nk'm iyiki doğdun birtanemmmmm :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ben cikiyorum kizlar yemek yapmam lazim. :nk:

Cikmadan bir iki döktüreyim sonra kudururum artik :ko

tumblr_mekeo45cGF1ri2c7ko1_500.gif

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Doğum günün kutlu olsun canım Allah sana üzüntü keder göstermesin ömrün boyunca seni çok seviyoruz,geceden beri netimin azizliğine uğradım geç de olsa seni çok çok öpüyorum tatlım
dogum-gunu-kartlari-14.gif

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Bitterim bu sürpriz için ne zamandır harıl harıl çalışıyordu.Ama ortaya böylesine mükemmel bir iş çıkaracağını az çok tahmin ediyordum ama inanılmaz emek verilmiş belli.
Hem kıskandım hemde böylesine değer verildiği için,sevildiği için inanılmaz kendi adıma çok sevindim.
Dün siteye uğrayamadım bile,geldim bir an bakıp çıktım.
Ama nk cım canım arkadaşım seni çok seviyoruz..
Bu zamana kadar bizlere verdiğin her şey için sana sonsuz teşekkür ediyoruz.
Paylaşımların,yarışmaların,yemeklerin en önemlisi verdiğiin dostluk için.
İyiki doğdun,iyiki varsın..
Her daim bizlerle kal,hiç bir yere gitme emi.
:eek::eek:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.224
Bitterim bu sürpriz için ne zamandır harıl harıl çalışıyordu.Ama ortaya böylesine mükemmel bir iş çıkaracağını az çok tahmin ediyordum ama inanılmaz emek verilmiş belli.
Hem kıskandım hemde böylesine değer verildiği için,sevildiği için inanılmaz kendi adıma çok sevindim.

Baya uğraşmışsın..Yalnız detaylar dikkatimi çekti.
Kartonlar azıcık ince kalmış,tek tek alırken barnak yalattırdı sana baksana:gul:

Ayy canım benim tesekkür ederim :D
+Rep'inle daha cok mutlu olabülürüm :lululu:
Hee :D evet bannak yaladım napiyim 18.çekimdi o :D yetti beee dedim okadar olsun artık :kahkaha: sonuçta amatörceydi mucuk bitanem kıskanma sana daha iyisini yaparım Ben böyle şeylerde çok fikirliyimdir

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
resim

Ay nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam ya :huhuu:hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim mesajlarınızı hep saklayacağım :eek:pucuk:

resim
resim
resim

resim
resim
resim

Bittercim harika bir süpriz hazırlamışsın , emek vermişsin , ben bile duygulandım canım ya

Evet ya kaç gündür beni sorguya çekiyor ne renk seversin ne yaparsın vs. o video için çok uğraşmış belli çokta güzel birşey çıkmış ortaya beni havalara uçurdu valla :eek:

15 Nisan da doğanlar:
Yaratıcı, dediğim dedik, akıllı ve planlı yaşayan birisiniz. Yaşamınızı rutin bir düzen içinde yaşar, alıştığınız düzeni değiştirecek şeylere sinirlenirsiniz. Etrafınızdakileri belli bir şekilde yönlendirme becerisine sahip iyi bir yöneticisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin haklarının yenmesine tahammül edemez, herkese karşı adil davranılmasını istersiniz. Bu özellikler sizi iyi bir işveren yapar ancak başkasının emrinde çalışırken isyankarlığınız nedeniyle de zarar görmenize sebep olur. Az sayıda ama güçlü arkadaşlar, yaşam yolunuzu kolaylaştıracak, sizi istediğiniz noktaya taşıyacaktır. Yurt dışı seyahatlerini çok seven biri olabilirsiniz.
Vaaay çok iyimiş sağol sılam :eek:

Bende sizleri çok seviyorum Şahmaran:eek: siteye geldiğimde beni o kadar sıcak karşıladınız ki aranıza katıldığımda da tam bir sevgi çemberinin içine girmişim gibi hissettim :ask: iyiki sizi tanımışım bende sizin bana verdiğiniz sevgiye dostluğa çok teşekkür ederim benim için hep özel kalacaksınız zaten bitterle konuştuk 80 yaşına da gelsek burada olmaya devam edeceğiz gitmeye niyetimiz yok :ko

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.224
resim

Ay nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam ya :huhuu:hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim mesajlarınızı hep saklayacağım :eek:pucuk:

resim
resim
resim

resim
resim
resim

Evet ya kaç gündür beni sorguya çekiyor ne renk seversin ne yaparsın vs. o video için çok uğraşmış belli çokta güzel birşey çıkmış ortaya beni havalara uçurdu valla :eek:

Vaaay çok iyimiş sağol sılam :eek:

Bende sizleri çok seviyorum Şahmaran:eek: siteye geldiğimde beni o kadar sıcak karşıladınız ki aranıza katıldığımda da tam bir sevgi çemberinin içine girmişim gibi hissettim :ask: iyiki sizi tanımışım bende sizin bana verdiğiniz sevgiye dostluğa çok teşekkür ederim benim için hep özel kalacaksınız zaten bitterle konuştuk 80 yaşına da gelsek burada olmaya devam edeceğiz gitmeye niyetimiz yok :ko

80'yaşında komedi oluruz la biz :kahkaha: şimdi partide genç hallerimizi ekliyoruz gif 80 yaşındada leonun eklediği şişkolar varya onlarla mutlu oluruz artık :kahkaha:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
80'yaşında komedi oluruz la biz :kahkaha: şimdi partide genç hallerimizi ekliyoruz gif 80 yaşındada leonun eklediği şişkolar varya onlarla mutlu oluruz artık :kahkaha:

O zaman Ada sahillerinde bekliyorum falan çalarız :ko ya da ben "kız bitter bende romatizma var fazla oynatma yavaş şarkı çal" derim sana :kahkaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar