Resimli bugün yaptığımız yemekler.Hamileler giremez

Ahududu

Daimi Üye
Tepki
392
attachment.php

Bugün canım acayip kısır çekti ama evde maydanozdan başka gram yeşlillk kalmamış İşte Allah ne verdiyse yaptım bişeyler :)
attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• Görüntü2974.jpg
    Görüntü2974.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 142

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
arkadaşlar bende hali hazırda sabah şerbetini çeken revani tatlımı ekliyorum tarifini isteyen arkadaşlar olursa veririm favori tatlımdır her seferinde 10 puan almıştır tadanlardan sofranız bereketli olsun herkese afiyetler olsun :catalbicak::catalbicak:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
attachment.php

Bugün canım acayip kısır çekti ama evde maydanozdan başka gram yeşlillk kalmamış İşte Allah ne verdiyse yaptım bişeyler :)
attachment.php

attachment.php

arkadaşlar bende hali hazırda sabah şerbetini çeken revani tatlımı ekliyorum tarifini isteyen arkadaşlar olursa veririm favori tatlımdır her seferinde 10 puan almıştır tadanlardan sofranız bereketli olsun herkese afiyetler olsun :catalbicak::catalbicak:

Off naptınız hanımlar:ilknur::lululu:

Sabah sabah canım çekti her ikisini de:catalbicak:

Nefis gözüküyorlar,elleriniz dert görmesin:lululu:

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
teşekkürler fındığım misafir ol gel bana revani yapayım sana şarkının sözlerini böyle değiştirdim başımın üstünde yerin var canım gel ben sana yaparım tatlım beğenmene sevindim sağol birtanem

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
attachment.php

attachment.php

attachment.php

İkisinden de istiyorum ama ben :cirla:

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
teşekkürler ilknurum arişim canım yaa arişim bak hamilelik şüphesi varsa hiç girme anam buraya kız dert olur sonra bana gerçekten toplanın gelin benim günümde yaparım ben size-ciko

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
teşekkürler ilknurum arişim canım yaa arişim bak hamilelik şüphesi varsa hiç girme anam buraya kız dert olur sonra bana gerçekten toplanın gelin benim günümde yaparım ben size-ciko

İzmirdeymişsin zaten, anında atlarım :uc:

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
gel arişim vallahi ne zaman istersen bidenem başımın üstünde yerin var datlum-ciko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar