Sanal gün topiğine buyurmaz mısınız?:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
pek soluk aldırmıyolar canım her aksam laf her aksam laf..
benı alan napsınmıskı
evlendıkten snra aramıycakmısm onları eve gerı donmek ıcn..
ben cok ukalaymısm hc bseyden anlamıomusm benı kmse cekmezmıs
neler neler
evı otel gıbı kullanıomusm flan
yataga yattm gcen aksam tam uyumusm mutfagı toplamadm dıe ytagmdan kaldrmalar

Yataktan kaldırma mı :sok

O lafları bende yerdim merak etme. Evlendikten sonra annem dumur oldu o da ayrı:D

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
pek soluk aldırmıyolar canım her aksam laf her aksam laf..
benı alan napsınmıskı
evlendıkten snra aramıycakmısm onları eve gerı donmek ıcn..
ben cok ukalaymısm hc bseyden anlamıomusm benı kmse cekmezmıs
neler neler
evı otel gıbı kullanıomusm flan
yataga yattm gcen aksam tam uyumusm mutfagı toplamadm dıe ytagmdan kaldrmalar

her aile der canım bi yere kadar annem de derdi kızınca seni alan iki gün sonra geri bırakır die ama onlar kıyamazlar evlenince hele daha da farklı oluyo

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
evet yataktan kaldırma canım.ve bidaha aynısını yaptığım sürece dahada kötüsü olacakmış :mendil:

yataktan kaldırma çok saçma tabi..çalışıyo musun zaten çalışınca evde de anne varsa insan elini hiç bişeye sürmek istemiyo evlenince mecbur yapıyosun o ayrı

purelove

Aktif Üye
Tepki
114
yataktan kaldırma çok saçma tabi..çalışıyo musun zaten çalışınca evde de anne varsa insan elini hiç bişeye sürmek istemiyo evlenince mecbur yapıyosun o ayrı

annmde bende calısıyoruz cnm o yuzden ısler bırıkıyo.. utuler yıgıldı mesela.. babamda cok tıtız ve dagınıklıga hıc gelemedıgı ıcn baskı ustune baskı ıste

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
hımm annende çalışıyosa demek ki kötü bi gününe denk geldin sabret 6 ay sonra kendi işini yapacaksın

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
sakın çok bunaldım okadar bekleyemem kaçayım deme de sonra çok pişman olursun

purelove

Aktif Üye
Tepki
114
afferin sana bunu yapanlar var çünkü sonra arkasında aile deseteği olmuyo eşi de ezdikçe eziyo ondan sonra da dert topikleri dolup taşıyo çok sevmiştik neden böyle oldu....:dertli:

Aynen canım aynen öyle.. Babamın evinden telli duvaklı çıkmak isterim evlenene kadar kötü davranacak olduklarını bilsem bile

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
evet herkesin öyle yapması lazım sonuçta bi yaşa kadar dayanıyosun biraz daha dayanabilirsin ama yok yapmıyolar...evliliği kurtuluş sanıyolar..biz kızlar malesef biraz saf ve duygusalız çabuk kanıyoruz erkek milletine:alsana:

purelove

Aktif Üye
Tepki
114
evet herkesin öyle yapması lazım sonuçta bi yaşa kadar dayanıyosun biraz daha dayanabilirsin ama yok yapmıyolar...evliliği kurtuluş sanıyolar..biz kızlar malesef biraz saf ve duygusalız çabuk kanıyoruz erkek milletine:alsana:

erkeklerde hep ben merkezcilik var kendilerini daha üstün görüyolar belli etmeseler bile... gıcıklarrrr :iyyyy:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aynen öyle evlenince de sakın direk ipleri eline verme senin de bi hayatın var bunu unutturma sadece onun için yaşadığını düşünmesin:alsana: ne güzel dolduruyorum dimi:ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar