Elif_Eylul
Daimi Üye
Her topiğe daldik nerdeyse teyzoş,oyunlar vs.bizim işimiz diyetle diger taraftada öyleydi 3sene boyuncada öyle olduAçtığınız topik harici başka topiclere önem vermezseniz gayet doğal
Her topiğe daldik nerdeyse teyzoş,oyunlar vs.bizim işimiz diyetle diger taraftada öyleydi 3sene boyuncada öyle olduAçtığınız topik harici başka topiclere önem vermezseniz gayet doğal
Bence bunun önem ile ilgisi yok kızların çoğu başka topikler zaten açtı. Bizim ilk onceligimiz diyetti her zaman.Açtığınız topik harici başka topiclere önem vermezseniz gayet doğal
Birde sustuğumuz zaman bu önceleri gibi gudursak ne olcakHer topiğe daldik nerdeyse teyzoş,oyunlar vs.bizim işimiz diyetle diger taraftada öyleydi 3sene boyuncada öyle oldu
Yani iş rekor kırmaya kalsaydı düşübemiyorum bileBence bunun önem ile ilgisi yok kızların çoğu başka topikler zaten açtı. Bizim ilk onceligimiz diyetti her zaman.
160k yapmiş insanızYani iş rekor kırmaya kalsaydı düşübemiyorum bile
Yanii gene yaparız kaptanım sen vaşımızda olduğun süreeeee160k yapmiş insanız
Az daha sabredip 1 sene sonra cevap verebilirdin aplamAçtığınız topik harici başka topiclere önem vermezseniz gayet doğal
Yani dimi yoksa burda niye yazım var benim ?Her topiğe daldik nerdeyse teyzoş,oyunlar vs.bizim işimiz diyetle diger taraftada öyleydi 3sene boyuncada öyle oldu