Nurhayat Oscar Ödülü Alirsa

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Sen birde burdaki Nurhayatı izle Sadişim ahhh ahhh siz yokken neler çekti bu Sılanız Nurhayatın elinden:mendil:

yaaa sonra da ertesi gun nurhayatin intikamini nurhayattan degil bizden aldin sila ablam sen de bize cektirdin:sinir::sinir: aslinda seneye bir nisana kadar nurhayat cezasi vermeli sana :dance::dance:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
ay nkcigim senden iyi nurhayat olmus vallah
ay birde beyaz isaret dili ile anlatiyor diziyi sira nurhayata geldimi yetisemiyorki hizina:cokkomik:

Sağol canım barbie hanımefendilerimi okudun :hihi: orada kızların desteği oldu bayağı bu dönüşümde :kptmya:

Evet ya bir yere kadar anlatıyor sonra kopuyor kalıyor öyle :cokkomik:

OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
okumadim barbie hanimefendileri dur bakam yalniz benim esimde tüm gün selahattin gibi dolasiyor göbekte yapmis bu aralar,afiste afiste diyip duruyor:tskler:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Sendemi britüs :mendil::mendil::mendil::mendil::mendil:

Valla acındırmadım beeaa nasıl eğlendiğimizi:cokkomik: eğlenirkenden beni nasıl delirttiğinizi nasıl şaşkoloza döndüğümü nasıl beni bitaaaabb ettiğinizi:mendil: nasıl bire karşı iki olup beni nurhayat komasına soktuğunuzu :bayil:sonrada nasıl olayı şakaya bağladığımı anlattım okadarcık çokmu şey yapmışım yani:kptmya::kptmya::kptmya:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
okudum canim vallah gülmekten karnim agridi süpersin canim

Teşekkür ederim çok eğlenceliydi ya :kptmya:

Sendemi britüs :mendil::mendil::mendil::mendil::mendil:

Valla acındırmadım beeaa nasıl eğlendiğimizi:cokkomik: eğlenirkenden beni nasıl delirttiğinizi nasıl şaşkoloza döndüğümü nasıl beni bitaaaabb ettiğinizi:mendil: nasıl bire karşı iki olup beni nurhayat komasına soktuğunuzu :bayil:sonrada nasıl olayı şakaya bağladığımı anlattım okadarcık çokmu şey yapmışım yani:kptmya::kptmya::kptmya:

Burayı Nkcık okurda yine nurhayat moduna girmişdir diye düşünmüşdüm ama şükür görmemiş :hihi::hihi::hihi:

images
Ne şakaaaa ne şukaa a aaa maşallahhh canııım milleti nasıl tufaya getirdiğini gördük hiç acımadan hamiş mamiş demeden bu kadar oyun, bu kadar ben sizi nasıl kandırdımlık,bir depresyon, agresyon, büyük sansasyon a aaa çok fena canııım benim menekşeciklerim arkadaşlarım kendilerine zor geldi gelmişşşşş birde şaka diye olayı yumuşatıyor kanma Lilavım bu melek yüzlü :tskler: keten helvama...

images
Hmmmm bence sılayı çok sıkıştırmayın yada sıkıştırın bende depresyona gireyim beni yurtdışına gönderin artık benden hayır gelmez diye düşünüyorum gitmeden önce öpüşelimmi mi sıla
smilie_girl_215.gif

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Amanınnnn Nurhayatdı derken birde orçun modunamı girdin yaa anniciimmmm yaaa:bitter::bitter:

irem-sak5.jpg
Yaaa bacım ordan çokmu ezik görünüyom çokmu eziğim ordan bakınca bacım bilmiyom nedir bu yani birsen bir kızım beni böyle ezik ezik yerlerde çiğniyonuz bacım yaa

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
irem-sak5.jpg
Gül bacım gül sende gül ben zaten sürünüyorum şarkısını burda söylüyom duruyom sende ordan gülüyon dur bak aklıma geldi yine ben şarkımı söyleyim yine
Döndürsene beni senin yanına
Kahreden dünyamda sürünüyorum
Nebir sevenim var nede sevem bir kalbim
Ayaklar altında sirünüyorum:sarki:
Görüyonmu bacım bak nasıl eziliyom :tskler::tskler:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
e tulaycim sen hakettin nisan 1 de tobemle beni nasil ezdin hatirla sekerparemi ne hale getirdin hatirla kuzum benim :sila:

alma mazlumun hamisin ahini nurhayatla orcun cikarir aheste aheste:kptmya:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
e tulaycim sen hakettin nisan 1 de tobemle beni nasil ezdin hatirla sekerparemi ne hale getirdin hatirla kuzum benim :sila:

alma mazlumun hamisin ahini nurhayatla orcun cikarir aheste aheste:kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar