Rekor Kırmaya Varmısınız?

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Rekoruma kaldığım yerden yarın artık devam ederim.
Kocişimle dışarı çıkıyorum ben:uc:
Gezcem accuk,dünde piknikteydim zati:findik:
Resim neyimde çekildik ama ekleyemedim malum olaydan dolayı..
Artık yarın eklerim resimlerimizi:beyazbayrak:
Şimdilik benden bu kadar,yarına kadar hoşçakalınnnnnnnn:teytey:
:gulegule::gulegule:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Güle güle Şahım:gulegule:

yarın eşim fikir değiştirmezse kızımı bir iki saatliğine anaokuluna götürelim diyoruz

içeri derse alırlar mı aaba,çok hevesleniyo

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
evet kızlar bende burdayım haydi muhabbetin belini kıralım gress rekorlar kitabında tavan yaparız bizzz bu sitede bu topikte

şahım fındığım coşmuşuz bakıyorumda ben adamı uyutsamda siteye geleyim diye çaba harcıyorum hep sonuç bazen ben yeniliyorum uykuma bazende o bu gece galip olan benim şekil A da görüldüğü gibi:gul::gul:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
eeeeeeeeeeeee kızlar biraz da gülelim ama değilmi

Temel bir gün Dursuna sormuş
- Kadınlar neden orkid kullanır?
Dursun da
- Adet yerini bulsun diye..

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Bir gün iki deli havuzun başında oturup çay içiyorlardır.Delinin teki çayı için getirilen şekeri havuza atar ve havuzun suyundan bir yudum alır ve:
-Şeker attım ama tadı yok,der
İkinci deli ise:
-Niye tadı olsun ,KARIŞTIRMADİN Kİ DELİ! :)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Jim ve Mary akıl hastanesinde iki hastadır.Bir gün hastanenin yüzme havuzunun etrafında dolaşırken;Jim aniden suya atlayıp en dibe batar.Bunu gören Mary,hemen suya atalayıp dibe kadar yüzer ve Jim'i kurtarır.Tabii Mary'nin bu kahramanca davranaşı olay olur.Bunu duyan başhekim de,Mary'nin artık iyileştiğini ve derhal taburcu edilmesi emrini verir....İşlemler yapılır,belgeler hazırlanır...Başhekim aynı gün Mary'nin yanına gider: " Sana bir iyi,bir de kötü haberim var. İyi haberim ; kahramanca yaptığın davranıştan ötürü anladık ki , akli dengen tamamen yerinde ve artık taburcu oluyorsun.Kötü habere gelinceeee....kurtardığın hasta.......Jim.......intihar etmiş........Az önce odasının banyosunda , kendini asmış olarak bulundu.."

Mary gayet sakin yanıt verir...."O intihar falan etmedi kiiii...ben astım onu oraya....kurusun diye ! ":gul::gul::gul::gul::gul:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Bir gün deli hastanesinde doktorlar hastaları taburcu etmek için karar alırlar ve hastaları toplarlar doktorun biri duvara kapı resmi çizer ve hastalar o odaya götürülür. Hastalar içeriye girdikten sonra hemen kapıya koşarlar. Hepsı kapıyı açmaya calışırlar, delilerden biride onları izleyerek kahkaha atar doktorlar bunun iyileştiğini zaneder ve yanına gidip deliye sorarlar:
- Sen niye kapıyı açmıyorsun?
deli cevap verir:
- Çünkü kapının anahtarı bende:gul::gul::gul:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Sılam loooo geyık muhabbetını fıkra sahasına cevırmıssın noliyyyyy:kedim:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
birgün minik emre babasına merak edip sorar:
"baba ben nasıl oldum?"
babası "biz senin olman için yatağın altına şeker serptik . ertesi sabah bir baktık ki sen ordasın"
bunu duyan çocuk yatmadan önce yatağının altına şeker döker ,sabah kalktığında hemen yatağın altına bakar bide ne görsün birsürü karınca doludur.bunu görünce" ah ulan sizi şimdi öldürürdüm ama baba yüreği işte kıyamaz"

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Sılam loooo geyık muhabbetını fıkra sahasına cevırmıssın noliyyyyy:kedim:

iki gündür yaşadığımız stresi biraz gülerek atalım dedim lakin az önce okuduklarımdan sonra biraz gülmeye hepimizin ihtiyacı vardır diye düşündüm tam yazıcaktım bukladarı eğlenme gülme yetettiyse muhabbetin belini kıralım diye mesaj yazacaktımmmmmm senin mesajınla birlikte yazim dedim kedim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar