildiği için inanılmaz kendi adıma çok sevindim.
Dün siteye uğrayamadım bile,geldim bir an bakıp çıktım.
Ama nk cım canım arkadaşım seni çok seviyoruz..
Bu zamana kadar bizlere verdiğin her şey için sana sonsuz teşekkür ediyoruz.
Paylaşımların,yarışmaların,yemeklerin en önemlisi verdiğiin dostluk için.
İyiki doğdun,iyiki varsın..
Her daim bizlerle kal,hiç bir yere gitme emi.
Baya uğraşmışsın..Yalnız detaylar dikkatimi çekti.
Kartonlar azıcık ince kalmış,tek tek alırken barnak yalattırdı sana baksana:gul:
Bittercim harika bir süpriz hazırlamışsın , emek vermişsin , ben bile duygulandım canım ya
Vaaay çok iyimiş sağol sılam15 Nisan da doğanlar:
Yaratıcı, dediğim dedik, akıllı ve planlı yaşayan birisiniz. Yaşamınızı rutin bir düzen içinde yaşar, alıştığınız düzeni değiştirecek şeylere sinirlenirsiniz. Etrafınızdakileri belli bir şekilde yönlendirme becerisine sahip iyi bir yöneticisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin haklarının yenmesine tahammül edemez, herkese karşı adil davranılmasını istersiniz. Bu özellikler sizi iyi bir işveren yapar ancak başkasının emrinde çalışırken isyankarlığınız nedeniyle de zarar görmenize sebep olur. Az sayıda ama güçlü arkadaşlar, yaşam yolunuzu kolaylaştıracak, sizi istediğiniz noktaya taşıyacaktır. Yurt dışı seyahatlerini çok seven biri olabilirsiniz.
Bitterim bu sürpriz için ne zamandır harıl harıl çalışıyordu.Ama ortaya böylesine mükemmel bir iş çıkaracağını az çok tahmin ediyordum ama inanılmaz emek verilmiş belli.
Hem kıskandım hemde böylesine değer verildiği için,sevildiği için inanılmaz kendi adıma çok sevindim.
Dün siteye uğrayamadım bile,geldim bir an bakıp çıktım.
Ama nk cım canım arkadaşım seni çok seviyoruz..
Bu zamana kadar bizlere verdiğin her şey için sana sonsuz teşekkür ediyoruz.
Paylaşımların,yarışmaların,yemeklerin en önemlisi verdiğiin dostluk için.
İyiki doğdun,iyiki varsın..
Her daim bizlerle kal,hiç bir yere gitme emi.
Ay nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam yahepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim mesajlarınızı hep saklayacağım
pucuk:
Evet ya kaç gündür beni sorguya çekiyor ne renk seversin ne yaparsın vs. o video için çok uğraşmış belli çokta güzel birşey çıkmış ortaya beni havalara uçurdu valla
Vaaay çok iyimiş sağol sılam
Bende sizleri çok seviyorum Şahmaransiteye geldiğimde beni o kadar sıcak karşıladınız ki aranıza katıldığımda da tam bir sevgi çemberinin içine girmişim gibi hissettim :ask: iyiki sizi tanımışım bende sizin bana verdiğiniz sevgiye dostluğa çok teşekkür ederim benim için hep özel kalacaksınız zaten bitterle konuştuk 80 yaşına da gelsek burada olmaya devam edeceğiz gitmeye niyetimiz yok :ko
80'yaşında komedi oluruz la biz :kahkaha: şimdi partide genç hallerimizi ekliyoruz gif 80 yaşındada leonun eklediği şişkolar varya onlarla mutlu oluruz artık :kahkaha:
Dogumgunun kutlu olsun canim,nice saglikli yilara