Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şahınız modlara ceza vereceğim dedi.Modlar üç buçuk attıı
Doğru Bitterin işi neolucak ortaya laf atsın sonra biz yorum yapalım ileri gidince şaplağı vuralım-kizginsonrada olan bize olsun :sılakonda::sılakonda::sılakonda:kız senin yüzünden sabaha kadar uyumadım bide vicdan yaptım dedim suçu üzerime alam bari Bitterle Talya yimesin cezayı diye-kizgin-kizgin-kizgin
sila abla talya abla siz dayanamiyonuz cevap veriyonuz da dun ben durduk yerde aldim nasibimi ona ne dicen sazan givi atladim konuya bir baktim sah'in agindayim kaaac
Zaten bende orda koptum yadedim kurunun yanında yaşda yandıyine dua et Şahımın ağından erken kurtulmuşun :elif:ve yine dua et ben yokdum ben olaydım şahım uzatırdı şakayı intikam soğuk yenen bir yemekdir diye düşünebülürdüky:
Bende geldim oglanin yüzme kursu derken alisveris derken anca oturdum cayimi alip
Annemler hayirlisi ile hacca gidicekler onlari yarin son kez yemege cagiricam ne yemekler yapsam acaba fikir verin hanimlar
Babam kirmizi et sever etli birsey olsun bir zahmet kafam durdu calismiyor