sahi benim giflerim nerde hele o kaykılan
Ay nk'm benim figür kız hala duruyor masamda arada sohbet muhabbet kaynaştık :kahkaha:
ama bugun bi geriye kaykılmış gördüm :nazo:
Buradayım ama Fındık Kurduna hikaye yetiştiriyorum sözüm var :nazo: bir gözüm de burada sen parti süsü ver bak nasıl dolup taşıyor buralar nerde beyonce
Canımsın hoşgeldin nasılsın neler yapıyon bakem yokmu bişeylercagırdın ve de geldim
hiç bişe olmuyor canemFigür kız kurumadı mı hala?
Mm pardon şeker hamuru kurumuyor da eriyor mu o konuda bilgim yok
Canımsın hoşgeldin nasılsın neler yapıyon bakem yokmu bişeyler
hiç bişe olmuyor canem
iyi saglık ilk günkü gibi pakizem selamı var
Sen nasılsın canom hiç tanışamadık
Evet canom cok memnun oldum tanıştığıma,Canımsın hoşgeldin nasılsın neler yapıyon bakem yokmu bişeyler
hiç bişe olmuyor canem
iyi saglık ilk günkü gibi pakizem selamı var
Sen nasılsın canom hiç tanışamadık
sahi benim giflerim nerde hele o kaykılan
Ay nk'm benim figür kız hala duruyor masamda arada sohbet muhabbet kaynaştık :kahkaha:
ama bugun bi geriye kaykılmış gördüm :nazo:
Findikkurdu kitapkurdu-hikayekurdu olmuş.
Adaşım benim gibi idareli okumuyor galiba.
Bak iki bolumu okudum oyle kaldi.gerci foruma katilmaktan da okumaya firsat bulamiyorum.yeni heves
kıyamam canım benim inan bende çok özlüyorum gözüm arıyor eski üyelerimizi ama onlar demekki bizi özlemiyoramin inşallah
bende eskisi gibi aktif değilim sitede canım,eski günleri özlüyorum
Bende çok memnun oldum canımcım tanıştıgıma :ask:Evet canom cok memnun oldum tanıştığıma,
Ben 2,5 yıllık evliyim, çocuk yok, işimi bıraktım strese dayanamadım, burada arkadaş edinmek istedim, aslında bikaç sene önce bu siteyi keşfetmiştim ama hiç yazmamıştım
Bacım fimo hamurları aldıgım şeker hamurlarından pahalı beKız küflenecek tüket gitsin :nazo: Kaykıldı mı o zaman adını Demi Lovato koy senin partilerde kaykılan kız sen yemeyeceksen denemelikleri kille yada fimo tarzı hamurlarla yapsana
Sorma çok iyi ve hızlı okuyor şaşıp kalıyorum Bölümler heyecanlı yerinde bitince merak ediyor herhalde Fındık Kurdu birde sonradan başladı o 40'ar 45'er bölümü nasıl bir çırpıda bitirip güncellere yetişti ağzım açık kaldı valla canım okurum benim
Sen forumu turla bir iyice kaynaş onlara da bakarsın kendini yormadan tek bölümde okusan olur
hikayelerinizi bende okumak istiyorum severim okumayı aslında ama ah vaktım olsa fff:
hafta sonu başlıcam ama
bu arada herkese selam