kızlar panter dün ameliyat oldu biraz ağrısı varmış ama iyiymiş....bugün taburcu oluyo bilginiz olsun
sesini duydum bak hemen geldim canımcnmmmmmmmmmmmmm gülmmmmmmmmmmmm geçmiş olsun diyorum şimdiden sana rabbim şifalar versin tez zamanda inşşş.hemen dön aramıza öpüyorum seni
teşekkürler canım:sila:gecmis olsun tez zamanda iyilesirsiniz insallah
saolasın bebegim teşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
canim benim dualarim seninle bitanem.
Allah'ta SENDEN RAZI OLSUN CANIMçok geçmiş olsun canım,dua ile...allah yardımcın olsun.
saol balım haberdar etmekle kalmadım kendim geldimpanterım dualarımız senınle ıyı olur olmaz bızı haberdar et emı canım...
saol ilknurum valla dedigin gibide oldu heinşallah çoook rahat bi ameliyat olur canım senin için
saol bitanem saolAllah şifa versin canım, inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur aramızda olursun...
Dualarımız seninle canım....
kızımda oldu burnundan5 ay önce şükür atlattı sende kısa zamanda atlatır sağlığına kavuşursun pantişim inşaallah çok geçmiş olsun canım..
ayy kıyamam ben sana yaaaa oldum geldim bile elissoy canim,inan simdi gordum,belkide suan ameliyattasindir,,,
ALLAH yardimcin olsun,,,tez zamanda iyilis insallah,,,canim benim,,
geçmiş olsun canım.sağlıklı bir şekilde aramıza dönmen dileğiyle.
saol tırrıgım beni hiç yalnız bırakmasın saolasındualarımız senle tırrığım benim ..........
oyy oyy çok teşekkürlerçok geçmiş olsun canısı rabbim açil şifalar versin gülüm
saol lilicim çok teşekkürlerGeçmişler olsun panter , çabucak iyileşmen dileğimle..
madem istiyosunuz bende geldim canımcım cok saolgeçmiş olsun canım,inşallah hayırlısıyla ameliyatını ol, en kısa sürede tekrar aramızda görmek istiyoruz senidualarımız seninle canım benim..
saol bebegim geldim bilegeçmiş olsun canım hayırlısıyla ii bir ameliyat geçirmeni diliyorum
saol bebegim çok saolçok geçmiş olsun canım
ameliyatın başarılı bişekilde geçmesi ve aramıza çabucak dönmen dileğiyle.
İnşallah sorunsuz bir ameliyat geçirmişsindir[/QUOTE]inşallah ameliyatın iyi: geçmiştir, sağlıkla aramıza dönmen dileklerimizle , dualarımız seninle canım...
oy canım benim teşekkürlerçok geçmiş olsun pantişim ALLAH acil şifalar versin canım dualarım seninle
Allah razı olsun bitanm geldim döndümgeçmiş olsun canım allah acil şifalar versin tez zamanda aramızda olursun inşaallah
saol teşekkürlerAllah Acil Şifalar versin geçmiş olsun
saolasın canısı bak dualarınız kabul oldu:sila:ALLAH YARDIMCIN OLSUN canısı şifa versin YARADANIM sana İNŞAALLAH en kısa zamanda aramıza dönersin...
madem bekliyorsunuz bende geldimAllah yardimcin olsun sag -saglicakli seni burda bekliyoruz canim
Geçmiş olsun canım tekrardan
İnşallah sorunsuz bir ameliyat geçirmişsindir
oyyy yerim ben seni canım benim saolasıncanı çok geçmiş olsun dualarımız senle bir an önce aramıza dönmen dileği ile.. benden yana hakkın helal olsun..-hmm
sen varya tırrık bambaşkasın harbiden canım yakızlar panter dün ameliyat oldu biraz ağrısı varmış ama iyiymiş....bugün taburcu oluyo bilginiz olsun
iyiymiş şükür çok geçmiş olsun canım bilirim burun ameliyatı Allah yardımcın olsun canım
sağol hemşom haber ettiğin için
rica ederim hemşom
iyisin yaaa,cok sukur,,,sevindim hemde cok,,,ALLAHIM hep saglikli gunler yasatsin sana arkadasim benim,,,