alman eriştesinin türkten farkı ne yawww :hulya:
bu arada eriştenin altındaki suyu mu ..biz makarna gibi yapıyorduk bu daha mı farklı
ben sevdiğim insanın yanında utanmam ..evime gelen de yesin isterim ..yemeyene de bozulrum ...boşuna mı yapılıyor o yemekler ..ohh miss gibi geçen teyzeme misafir gelmiş aceleden kadın pasta almış hazır ne yapsın ...gelen kişi ben hazır birşey yemem demesinmi al da pastayı geçir kafasına ..sana hazırlık yapıldıysa insan yemese de tadına bakar ..adaptandır ..ben de götürürüm valla hiç affetmem ..bana gelen de silsin süpürsün mutlu olurum
onda bunda şundadır şunda bunda ondadır gel buyur ama parmaklarına sahip ol yalamaktan parmak diye birşey kalmayabilir ..çok ukelaaaaayım çok
Kiloları da koyver gitsin canım nolucakGörmezmiyim canım.Benim ablamda çok hamarattır.ama bakıyorum ablam gibileride varmış e peki kilo ne olcak? ben kilo alırım diye sadece bakıyorum napim kaderim bu benim
amann allahım fındığım sen ne yaptın yaa :bayil:ellerine sağlık canım enfes gözüküyor inanırmısın daha akşam yemeğinde eşimle balık muhabbeti yaptık yarın alırız falan diyordu bu topiği bir açtım sende lilavda eklemişsiniz balıkları şimdi şart oldu yarın akşam yemekte balık var harikasın canım afiyet şeker olsun tatlım:catalbicak::catalbicak:
kızlar bende karnıbahar kızartması yaptım akşam yemeğinde bizim evde yemeği yenilmez ama kızartması sevilir yanında bulgur pilavı ayran çorbası ve ayva kompoZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.stosuda yapmıştım bugünkü menümde böyleydi işte
az önce yaptim
alman eristesi hazir soslabirde salata esim yok bizede yeterde artar