potansiyel_gıcık
Daimi Üye
saol canım
ben sana baştan anlatayım o zman benim 3 yıldır falan ara ara baş agrım vardı sinüzitten şüpheleniyordum bide kronik alerjim var sesim hep mekaniktir nsem aile hekimimiz kbbye yönlendirdi
gittim röntgen cekirttik dr septum deviasyonu dedi seninkinden yani bide artı olarak et varmiş
2 ilaç verdi bunları kullan sonra ameliyat dedi ister lokal ister genel anestezi o sana kalmış dedi ben ameliyat konusunda tecrübeli oldugum için geneli tercih ettim ilaclarım bitti ameliyat gününü kararlaşırdık salı günü gittim 9:30da ameliyathaneye girdim 10.30da cıktım ayılıp bayılma süresinide hesapla yaklasık yarım saat sürmüş anla yani benim hırlama horlama veya salya gibi şikayetim yoktu ama genelde oluyormus
nsem odama cıkardılar ilk 1 saat acım oldu yalan söyliyemem ve narkoz var diyede agrı kesici vermediler burnumda tampon vardı ama öyle korkulcak gibi degil 1 saat sonra agrı kesici ignemi vurdular 1 gece yattım sabah tamponlarım çıktı hiç acımadı korkma
agrı kesici antibiyotik ve deniz suyu verdi dr um onları kullanıyorum hareket yasak su degmesi yasak bol bol ıstırahat dedi bugun ilk kontrolum vardı dr iileşme sürecinin güzel oldugunu söyledi ptesi tekrar gidecegim ilaclı tampon uygulayacakmış böle işte
not:burnumun dış bölgesinde dikişim yok amelıyat sonrası morarma şişme gibi sorunlar olmadı 3 parca kemikçik 2 parca et parcası cıkartılmış kimse ameliyat olduguma inamıyor dısarda maske ile dolasıyorum (soguktan korumak icin)tamponlar cıkartırken acımadı 2. gun hafıf hafif nefes alabıldım ama veremedim
bugun cok rahat alıyorum başka sorun varsa cevaplarım canım :hulya:
he eger bana sorarsan hiç bekleme hemen ol derim
töbe yarabbim ne demek nefessiz kalcam falan Allah korusun deli ya-kizgin
geçmiş olsun tekrar panter...bana da hem septum deviasyonu hem de et var dedi biliyormusun yani aynı dertten muzdaripiz
benim hırlamam var .hele geceleri eşim sesine uyanıyormuş çok şiddetli değil ama hır hırım hep
gece nefes alamayınca uyanıp kalkıyorum burnumu temizleyip yatıyorum yoksa nefes alamıyorum
bir de bizim doktor estetik de yapalım ikisini bir çıkartalım diyor
estetikle falan uğraşamam da bu ameliyat beni ürkütüyor...
olursam da genel anestezi ile olurum zaten ..
hadi bakalım darısı başıma diyeyim ..
sen ameliyattan sonra bir süre sonra bir fark oldumu rahatladınmı onları paylaşırsın da bana da önbilgi olur ...