Resimli bugün yaptığımız yemekler.Hamileler giremez

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
az önce yaptim
alman eristesi hazir soslabirde salata esim yok bizede yeterde artar
vhxqac.jpg

Tepki
914
erişteyi ben de severim ..çok güzel gözüküyor ..okurken ev arkadaşımın annesi çok yapardı kendisi ..biz de sürekli erişte yerdik parasızlıktan :kptmya::kptmya: canım çekti gönder bi tabak :kptmya:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
vallahami ben utanirim bir kere halamdaydim tam yemege oturcam niye yimiyorsun tok musun diye diye utancimdan ac oldugum halde tokum demistim:sim3:

Tepki
914
ben sevdiğim insanın yanında utanmam ..evime gelen de yesin isterim ..yemeyene de bozulrum ...boşuna mı yapılıyor o yemekler ..ohh miss gibi :kptmya: geçen teyzeme misafir gelmiş aceleden kadın pasta almış hazır ne yapsın ...gelen kişi ben hazır birşey yemem demesinmi al da pastayı geçir kafasına ..sana hazırlık yapıldıysa insan yemese de tadına bakar ..adaptandır ..ben de götürürüm valla hiç affetmem ..bana gelen de silsin süpürsün mutlu olurum

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben sevdiğim insanın yanında utanmam ..evime gelen de yesin isterim ..yemeyene de bozulrum ...boşuna mı yapılıyor o yemekler ..ohh miss gibi :kptmya: geçen teyzeme misafir gelmiş aceleden kadın pasta almış hazır ne yapsın ...gelen kişi ben hazır birşey yemem demesinmi al da pastayı geçir kafasına ..sana hazırlık yapıldıysa insan yemese de tadına bakar ..adaptandır ..ben de götürürüm valla hiç affetmem ..bana gelen de silsin süpürsün mutlu olurum

Ankaraya yolum düssün sendeyim-kop-kop

Tepki
914
onda bunda şundadır şunda bunda ondadır :kptmya::kptmya: gel buyur ama parmaklarına sahip ol yalamaktan parmak diye birşey kalmayabilir ..çok ukelaaaaayım çok :kptmya::kptmya:

Tepki
914
yok be maksat ukelalık :kptmya: buraya tarif eklemiyorum diye beceriksiz sandın galiba beni :kptmya: tariflerimi kimseye vermiyorum da ondan :kptmya: sen gel gül döküp yollarına börekler açacağım sana :kptmya:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Görmezmiyim canım.Benim ablamda çok hamarattır.ama bakıyorum ablam gibileride varmış:) e peki kilo ne olcak? ben kilo alırım diye sadece bakıyorum napim kaderim bu benim:mendil:
Kiloları da koyver gitsin canım nolucak-kop:kptmya:

amann allahım fındığım sen ne yaptın yaa :bayil:ellerine sağlık canım enfes gözüküyor inanırmısın daha akşam yemeğinde eşimle balık muhabbeti yaptık yarın alırız falan diyordu bu topiği bir açtım sende lilavda eklemişsiniz balıkları şimdi şart oldu yarın akşam yemekte balık var harikasın canım afiyet şeker olsun tatlım:catalbicak::catalbicak:

Çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin için..Balık tavam olmadığı için tam şeklini koruyamadı ama tadı harikaydı ..Mısır ununu denemeyen herkes tavsiye ederim..Hamsiye çok yakışıyor:catalbicak:

kızlar bende karnıbahar kızartması yaptım akşam yemeğinde bizim evde yemeği yenilmez ama kızartması sevilir yanında bulgur pilavı ayran çorbası ve ayva kompostosuda yapmıştım bugünkü menümde böyleydi işte

Ben de kızartıp yoğurtlarım canım,gçen gün bir blogda beşame sosla fırınlanmış bi tarif görüm o da çok dikkatimi çekti..Güzele benziyodu..

az önce yaptim
alman eristesi hazir soslabirde salata esim yok bizede yeterde artar
vhxqac.jpg

Lilavım valla harikasın canım ne diyeyim sana,,3 çocukla döktürüyosun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar