Günaydin hanimlar burasi yeri degil belki ama bir sorum olucak
sac kavurma icin en iyi et hangisidir kasaba gitmeden size soram dedim danami?kuzumu?
Doğru tesbit:kayris:Canım aslında dana eti iyi olur ama biraz geç pişebilir çabuk pişmesini istiyorsan kuzu eti yapabilirsin ikiside çok güzel olur
Günaydin hanimlar burasi yeri degil belki ama bir sorum olucak
sac kavurma icin en iyi et hangisidir kasaba gitmeden size soram dedim danami?kuzumu?
Lilavım içine birazda kuyruk yağı kestir kavurmanın olmazsa olmazıdır:kayris:
Valla hiç sorma heryerden yetişiyor. Ya ablamla biz nişandan sonra tartıştık,kavgalıydık öyle yollamıştım onu. Darğındık. Neyse hasta olmuş bu sinirden birde diğer mevzuyu biliyorsun enişte mevzusu..
Ben hiç o gideli konuşmadım bir iki sefer caldirdim ama bana geri dönmedi. Dönmüş olsaydı bu akşamki karğaşa yaşanmayacaktı.
Neyse ben buna geçmiş olsun dedim. Sanane dedi iyi peki dedim. Benim sen gibi kardeşim yok falan fisman dedi.
Nişan atılmıştı benim nişandan 1 hafta önce. ablamın yüzünden ben muhammed'e dil döktüm hatasını ört bas edene kadar canım cıktı. Neymiş neden onların tarafa geçmişimde ablama karışma demişim olay böyle :uzgun:
:ne::ne::ne::ne::ne:
Üfff işdahım kabardı beeeeeeeeeeee
Kizlar ben geldim yemeklerim hazir sayilir annemleri bekliyorum:cikolata:
Hepinizin iyi dileklerine tesekkürler Allah hepimize nasip etsin,annemlerde hayirlisiyla gidip gelsin ins.
Gecen sene tam hazirlandilar 15 gün kala annem bacagini kirdi gidemediler babam tek gitmedi annemi bekledi bu sene kazasiz olsun insallah
Bitterim
Ablani takma kafana canim he gitsin:bestas:
Ne oldu nan ilk defa duyuyorsun.
Ayyy bir deneyin nasıl lezzet katıyor varya.
Eskiden margarinmi vardı,tamamen doğal yağlar kullanıyorlardı hele annem bir yapar tabi eşimde ah nasıl lezzetli oluyor hatta bir resimde ekleyivereyimde gözünüz şenlensin beeee:elif:
İştahım kabardı akşam akşam :cikolata: ellerinize sağlık şahım bütün kızlar toplanın lilavda hazır nasılsa gidelimŞimdi olucaktı bak suyundan bana bana nasıl yiyorum varya.
Bu arada bu yazun pikniğe gittiğimizde sadece odun ateşinde direk pişen ve bizzat eşim tarafından yapılan bir et tava...:elif: