Resimli bugün yaptığımız yemekler.Hamileler giremez

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
soğuk çorba. buna ayran aşıda deniyor..
dsc00012ut.jpg

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.122
Eline sağlık oky, ben de çok severim kışın sıcağını yazın soğuk olarak yaparım. Yaz günleri için süper bi çorba.

OP
H

Hera

Misafir
Eline sağlık okypetecim hiç tadını bile bilmiyorum yemedim yapmayıda bilmiyorum merak ettim..

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Eline sağlık okypetecim hiç tadını bile bilmiyorum yemedim yapmayıda bilmiyorum merak ettim..

canım bende yeni öğrendim arkadaşımdan. kolay aslında. ama mutlaka süzme yoğurt kullanacaksın. nohut ve buğday var içinde. ben buğdayı haşladım. nohutta tembellik yapıp,haşlanmış konserve nohut kullandım. yoğurdu sulandırdım. boza kıvamında. bir bardak nohut ,bir bardak buğday kullandım. tuz koydum . karıştırdım. taze nanede doğradım. attım buzdolabına. soğuttum. ve soğuk soğukta içtim:)

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ellerine sağlık .Bende bol yeşillikli nar ekşili patates salatası ve ayran aşı yapacağım hava sıcak en güzel bunlar olur bugün.:panter:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Ellerine sağlık .Bende bol yeşillikli nar ekşili patates salatası ve ayran aşı yapacağım hava sıcak en güzel bunlar olur bugün.:panter:

teşekkürler canım.
oo süper olur ayserciğim. bu günlerde en gidecek yemekler bunlar..

ellerine sağlık okycim ben yazın yapıyorum bu çorbayı ama nohutu içinde hiç kullanmadım sarmısaklı yoğurt ve kuru nane eşliğinde nefis oluyor bir dahaki sefere nohutluda denerim

sağol şilacığım...bende sarımsaklısının denemedim. onuda yapayım bir gün. nohutlu çok hoş oluyor canım.teşekkürler canım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar