Resimli bugün yaptığımız yemekler.Hamileler giremez

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Hiç kadayıf dolması yapmadım bu methiyeleri görünce bende yapacağım merak ettim:nk:

Tepki
8.216
diyette olduğum için öğlen biberli tarhana çorbası ile salata yedim birazcıkta ekmek:sila:
işte bir öğün diyet yemeğim:lilav:

5406.jpg

Tepki
8.216
teşekkürler kızlar dikkat etmesem hemen alıyorum bende artık bu aralar daha düzenli yemeğe çalışcam
okyy sanada afiyet olsun kader arkadaşım :cokkomik:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Kizlar ne yaptiniz öyle harikasiniz valla, ellerinize saglik. :kupa:

Aklim özellikle kadayif dolmasinda kaldi, hic yemedim ama en cok yemek istedigim tatlilardan biri. :catalbicak:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
teşekkürler canlarım..

yapımı kolay metisciğim...
baget tavukları suda haşladım. bir bütün soğan attım içine. lezzet versin diye.. ayrı bir kapta tavuk haşlanırken,bir yumurta,bir çorba kaşığı un,bir limon suyu. karıştırdım. ve olan tavuk suyundan bu kaba azar azar kattım. ve sonra bunu direkt tencereye karıştıra karıştıra kattım....tuzunu ilave ettim. ve tavukları çıkardım soğanıda. ve tavukları küçük küçük doğrayıp tekrar çorbaya kattım. sonra karabiberni döktüm üstüne...ve kaseye koyup içtimmmm:)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ooooo ben yokken döktürmüssünüz:nk:
yaaa ben bir aydir yemek yapmiyordum simdi zor geliyor ne güzel kayinvalidem yada misafirlige gittigimiz ev sahipleri cogu zamada disarda yiyorduk:eek:ky:
simdi yine is basa düstü:zonk:

Tepki
8.216
teşekkürler canlarım..

yapımı kolay metisciğim...
baget tavukları suda haşladım. bir bütün soğan attım içine. lezzet versin diye.. ayrı bir kapta tavuk haşlanırken,bir yumurta,bir çorba kaşığı un,bir limon suyu. karıştırdım. ve olan tavuk suyundan bu kaba azar azar kattım. ve sonra bunu direkt tencereye karıştıra karıştıra kattım....tuzunu ilave ettim. ve tavukları çıkardım soğanıda. ve tavukları küçük küçük doğrayıp tekrar çorbaya kattım. sonra karabiberni döktüm üstüne...ve kaseye koyup içtimmmm:)

bi çorba daha öğrendim o zaman teşekkürler canım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar