maviboncuk
Daimi Üye
karnım açıktı ya:lululu:
canım maşallah harika gözüküyosunuz bence rejime okadarda ihtiyacınız yok teşekkürler beğendiğinize çok sevindim-ciko
teşekkürler fındığım misafir ol gel bana revani yapayım sana şarkının sözlerini böyle değiştirdim başımın üstünde yerin var canım gel ben sana yaparım tatlım beğenmene sevindim sağol birtanem
bende şimdi tabağımı çektim.
sıcağı sıcağına.
tavuk ızgara kanat ve patates salatası...
Bugün canım acayip kısır çekti ama evde maydanozdan başka gram yeşlillk kalmamış İşte Allah ne verdiyse yaptım bişeyler
suzan naptın sen nan misss gibi gel beni ye diyor resmen :kayris:arkadaşlar bende hali hazırda sabah şerbetini çeken revani tatlımı ekliyorum tarifini isteyen arkadaşlar olursa veririm favori tatlımdır her seferinde 10 puan almıştır tadanlardan sofranız bereketli olsun herkese afiyetler olsun :catalbicak::catalbicak:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
suzan naptın sen nan misss gibi gel beni ye diyor resmen :kayris:
pantişim sen kadar olamasakta acık bişeyler yapmaya çalışıyoruz teşekkür ederim tatlım
bugün rejimi
bozdum.
mantı yedim....
bugün rejimi
bozdum.
mantı yedim....
ben zayıflama hapımı yutup bir tabak mantımı lüplettim arkasından.afiyet olsun
bende bozmamaya kararlıyım
öğlen ıspanak ,akşam taze fasulye
Ellerine sağlık canım. Seni yoldan çıkaran yoksa Panter'in mantıları mı
ben zayıflama hapımı yutup bir tabak mantımı lüplettim arkasından.
kendimi koruyorum güya..
...
Of of çok güzel görünüyor oky afiyet olsun:catalbicak:
Ben bugün yaprak sarma yaptım resimi önceden çekmiştim onla idare edin şimdi yine uğraşmıyım
Pidelerimi de gördüm aşka geldim malzemem tam olsaydı yarın yapardım
Ana yarın buranın pazarı var durun ben o malzemeleri tamamlayıp yapayım bu pideyi yine
Ben bugün yaprak sarma yaptım resimi önceden çekmiştim onla idare edin şimdi yine uğraşmıyım
Ana yarın buranın pazarı var durun ben o malzemeleri tamamlayıp yapayım bu pideyi yine