OP
guzellik1956
Üye
öncelikle kusura bakmayın..uzun zamandır giremedim..bizdeki durum gene aynı..oğlumun yaş olayı adeta sabıka gibi peşinden geliyor..oğlum yaş olarak 27-28 gösteriyor..ama gel gör ki o mavi kimlik ortaya çıkınca herşey bitiyor..oğluma arkadaşları bir kız gösteriyor..kız 25 yaşında(ymış)..kızda oğlumla konuşuyor.oğlum umutlanıyor.ta ki yaş olayı ortaya gelince..oğlum ben 33'üm deyincee..kız salak salak triplere giriyor..yok babam yaşındasın..yok ben 30'un altı istiyorum..oğlum çok kötü olmuş ve ağlayarak beni aradı...bende allaha havale et dedim..ama kendimde uygun bir esma okuyarak allahımdan yalvardım..o kızı allaha havale ettim...yaş yüzünden sevgi,aşk veya tanışma bitermi ya.bu ne manyaklık,dangalaklık..özür dilerim ama genç kızların dangalaklarına hiç tahammülüm yok..çok afedersiniz çok sinirliyim.yazarken bile ellerim titriyor..
ve inanın avrupaya ve amerikaya tekrar gıpta ile baktım..adamlar adamlığı biliyor.. duygusallığı,aşkı,meşki bile adam gibi yaşıyorlar..
daha önceki mesajlarımda da dediğim gibi biz bu kafayla gidersek(yaş farkını ayıp sayan örümcek beyinli yobazlarla) hiçbir şey olamayız..aksine daha da gerileriz.. zatende geriliyoruz..bizim avrupadan amerikadan almamız gereken o kadar çok ders var ki..
yok töreymiş,örfmüş,adetmiş..saçmalıklar silsilesini dayadılar bugüne kadar bizlere..bir de utanmadan bu pastayada müslümanlığı alet edip krema yaptılar..tadından yenmedi..
kusura bakmayın o kadar sinirliyim ki..bu nasıl bir iş ya..:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir:
ve inanın avrupaya ve amerikaya tekrar gıpta ile baktım..adamlar adamlığı biliyor.. duygusallığı,aşkı,meşki bile adam gibi yaşıyorlar..
daha önceki mesajlarımda da dediğim gibi biz bu kafayla gidersek(yaş farkını ayıp sayan örümcek beyinli yobazlarla) hiçbir şey olamayız..aksine daha da gerileriz.. zatende geriliyoruz..bizim avrupadan amerikadan almamız gereken o kadar çok ders var ki..
yok töreymiş,örfmüş,adetmiş..saçmalıklar silsilesini dayadılar bugüne kadar bizlere..bir de utanmadan bu pastayada müslümanlığı alet edip krema yaptılar..tadından yenmedi..
kusura bakmayın o kadar sinirliyim ki..bu nasıl bir iş ya..:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir: