Nurhayat Oscar Ödülü Alirsa

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Sabah sabah cırlatmayın beni daha ayılamadım :evet:

Amanınnnn Nurhayatdı derken birde orçun modunamı girdin yaa anniciimmmm yaaa:bitter::bitter:

irem-sak5.jpg
Yaaa bacım ordan çokmu ezik görünüyom çokmu eziğim ordan bakınca bacım bilmiyom nedir bu yani birsen bir kızım beni böyle ezik ezik yerlerde çiğniyonuz bacım yaa

Ya ne alakası var? Ezik miyim? Ezik miyim? Ya ağzında emzik gibi bu yavvvv. Muhteşem Tülayman'ım benim pekte yakışmış :kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Nurhayaaat bak yakalarsam tık tık:sapan:
Mesaja cevap yazdığını görünce linki yüzümü aynen böyle :korkak:yapıp tıkladım nurhayat neler yazmışdır diye alllahdan korktuğum olmadı :kptmya:
Emzik gibimi emzik gibimi:crazy: ya ben zaten eziğim sen beni hep ezip duruyon ondan sonrada ne diyon bacım ya

OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sila benim esim bile evin icinde selahattin gibi dolaniyor bir biyigi eksik:cokkomik:
sonra ogluma oglum tantuni yermisin diyor oglum tabi anlamiyor tantuniyi sonra diyor zikkimin körünü ye hani bahane ariyordu ya tülaya gitmek icin:cokkomik:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
:kptmya::kptmya:Ah canım sen benim evdeki halimi görsen kızımdan köşe bucak kaçıyorum oda bir Selahattin oluyor peşime kaşuyor yavrum gel buraya diye:kptmya:bir orçun oluyor Anne öpicem diye :kptmya:bu yalan dünya beni yalan etti valla:kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar